Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.710
- Πόντοι
- 12.056
μην βριζειςΠώ ρε πούστη
![]()

μην βριζειςΠώ ρε πούστη
![]()

Εγω να σου πω την γλυκιά μου καλησπέρα κουμπαρούλα μου ...Καλημερούδια! Διαθεσιμη 15:00-23:00![]()
6984164493![]()

απλωνεσαι βλεπω ...να δω αν θα εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις με τα βαπτιστηρια σουΕγω να σου πω την γλυκιά μου καλησπέρα κουμπαρούλα μου ...![]()
Ακόμη δεν έχω βαπτιστηρια καλέ μου φίλε .....απλωνεσαι βλεπω ...να δω αν θα εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις με τα βαπτιστηρια σου

ε θα γινει και αυτο καποια στιγμηΑκόμη δεν έχω βαπτιστηρια καλέ μου φίλε .....![]()
....μη βριζεις ρε μουνηΠώ ρε πούστη
![]()

Απο άλλες κουμπάρες που θα τους βαπτίσω το παιδί τους η θα παντρέψω όπως την κουμπάρα μου την @Amelie ,καλέ μου φίλε..ε θα γινει και αυτο καποια στιγμη
θα κανεις ολους τους γαμους μαζι σε μια εκλησια και μια δεξιωση στο οακα να χωρεσουμε ολοιΑπο άλλες κουμπάρες που θα τους βαπτίσω το παιδί τους η θα παντρέψω όπως την κουμπάρα μου την @Amelie ,καλέ μου φίλε..
Αν και το είχα προγραμματίσει για την Παρασκευή, θα κάνω μια τροποποίηση του προγράμματος και τελικά θα βασανισω το πέος μου σήμερα κάπου προς το βραδάκι...Καλημερούδια! Διαθεσιμη 15:00-23:00![]()
6984164493![]()
...με προσοχη, αν το βασανισεις πολυ θα σε "φτυσει"Αν και το είχα προγραμματίσει για την Παρασκευή, θα κάνω μια τροποποίηση του προγράμματος και τελικά θα βασανισω το πέος μου σήμερα κάπου προς το βραδάκι...

Αδερφέ Οντίν, όλα πήγαν καλά....με προσοχη, αν το βασανισεις πολυ θα σε "φτυσει"![]()
....αξιος-αξιοςΑδερφέ Οντίν, όλα πήγαν καλά.
Υπήρξε ερεθισμός με ικανοποιητικό βαθμό σκληρότητας και εκσπερμάτιση με έντονες συσπάσεις.
Ευχαριστώ τα δίδυμα της συντρόφισσας Αμελιας για την συνδρομή τους...
Αιρετικά ερωτικος οπως παντα Μυθικαλιτο μουΓέμισε όλη η οθόνη βυζούμπες![]()

Αιρετικά ερωτικος οπως παντα Μυθικαλιτο μου![]()

Να πω κατι να γίνω γραφική...αμα πετυχει ηΑδερφέ Οντίν, όλα πήγαν καλά.
Υπήρξε ερεθισμός με ικανοποιητικό βαθμό σκληρότητας και εκσπερμάτιση με έντονες συσπάσεις.
Ευχαριστώ τα δίδυμα της συντρόφισσας Αμελιας για την συνδρομή τους...
τυφλα να χει 
Επιστήμονες ήμαστε σε αυτόΝα πω κατι να γίνω γραφική...αμα πετυχει ητυφλα να χει
![]()

Η Μαρία η Παλάμη δεν μας απογοητεύει ποτέΝα πω κατι να γίνω γραφική...αμα πετυχει ητυφλα να χει
![]()