....οχι μαν, η πολιτικη των ισων αποστασεων και του κατευνασμου δινει αερα σε καταπτυστες συμπεριφορες και λαθος εντυπωση στα ναυαγια να νομιζουν οτι ολα τους επιτρεπονται!
υγ. οντως μια φωτο των διδυμων θα εσιαζε την κατασταση
Διαβασα τον Odin να απαντάει σε post του professor x και μετά εσύ να του την λες...αυτό είδα...
Anyway πρωτομηνιά σήμερα εγώ καίγομαι στη δουλειά μην το τραβάμε άλλο...
Καλή δουλειά σε όλους...
....οχι μαν, η πολιτικη των ισων αποστασεων και του κατευνασμου δινει αερα σε καταπτυστες συμπεριφορες και λαθος εντυπωση στα ναυαγια να νομιζουν οτι ολα τους επιτρεπονται!
Άρχοντα μήν ασχολείσαι άλλο πραγματικά στο λέω δεν αξίζει ούτε κάν ούτε για ένα λεπτό. Μαύρα μεσάνυχτα έχουν.
Είναι κρίμα χαλάμε καί τό νήμα τής κοπέλας που δεν φταίει σέ τίποτα.
χωρις να διαβαζω καν τι εχει γινει, (το φανταζομαι βλεποντας σε ποιους αναφερεσαι) καθεσαι κι ασχολεισαι με τους δυο μεγαλυτερους βλαμμενους του φορουμ.
πατας μια αγνοηση οπως εγω στα προφιλ τους και καθαριζεις το φορουμ απο τα σκουπιδια.
σοβαρα τωρα πας να βαλεις μυαλο ή λογικη σε καποιον πραγματικα βλαμμενο ή στο αλλο το κλωναρι που τον εχουν μονο για να γελανε ολοι εδω?
αδικος ο κοπος μαν.
ας πιω μια γουλια καφε
Θεωρείτε όλοι σας ότι είναι σωστό να μπαίνετε σε ένα νήμα μιας κοπέλας κι να βγάζετε τα αποθημενα σας.
Καλό θα ήταν σε όλα τα νήματα να υπάρχει ένας σεβασμός στον δημιουργό του νήματος κι να υπάρχει κάποιο επίπεδο.
Έτσι πιστεύω εγώ κι σας τα έχω πει κι τότε που έγινε κάτι ανάλογο στο δικό μου νημα