paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.379
- Πόντοι
- 10.656
ειμαστε ετοιμοι, απλα δωστε στιγμα και ωρα
Άρχοντα μήν ασχολείσαι άλλο πραγματικά στο λέω δεν αξίζει ούτε κάν ούτε για ένα λεπτό. Μαύρα μεσάνυχτα έχουν.....οχι μαν, η πολιτικη των ισων αποστασεων και του κατευνασμου δινει αερα σε καταπτυστες συμπεριφορες και λαθος εντυπωση στα ναυαγια να νομιζουν οτι ολα τους επιτρεπονται!
υγ. οντως μια φωτο των διδυμων θα εσιαζε την κατασταση![]()
χωρις να διαβαζω καν τι εχει γινει, (το φανταζομαι βλεποντας σε ποιους αναφερεσαι) καθεσαι κι ασχολεισαι με τους δυο μεγαλυτερους βλαμμενους του φορουμ.....οχι μαν, η πολιτικη των ισων αποστασεων και του κατευνασμου δινει αερα σε καταπτυστες συμπεριφορες και λαθος εντυπωση στα ναυαγια να νομιζουν οτι ολα τους επιτρεπονται!
υγ. οντως μια φωτο των διδυμων θα εσιαζε την κατασταση![]()

Και που το κλείνει το ραντεβού και πάει, δεν βγαίνει από το αμάξι.Επόμενο βήμα να του ζητήσεις ραντεβού για ξύλο θα είναι...όπως πριν λίγο καιρό σε άλλο νήμα με άλλο φίλο???!!!
ετσι εμαθες????χαχαχαχαχαχαχασου ειπα ειδα τους φιλους σου..........και χωρις μασκα...χαχαχχ για σου ρε ζεμπου ...χαχαχ ρε τους μαλακες!!!Και που το κλείνει το ραντεβού και πάει, δεν βγαίνει από το αμάξι.
Καλημερούδια! Διαθεσιμη 15:00-23:00![]()
6984164493![]()
Γέμισε όλη η οθόνη βυζούμπες

Κοίτα μην ανεβάσεις ταχυκαρδίες σκατογερε..Γέμισε όλη η οθόνη βυζούμπες![]()

Εγώ δεν ξέρω τίποτα για κέρασμαΚοίτα μην ανεβάσεις ταχυκαρδίες σκατογερε..
Χρωστάς και κέρασμα![]()

Εγώ δεν ξέρω τίποτα για κέρασμα![]()
Μόνο στου παπατζη τον γκωλο θα σε κάνω ταγκ από εδώ και πέραΕγώ δεν ξέρω τίποτα για κέρασμα![]()
Απο το ιδιο χωριό με τον χαραμοφαηΕγώ δεν ξέρω τίποτα για κέρασμα![]()
Καλημερούδια! Διαθεσιμη 15:00-23:00![]()
6984164493![]()