Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Μα δεν το αμφισβήτησα...!!Μην το ξαναπεις αυτο εισαι αδυναμία λεμε και το ξερεις![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρώτο μπανάκι...
![]()

Μα δεν το αμφισβήτησα...!!Μην το ξαναπεις αυτο εισαι αδυναμία λεμε και το ξερεις![]()
Πρώτο μπανάκι...
![]()
Θα καμω πώς δεν το είδα αυτό το ταγκ
για πεςΝα κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση;![]()
για πες![]()
Βάζω στοίχημα ότι το νερό εκεί γύρω εξατμίστηκε σε χρόνο μηδέν...Πρώτο μπανάκι...
![]()
Σίγουρα θα βρεθούμε καυλα μου!!!Κλαιωελπίζω πραγματικά καποια στιγμη ν βρεθουμε αγαπημένε
γιατι κύριος χαραμοφαης, λέπρα έχει το παστιτσακι και δεν το καταδέχεται το μισελενατο στομαχάκι σας?Θα καμω πώς δεν το είδα αυτό το ταγκ![]()
Πατερουλη μου προκαλεί αλγεινη εντυπωση η άγνοια σας επί του θέματος της πλευστοτητος των βυζγιων.Να!
Ήθελα να την ρωτήσω αν μπορεί να καταδυθεί ή όχι επειδή την κρατάνε τα βυζιά στην επιφάνεια.
@Amelie
Πατερουλη μου προκαλεί αλγεινη εντυπωση η άγνοια σας επί του θέματος της πλευστοτητος των βυζγιων.
Τα φυσικά, όπως της νεαρας χαριτοβρυτως Αμελίας, δεν επιπλέουν λόγω συστάσεως τους εκ μυών και λίπους, ήτοι φέρουν βάρος εκ κατασκευής οπότε και βοηθούν ιδιαίτερα στις καταδύσεις.
Τα σιλικονατα, λόγω υψηλής μοριακής σύστασης σε αέρα, συμβάλουν μεν ώστε η φερουσα των να καμνει το πτώμα εις την επιφάνεια της θαλάσσης δίχως ιδιαίτερο κόπο, αποτρέπουν δε δραστηριότητες όπως οι καταδύσεις.
Συγχώρεση θα λάβετε εκ της νηματοθετριας διδας Αμελίας, οποτε ζητήστε την ελεημοσύνη και την κατάπαυση της οργής της.Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την άγνοιά μου επί του θέματος.![]()
Νομίζεις δεν το καταδεχομαι κύριε αιδιογλυψε... τέσσερα ταψιά έχω χαλάσει που ξύνω να φάω την κολλημένη μπεσαμέλγιατι κύριος χαραμοφαης, λέπρα έχει το παστιτσακι και δεν το καταδέχεται το μισελενατο στομαχάκι σας?
ΧοντρέΝομίζεις δεν το καταδεχομαι κύριε αιδιογλυψε... τέσσερα ταψιά έχω χαλάσει που ξύνω να φάω την κολλημένη μπεσαμέλ![]()
ΠαππούΧοντρέ![]()
Ε τότες είσαι αδερφός και την παίρνω οπίσω, την παρατήρηση.Νομίζεις δεν το καταδεχομαι κύριε αιδιογλυψε... τέσσερα ταψιά έχω χαλάσει που ξύνω να φάω την κολλημένη μπεσαμέλ![]()
Μετανόησε με το καλό για αυτό που είπες στον Κύριο Έγκριτο...Χοντρέ![]()
Τζον Τζον τι έχουμε εδώ;Να τώρα, κάτι τέτοια λές...
....και κάτι άλλα δείχνεις![]()
Εικάζω πως πιθανότερα θα ζητήσει κωλοΣυγχώρεση θα λάβετε εκ της νηματοθετριας διδας Αμελίας, οποτε ζητήστε την ελεημοσύνη και την κατάπαυση της οργής της.
Αν ζητήσει κωλο θα πάρει τ' αρχιδια της...Εικάζω πως πιθανότερα θα ζητήσει κωλο![]()