Διαγραμμένο μέλος 105995
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 216
χρονια πολλα κουκλακιKai kalo mesimeri se olous :-*
χρονια πολλα κουκλακιKai kalo mesimeri se olous :-*
Το θεμα είναι όχι ότι δεν το σηκωνει αλλα με την συμπεριφορα της δεν στον σηκωνει.ε ειπαμε, δεν το σηκωνει![]()
![]()
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, το Αλικάκι στον κάνει ελατήριο.Το θεμα είναι όχι ότι δεν το σηκωνει αλλα με την συμπεριφορα της δεν στον σηκωνει.
Ενω η Jolie στον σηκωνει καλυτερα?Το θεμα είναι όχι ότι δεν το σηκωνει αλλα με την συμπεριφορα της δεν στον σηκωνει.
Όταν λεω συμπεριφορα εννοω μεχρι να κλεισει το ραντεβού. Μπορει να σε στησει, να σε ξεχασει κλπ. Ωρες ωρες νομιζω ότι ψαχνει κι αυτή πρακτορες που την κυνηγανε. Ρε μπας κι είναι ψεκασμενη ? Μεσα στο δωματιο πραγματι είναι σκετη καυλα. Η Jolie νεαρε μου φιλε είναι σαφως πιο κυρια από την Κωνσταντινα και λοιπες ξεκ... χωρις αυτό να σημαινει ότι προμοταρω κανενα πουτανακι για να πηδηξω δωρεαν.Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, το Αλικάκι στον κάνει ελατήριο.![]()
Θα συμφωνησω ως προς τα λεγομενα σου σε σχεση με τα ραντεβου της Αλικης, χωρις να ειμαι παθων αλλα απο πληροφοριες φιλων. Και σαφεστατα δεν υπονοω οτι προμοταρεις καποια. Την Jolie την εχω συναντησει δυο τρεις φορες στην αρχη της καριερας της και σαφεστατα τοτε τουλαχιστον δεν επιανε μια μπροστα στην Κωνσταντινα καο πολλες αλλες. Βεβαια επειδη δεν θελω να ειμαι αδικος δεν γνωριζω αν τωρα πλεον εχει αλλαξει.Όταν λεω συμπεριφορα εννοω μεχρι να κλεισει το ραντεβού. Μπορει να σε στησει, να σε ξεχασει κλπ. Ωρες ωρες νομιζω ότι ψαχνει κι αυτή πρακτορες που την κυνηγανε. Ρε μπας κι είναι ψεκασμενη ? Μεσα στο δωματιο πραγματι είναι σκετη καυλα. Η Jolie νεαρε μου φιλε είναι σαφως πιο κυρια από την Κωνσταντινα και λοιπες ξεκ... χωρις αυτό να σημαινει ότι προμοταρω κανενα πουτανακι για να πηδηξω δωρεαν.
Εφτασαααααdn exw gamprw![]()
Το θεμα είναι όχι ότι δεν το σηκωνει αλλα με την συμπεριφορα της δεν στον σηκωνει.
βάλε καμιά φωτογραφία να μας τον σηκώσεις τώρα ρε μωρόI mi pws den as sikonei se sas kirie....Se olous to sikono - tetio parapano den mou eixe kaneis pote.
βάλε καμιά φωτογραφία να μας τον σηκώσεις τώρα ρε μωρό![]()
Pis mou tis vgalei :-* eta tis giortes tha kano epagelmatiki fotografih sigura...

να έρθω να σου βγάλω μερικές?Pis mou tis vgalei :-* eta tis giortes tha kano epagelmatiki fotografih sigura...
Αυτό που σου είπε ήταν έμμεση πρόταση για να πας. ;) Ετοίμασε και το book με τις δουλειές σου για να δει και τι ψωνίζει το κορίτσινα έρθω να σου βγάλω μερικές?![]()
Αυτό που σου είπε ήταν έμμεση πρόταση για να πας. ;) Ετοίμασε και το book με τις δουλειές σου για να δει και τι ψωνίζει το κορίτσι![]()
Κοριτσακι δεν θυμασαι φαινεται. Εσυ μουδωσες εδώ με pm το τηλ. , με πηρες Χριστούγεννα αλλα δεν μπορουσα να μιλησω γιατι ηταν ολο το σοι μπροστα , σου απανταω με μηνυμα να μιλησουμε την Παρασκευη και μετα ...... αφαντο το ''Αλικακι καυτο θηλυκοοοοο''.I mi pws den as sikonei se sas kirie....Se olous to sikono - tetio parapano den mou eixe kaneis pote.
Κοριτσακι δεν θυμασαι φαινεται. Εσυ μουδωσες εδώ με pm το τηλ. , με πηρες Χριστούγεννα αλλα δεν μπορουσα να μιλησω γιατι ηταν ολο το σοι μπροστα , σου απανταω με μηνυμα να μιλησουμε την Παρασκευη και μετα ...... αφαντο το ''Αλικακι καυτο θηλυκοοοοο''.