athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 72.926
- Πόντοι
- 12.756
ΕΠΟΣΘα αφήσετε κάποιο σχόλιο ?![]()

ΕΠΟΣΘα αφήσετε κάποιο σχόλιο ?![]()
ρε μλκ μια εβδομαδα περασε δεν εφαγες ενα παγωτο ακομηΕγώ έχω κάνει 46 μπάνια και έχω φάει 78 παγωτά μανάρα μου
Υγ σχόλιο για την φωτογραφία : πλούσια τα ελέη
Υγ2 Την είδε ο καλός μας φίλος @μνηστευμενος ?![]()
Πλημμύρισε η οθόνη μου αδερφέ
Ακόμα νηστεύεις?
Θες 19 ιντσες και πάνω...Πλημμύρισε η οθόνη μου αδερφέ![]()
Το έσιαξα...Είμαι ο διάολος μεταμορφωμένος![]()
![]()
![]()
Στον Παράδεισο έχει κανόνες. Στην Κόλαση έχει πλάκαΥπαγε οπισω μου Σατανα.![]()
Ξερεις τωρα..διαβασα πρωτα "το έσιαξα" κ πηγε αλλου το μυαλο μου....σατανισκεΤο έσιαξα...
....μονο εγω κολλησα στις χειλαρες?!?!?Από το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
33 χάντρες μέτρησα εγώΑπό το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
33 χάντρες μέτρησα εγώ![]()
Το ενα ματι εστιαζει στις χειλαρες...το αλλο στις βυζαρες...Ειχες δεν ειχες μας τα εβγαλες τα μάτια...Από το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
Μυθικαλιτο μου τα χρονια του Χριστου..δλδ ειμαι για σταύρωση;; Σταυρωστε με σταυρωστε στον .... καρφωστε με (ε οχι οχι)33 χάντρες μέτρησα εγώ![]()
Εδώ είμαστε...Από το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()
Oh la laΤο ενα ματι εστιαζει στις χειλαρες...το αλλο στις βυζαρες...Ειχες δεν ειχες μας τα εβγαλες τα μάτια...
Αδυναμία μουΕδώ είμαστε...![]()
Hawkeye SidewaysOh la laμαναρακι μου αρα πρεπει να σε λεμε hawknoeye τωρα
![]()
Ααααααααυτα είναι...Από το μπλουζάκι μου λειπουν κατι χάντρες...και το καλοσκέφτηκα να κρεμασω....ΑΝΤΡΕΣ
(sorry not sorry)
![]()
![]()