Σύφιλη ,ηπατιτιδα Β ,ηπατίτιδα C , βλεννοροια και ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ .Ασε τον μικρο Αλβανο Αντονιόνι να κυνηγάει Αλβανίδες.Οταν θα βήχει ,θα νομίζει ότι είναι από το τσιγάρο.Οταν η ακτινογραφία δείξει φυματίωση ,θα καταλάβει ποσο καλες ειναι
οι Αλβανίδες ...(Εντάξει υπαρχουν και υγιείς .Το καταλαβαίνεις επειδη μυρίζουν σουβλάκι με κρεμμύδι.
Ενα σουβλακοκρέμμυδο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει περα )Και η πλάκα είναι οτι οι περισσότερες κάνουν
χάλια πήδημα !
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα .Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα .Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό
[/quoteΕ