You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανίδες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 201
Πάρε υλικόΣτείλτε καμία ωραία αλβανόφατσα καυλιάρα
Συνημμένα
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.556
Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες
σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά
σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.985
- Πόντοι
- 16.631
με ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.556
@Flitsos σε φωνάζουνε.με ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;
Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστομε ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα@Flitsos σε φωνάζουνε.
Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστο
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.556
Ποια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει
Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.
Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
ξεφτιλίζεις τα παντελόνια γυφτρα,φουστανελατος με στρινγκ και Τανγκα είσαι και με 40 πιέτεςΠοια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;
Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.
Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.556
Βγάλε το στραπον από τον κωλο σου και μετά γράψεξεφτιλίζεις τα παντελόνια γυφτρα,φουστανελατος με στρινγκ και Τανγκα είσαι και με 40 πιέτες