Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πηδιοταν μαζι μου ισως και δεν γουσταρα να ακουω τις κλησεις σου????????????????Αλίκη καλά όλα αυτά που λες,αλλά πες μου έναν λόγο που το τηλέφωνο σου ειναι εκτός σύνδεσης,σε πήρα μια φορά για να κλείσουμε ραντεβού αλλά τζίρος,από τότε δεν σε ξανά ενοχλησα

Τύπε κουβεντουλα με το κοριτσι θελεις?Δηλαδή αν σε πάρω τώρα η αύριο το πρωί θα απαντήσεις??
Ρε αφηστε το κοριτσι να κοιμηθει, τι εχετε παθει?![]()
Tora exo to prosopiko mou xrono eimai sto baniera ksapla,relax kai nomizo exo dikeoma :-* tha kimitho se ligo...! To thl mou einai kslisto maxre tis 9 to proi.....!!
κλ μέσα απ την μπανιέρα γραφεις :o :o δεν θέλω να σε ενοχλησω θα σε πάρω αύριο το πρωί για να κλείσουμε dating....τυπε επεστρεψες φουριοζοςκλ μέσα απ την μπανιέρα γραφεις :o :o δεν θέλω να σε ενοχλησω θα σε πάρω αύριο το πρωί για να κλείσουμε dating....
Ρε αφηστε το κοριτσι να κοιμηθει, τι εχετε παθει?![]()
νατα μας:-* :-* :-*
Polina,εσύ?Tora exo to prosopiko mou xrono eimai sto baniera ksapla,relax kai nomizo exo dikeoma :-* tha kimitho se ligo...! To thl mou einai kslisto maxre tis 9 to proi.....!!
κλ μέσα απ την μπανιέρα γραφεις :o :o δεν θέλω να σε ενοχλησω θα σε πάρω αύριο το πρωί για να κλείσουμε dating....
τυπε επεστρεψες φουριοζος![]()
γραφειο τελετώνΣυνάδελφος στο βίντεο?

:-* :-* :-*:-* :-* :-*
Ολα ειναι θεμα τακτικης τύπε.νατα μας
αρχισανε οι τσαχπινιες
ή μηπως ειναι κανα σχεδιο του αλεξ για να ζηλεψει η βιολεττα?![]()
Σε οσους διαθετουν εκατο ευρω στελνει φιλακια αλλα τελος παντων.Ολα ειναι θεμα τακτικης τύπε.
Μονο σε μενα εστειλε φιλακι, τυχαιο?
Εγω παντως οταν την συναντησω θα της ζητησω να το κανουμε μεσα στο μπανιερα.Σε οσους διαθετουν εκατο ευρω στελνει φιλακια αλλα τελος παντων.![]()