Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.264
Πόντοι
4.966
Θέλει φάση κάποιος να κανονίσουμε μπας και γίνει ; 53 σελίδες το νήμα και ζήτημα να έχει βρεθεί ένα ζευγάρι
Και μόνο που επιτρέπουν να υπάρχουν τέτοιου είδους επικαλλυμενα φουστονήματα που κάποιους τους γαργαλαει ο ποπος τους είναι άξιο απορίας πως δεν έχουν φάει μπαν. Δηλαδή σε ένα σάιτ για φουτανες μπαίνουν και φουστηδες, σε αντίστοιχα σάιτ για τους φουστηδες μπαίνουν κάποιοι να ψάχνουν φουτανες;

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
558
Πόντοι
81
Και μόνο που επιτρέπουν να υπάρχουν τέτοιου είδους επικαλλυμενα φουστονήματα που κάποιους τους γαργαλαει ο ποπος τους είναι άξιο απορίας πως δεν έχουν φάει μπαν. Δηλαδή σε ένα σάιτ για φουτανες μπαίνουν και φουστηδες, σε αντίστοιχα σάιτ για τους φουστηδες μπαίνουν κάποιοι να ψάχνουν φουτανες;
Μεεουυυ

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Θέλει φάση κάποιος να κανονίσουμε μπας και γίνει ; 53 σελίδες το νήμα και ζήτημα να έχει βρεθεί ένα ζευγάρι
μου εστειλαν προσωπικα 2 παιδια μνμ και τους τον επαιξα στο αυτοκινητο αλλα γενικα πολυ μπλα μπλα ολοι εδω οντως

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
η γνωμη μου ειναι οτι αν πχ. καποιου του αρεσει να παιζει μαλακία την πουτσα αλλουνού τότε σιγουρα δεν ειναι και 100% αρσενικό.Κρυβει μεσα του στοιχεια γκει!

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.395
Πόντοι
201
Η μαλακία πάει σύνεφο εδώ μέσα... στο θρεντ αυτό εννοώ...
Καλά βρε μαλάκες... αν σας αρέσει τόσο η μαλακία

Στείλτε μου μήνυμα

:buck2:

Alexmfm

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Αθήνα κανας exhib μόνο Τελεγκραμ. ;