You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανίδες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 118K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 201
Πάρε υλικόΣτείλτε καμία ωραία αλβανόφατσα καυλιάρα
Συνημμένα
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.865
- Πόντοι
- 3.556
Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες
σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά
σπάστηκα που ένας στραπονιασμενος όμως έστησε την ψηφοφορία. Το μπου ψήφισε εθνικιστικά
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.017
- Πόντοι
- 16.631
με ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;Και εγώ Αλβανίδες ψήφισα, αν και οι πρώτες που μας είχαν έρθει ήταν λίγο βρωμομουνες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.865
- Πόντοι
- 3.556
@Flitsos σε φωνάζουνε.με ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;
Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστομε ποιο νικ ειναι παλι μεσα ο αρρωστιαρης Σαλαμουνας;
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα@Flitsos σε φωνάζουνε.
Ή έχεις πάει για μπάνιο κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη δούμε άντρα να τον γαμάνε αφέντρες και να βρίσκει μόνο θηλυκούς άντρες με βυζια, αμέσως να τον πούμε άρρωστο
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.865
- Πόντοι
- 3.556
Ποια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;Έχω ροστερ αλλά 5 γλυφτρα
Πες του βλαχου του νι και του λι ότι τον έχω ιγκνορ όταν θα έρθει η ώρα θα βαρέσω τα νταούλια και θα χορεύει
Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.
Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
ξεφτιλίζεις τα παντελόνια γυφτρα,φουστανελατος με στρινγκ και Τανγκα είσαι και με 40 πιέτεςΠοια ώρα ρε τύπε, κάτι πμ του Λακη που τα κρατάτε για το μιστερ μαλακα;
Μου τα είχε στείλει και ο Λάκης ήθελε να πάω με το μέρος του, όταν είχα θάψει το τσεκούρι του πολέμου, αλλά του είπα είμαι παντελονάτος.
Αυτός είναι φούστα μπλούζα μόνο για αυτό είστε φίλες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.865
- Πόντοι
- 3.556
Βγάλε το στραπον από τον κωλο σου και μετά γράψεξεφτιλίζεις τα παντελόνια γυφτρα,φουστανελατος με στρινγκ και Τανγκα είσαι και με 40 πιέτες
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.269
- Πόντοι
- 4.966
Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας με φυσικό τρόπο σε οποιαδήποτε τρύπα μιας Ελληνίδας κάθε κύτταρο του πouτsou αλλά και του κορμιού γενικά νιώθει μια υπέρτατη ηδονή κατά την επαφή ,ενώ στις αλβανίδες δεν μου έχει τύχει αυτό στο 100% , είναι πιο μηχανικά τα πράγματα και ας μου αρέσουν οι ξένες γυναίκες στην πλειοψηφία τους.
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Γλυφτρα όταν βαράω το νταούλι χορεύεις και σπας μέση χειρότερα και από χορεύτρια της κοιλιάςΒγάλε το στραπον από τον κωλο σου και μετά γράψε
Flitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Πως γίνεται αυτό ρε τύπε?Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας με φυσικό τρόπο σε οποιαδήποτε τρύπα μιας Ελληνίδας κάθε κύτταρο του πouτsou αλλά και του κορμιού γενικά νιώθει μια υπέρτατη ηδονή κατά την επαφή ,ενώ στις αλβανίδες δεν μου έχει τύχει αυτό στο 100% , είναι πιο μηχανικά τα πράγματα και ας μου αρέσουν οι ξένες γυναίκες στην πλειοψηφία τους.
Μήπως είναι ψυχολογικό?
Γιατί στους άντρες βγαίνουνε απωθημένα γενικά όταν η τύπισσα είναι κάποια η δυσκολη
Πολλοί πχ θα πηδαγαν την τάδε επειδή είναι διάσημη ας πουμε και όχι τόσο ωραία.
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.743
- Πόντοι
- 216
Ελα ρε, ανακαλυψαν τελικα το κλυσμα οι Αλβανεζες?οι ελληνιδες ειναι βρωμόκωλες, οι αλβανεζες ειναι πιο καθαρες και περιποιημενες
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.743
- Πόντοι
- 216
Ισχυει, δυο φιλοι που σε δευτερο γαμο πηραν Αλβανιδες, στον γαμο εσκασαν ξαφνικα τεσσερα πουλμαν απο Αλβανια με τα σογια της νυφης. Τωρα ετοιμαζεται καποιος αλλος γνωστος να παρει Αλβανιδα. Περιεργεια εχω να δω ποσοι Αλμπανς θα σκασουν αυτη την φορα.Δεν εχετε θιξει το ζητημα των σογιων. Αν παρετε Αλβανιδα για οικογενεια, θα ειστε κωλος και βρακι με ολο της το σόι. Γονεις, αδερφια, ξαδερφια. Σαν να παιρνατε κοπελα Ελληνιδα απο χωριο στα 90s δηλαδη. Προσωπικα με κουραζει πολυ αυτη η κατασταση.
Κατα τ'αλλα οντως οι περισσοτερες Αλβανιδες ειναι οντως πιο σοβαρες, εργατικες και ικανες για οικογενεια. Απο την αλλη κουβαλουν κομπλεξ και σκεφτονται πολυ με το συμφερον. Σκληρα ατομα. Ειναι σημαντικο να βρεις καποια που δεν σε παντρευεται απλα για την αποκατασταση και την ασφαλεια.
Γειτονοπουλα Αλβανιδα 16χρονη, οποτε μαλωνει με το μικροτερο αδελφο της, οι χριστοπαναγιες που του ριχνει, ουτε λαχαναγοριτης ναταν.
Προσωπικα οι λογοι που με εμποδιζουν να τα μπλεξω με Αλβανεζα, εκτος απο το "μεγαλο σοι" ειναι τι οι περισσοτερες απο αυτες εχουν μεγαλο κεφαλι σε σχεση με το σωμα ( αυτο που λενε και οι ιδιοι κοκα ντρασε) και το οτι πολλες απο αυτες κουβαλανε το μικροβιο της υπατητηδας. Παλαιοτερα για να πιασουν δουλεια στην εστιαση τους ζητουσαν να κανουν και σχετικες με αυτο εξετασεις.
Μετα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι πολλοι Αλμπανς, ενω ειρθαν στην χωρα σαν ψωμολυσες και λιγδωσε εδω το αντερο τους, κατηγορουν εκ των υστερων την χωρα οτι δεν ειναι καταλληλη για να ζει κανεις. Μπορει! Αλλα γιατι δεν φευγεις, ρε φιλε να πας στον οποιο παραδεισο νομιζεις? Γενικα δεν μου αρεσει η νοοτροπεια τους.
Ομως βλεπω και αρκετους που κοιταζουν την δουλεια τους και την οικογενεια τους. Αυτο το εκτιμω και το θαυμαζω. Δεν θα ρισκαρα ομως να μπλαξω με Αλπμανς ουτε επαγγελματικα, ουτε κοινωνικα