Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλαρακο μου,τωρα θα ακουσεις,της Μαλακιες!απο Μαλακες!!!αν κανονιστει κατι με ενδιαφερει ρε μαγκες.
ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκΦιλαρακο μου,τωρα θα ακουσεις,της Μαλακιες!απο Μαλακες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος!!ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκ

ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.αν κανονιστει κατι με ενδιαφερει ρε μαγκες.
Εσύ είσαι στην φωτό,τύπε........?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=91080.0;attach=541819;image[/img[/URL]]
[/quote]Ενας,φιλος!!!καλος..ε????????????????????????/ :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Φιλε!γουστα,εναι,ολλα!ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.

:SΕνας,φιλος!!!καλος..ε????????????????????????/![]()
![]()
![]()
αν δεν θες μην συμμετεχεις ρε φιλε....ετσι ρε μαγκες αυτο ειναι,να κανετε και πουτσομαχιες μετα.προσποιηθητε πως ειστε darth vader με τα φωτοσπαθα σας και καταλαθος του ενος να του ξεφυγει στον κωλο του αλλου.αυτες ειναι μαγκιες για μεγαλα αρσενικα.
Ωραίο θέμα άνοιξες.Για καθαρόαιμα αρσενικά.Έτσι όπως σε κόβω δεν σε γοητεύει τόσο η.Πιο πολύ για τέτοιες καταστάσεις σε κόβω ρε αλάνι
(αντί για δυό ανθρωπάκια βάλε τον αριθμό των παλικαριών που θα ερθουν να τραβήξετε μαζί "μαλακία")
ας πουν οποια μαλακια θελουν.ειλικρινα παντως αν κανονιστει κατι ειμαι οκ
κι εγώ μέσα...να σας τρομπάρω....
Και να σε κατουρανε;Το λέω λογω του nickname σου!εγώ πάντως αυτό γουστάρω φίλε... str8 άντρακλες, αραχτοί με καφεδάκι, τσιγάρο και ανοιχτά πόδια, να τους τρομπάρω.... και στο τέλος.... όλα στόμα!![]()
Και να σε κατουρανε;Το λέω λογω του nickname σου!
Φιλε η φωτο στο αβαταρ ειναι δικη σου? ..........
θα μου παιξεις μαλακια δηλαδη εσυ για χαρη της μελετη που χυνω?κι εγώ μέσα...να σας τρομπάρω....
θα μεινει μονο στην μαλακια ή θα θελεις και αλλα μετα;;;