Και εγω πριν καμποσο καιρο ετσι νομιζα....οτι η μουφα και η αρρωστια μετριουνται αναλογα με το ποσα δινειςΓνωριζει καποιος συναγωνιστης αν ειναι αληθινες οι γκομενες απο το παρακατω σαιτ??? 170 ζητανε δεν ειναι και λιγα για να μην ειναι αληθινες.

Και εγω πριν καμποσο καιρο ετσι νομιζα....οτι η μουφα και η αρρωστια μετριουνται αναλογα με το ποσα δινειςΓνωριζει καποιος συναγωνιστης αν ειναι αληθινες οι γκομενες απο το παρακατω σαιτ??? 170 ζητανε δεν ειναι και λιγα για να μην ειναι αληθινες.
Ξερεις συγκεκριμενα για αυτο το γραφειο οτι ειναι μουφα η γενικα μιλας???Και εγω πριν καμποσο καιρο ετσι νομιζα....οτι η μουφα και η αρρωστια μετριουνται αναλογα με το ποσα δινεις![]()
φαινονται απο μονες τους αναξιοπιστες αλλα παρε και μια αποδειξηΜπορει καποιος να τσεκαρει απο το σαιτ αν οι γκομενες απο το ειναι αληθινες γιατι δε ξερω να το χρησιμοποιω.
γιατί δε δοκιμάζεις την Ναιόμι που έχει κ βυζάρα τούμπανο κ καλές κριτικές?Γεια χαρα αγορια και χρονια πολλα!
παλιο μελος της παρακολουθησης ομως...
θελω μια βοηθεια,ψαχνω κοπελουδα με δωρακι γυρω στα 100 την ωρα(η και καλυτερο deal).θελω να εχει βυζακι και να ειναι καθαρη,μεχρι 35 το πολυ(προτιμω μικροτερη ομως)!π.μ τηλεφωνακι![]()
γιατί δε δοκιμάζεις την Ναιόμι που έχει κ βυζάρα τούμπανο κ καλές κριτικές?
Κ Έλλη29 θα σου έλεγα, αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη τώρα στις γιορτές
γιατί δε δοκιμάζεις την Ναιόμι που έχει κ βυζάρα τούμπανο κ καλές κριτικές?
Κ Έλλη29 θα σου έλεγα, αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη τώρα στις γιορτές
i elli metraei...i anna etsi ki etsi,gabiella kai naiomi de tis vrisko!!(sorry gia ta greeklish)
φωτο της Ελλης29 που βρισκω?
ευχαριστω
Καλημέρα και καλή χρονιά !!!
Γνωρίζει κάποιος αν είναι REAL - έχει δοκιμάσει κανείς ?
An πάς να την βρείς μπορεί:Αν η δεύτερη είναι έτσι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες παίζει να λέει αρκετά!
Καλημέρα και καλή χρονιά !!!
Γνωρίζει κάποιος αν είναι REAL - έχει δοκιμάσει κανείς ?
]
Και μετά ξύπνησε
(15η και 16η φωτό)
Αυτή κοιμάται ακόμα.