Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Τέτοια λες...Αδυναμία μου![]()
Το κοκκινισμένο προσωπάκι σου θυμάμαι...
Τέτοια λες...Αδυναμία μου![]()
ΩΝΣΓΑπό το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
Ωωωω πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!! Heaven and Hell που λένε και οι Sabbath…Από το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
Αν κ σε αυτο ειναι ο Dio...9o album 1980 αλλα εφοσον το εφερε η κουβεντα μαναρι μου να πουμε κ ενα RIP στον τρισμέγιστο Ozzy που μας αφησε...ποσο κρίμα γαμωτοΩωωω πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!! Heaven and Hell που λένε και οι Sabbath…
.....θα κανει παρεα τον Lemmy κ θα περνανε ζορικα!Αν κ σε αυτο ειναι ο Dio...9o album 1980 αλλα εφοσον το εφερε η κουβεντα μαναρι μου να πουμε κ ενα RIP στον τρισμέγιστο Ozzy που μας αφησε...ποσο κρίμα γαμωτο
ΤΙ ΒΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥΑπό το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
Ολοι οι θρύλοι μαζι ετσι !.....θα κανει παρεα τον Lemmy κ θα περνανε ζορικα!![]()
Ευχαριστώ παααρα πολυ κυριε Παπατζη μαςΤΙ ΒΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
God is dead!!!Bark at the Moon with a Crazy Train….Στεναχωρη μερα η σημερινη καθώς ο μεγαλύτερος σταρ του Metal έφυγε…Συναρπαστικό το γεγονός ότι εκτός από κουκλαρα είσαι και γνωστής του Metal!Αν κ σε αυτο ειναι ο Dio...9o album 1980 αλλα εφοσον το εφερε η κουβεντα μαναρι μου να πουμε κ ενα RIP στον τρισμέγιστο Ozzy που μας αφησε...ποσο κρίμα γαμωτο
Ότι είσαι για κάρφωμα, είσαι!!Μυθικαλιτο μου τα χρονια του Χριστου..δλδ ειμαι για σταύρωση;; Σταυρωστε με σταυρωστε στον .... καρφωστε με (ε οχι οχι)ντροπη σου με κανεις κ γνμ αθυρόστομη
![]()
Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση;![]()
Μας τρόμαξες, άλλα πράματα συνηθίζεις να ρωτάς....Να!
Ήθελα να την ρωτήσω αν μπορεί να καταδυθεί ή όχι επειδή την κρατάνε τα βυζιά στην επιφάνεια.![]()
Εισαι πειρασμός γλυκιά μου.....Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Και τη δικιά μας καλησπέρα ωραία μας Κυρία και κουμπάρα μου ,,ΝΟ 2....Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Κουμπαρουλη μου καλησπεραΚαι τη δικιά μας καλησπέρα ωραία μας Κυρία και κουμπάρα μου ,,ΝΟ 2....![]()
Την καλησπέρα μου κι από εμέναΚαύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
....ωωωω ρε μπουστη μουΚαύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Μη βρίζεις μαν........ωωωω ρε μπουστη μου
![]()