Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

please_40

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
7.774
Πόντοι
1.056
Λίγο άσχετο το ξέρω, αλλά η Ελληνίδα γυναίκα μου έχει κωλάρα για να την πηδάνε στα 4 χοντρόψωλοι αλβανοί νύχτα μέρα!

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.512
Πόντοι
201

Συνημμένα

• FB_IMG_1713017225032.jpg
    FB_IMG_1713017225032.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • FB_IMG_1713017539431.jpg
    FB_IMG_1713017539431.jpg
    70,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.874
Πόντοι
3.556
Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες

σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
116.066
Πόντοι
16.631
Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες

σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά
με ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.874
Πόντοι
3.556
@Flitsos σε φωνάζουνε.

Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστο

Flitsos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
@Flitsos σε φωνάζουνε.

Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστο
Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.874
Πόντοι
3.556
Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει
Ποια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;

Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.

Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες

Flitsos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Ποια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;

Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.

Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες
ξεφτιλίζεις τα παντελόνια γυφτρα,φουστανελατος με στρινγκ και Τανγκα είσαι και με 40 πιέτες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.130
Πόντοι
48.067
οι ελληνιδες κερατωνουν αβερτα, οι αλβανεζες οχι...

• Like
Αντιδράσεις: batist

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.270
Πόντοι
4.966
Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας με φυσικό τρόπο σε οποιαδήποτε τρύπα μιας Ελληνίδας κάθε κύτταρο του πouτsou αλλά και του κορμιού γενικά νιώθει μια υπέρτατη ηδονή κατά την επαφή ,ενώ στις αλβανίδες δεν μου έχει τύχει αυτό στο 100% , είναι πιο μηχανικά τα πράγματα και ας μου αρέσουν οι ξένες γυναίκες στην πλειοψηφία τους.

Flitsos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας με φυσικό τρόπο σε οποιαδήποτε τρύπα μιας Ελληνίδας κάθε κύτταρο του πouτsou αλλά και του κορμιού γενικά νιώθει μια υπέρτατη ηδονή κατά την επαφή ,ενώ στις αλβανίδες δεν μου έχει τύχει αυτό στο 100% , είναι πιο μηχανικά τα πράγματα και ας μου αρέσουν οι ξένες γυναίκες στην πλειοψηφία τους.
Πως γίνεται αυτό ρε τύπε?
Μήπως είναι ψυχολογικό?
Γιατί στους άντρες βγαίνουνε απωθημένα γενικά όταν η τύπισσα είναι κάποια η δυσκολη
Πολλοί πχ θα πηδαγαν την τάδε επειδή είναι διάσημη ας πουμε και όχι τόσο ωραία.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.747
Πόντοι
216
Δεν εχετε θιξει το ζητημα των σογιων. Αν παρετε Αλβανιδα για οικογενεια, θα ειστε κωλος και βρακι με ολο της το σόι. Γονεις, αδερφια, ξαδερφια. Σαν να παιρνατε κοπελα Ελληνιδα απο χωριο στα 90s δηλαδη. Προσωπικα με κουραζει πολυ αυτη η κατασταση.

Κατα τ'αλλα οντως οι περισσοτερες Αλβανιδες ειναι οντως πιο σοβαρες, εργατικες και ικανες για οικογενεια. Απο την αλλη κουβαλουν κομπλεξ και σκεφτονται πολυ με το συμφερον. Σκληρα ατομα. Ειναι σημαντικο να βρεις καποια που δεν σε παντρευεται απλα για την αποκατασταση και την ασφαλεια.
Ισχυει, δυο φιλοι που σε δευτερο γαμο πηραν Αλβανιδες, στον γαμο εσκασαν ξαφνικα τεσσερα πουλμαν απο Αλβανια με τα σογια της νυφης. Τωρα ετοιμαζεται καποιος αλλος γνωστος να παρει Αλβανιδα. Περιεργεια εχω να δω ποσοι Αλμπανς θα σκασουν αυτη την φορα.
Γειτονοπουλα Αλβανιδα 16χρονη, οποτε μαλωνει με το μικροτερο αδελφο της, οι χριστοπαναγιες που του ριχνει, ουτε λαχαναγοριτης ναταν.
Προσωπικα οι λογοι που με εμποδιζουν να τα μπλεξω με Αλβανεζα, εκτος απο το "μεγαλο σοι" ειναι τι οι περισσοτερες απο αυτες εχουν μεγαλο κεφαλι σε σχεση με το σωμα ( αυτο που λενε και οι ιδιοι κοκα ντρασε) και το οτι πολλες απο αυτες κουβαλανε το μικροβιο της υπατητηδας. Παλαιοτερα για να πιασουν δουλεια στην εστιαση τους ζητουσαν να κανουν και σχετικες με αυτο εξετασεις.
Μετα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι πολλοι Αλμπανς, ενω ειρθαν στην χωρα σαν ψωμολυσες και λιγδωσε εδω το αντερο τους, κατηγορουν εκ των υστερων την χωρα οτι δεν ειναι καταλληλη για να ζει κανεις. Μπορει! Αλλα γιατι δεν φευγεις, ρε φιλε να πας στον οποιο παραδεισο νομιζεις? Γενικα δεν μου αρεσει η νοοτροπεια τους.
Ομως βλεπω και αρκετους που κοιταζουν την δουλεια τους και την οικογενεια τους. Αυτο το εκτιμω και το θαυμαζω. Δεν θα ρισκαρα ομως να μπλαξω με Αλπμανς ουτε επαγγελματικα, ουτε κοινωνικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom