DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Είμαι κι εγώ εδώ! Αλλά μάλλον θέλει τους παλιούς για να γουστάρει. Η Κατρίν πλέον ασχολείται με σοβαρούς ανθρώπους, όχι με τρολ του site.Έλα ήρθα.
Είμαι κι εγώ εδώ! Αλλά μάλλον θέλει τους παλιούς για να γουστάρει. Η Κατρίν πλέον ασχολείται με σοβαρούς ανθρώπους, όχι με τρολ του site.Έλα ήρθα.
Τα «νιάτα» έχουν δύο όψεις. Προσωπικά, μια κοπέλα στα 25 τη βρίσκω συνήθως πιο όμορφη από ότι ήταν στα 18 – η προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση προσθέτουν κάτι που καμία βιολογική φρεσκάδα δεν μπορεί να νικήσει. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, οπότε το αφήνω στην άκρη.Στα νιάτα της όμως αξίζει και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά τόσο! Για αυτό η αναπόληση.
μην ανησυχείς, μαθαίνονται εύκολα...Δυστυχώς, όμως, κάποιοι δεν επιδιώκουν (μόνο) φρεσκάδα αναζητώντας new entries. Ψάχνουν κάτι πιο ευάλωτο, πιο πειθήνιο ή πιο εύκολο στον χειρισμό… Ψάχνουν κάποια η οποία λόγω άγνοιας, οικονομικής ανάγκης ή έλλειψης εμπειρίας, δεν θα μπορέσει να αντιδράσει, να θέσει όρια ή να διεκδικήσει τον σεβασμό που της αξίζει.
Και μόλις αυτή η κοπέλα ωριμάζει, μαθαίνει τη δουλειά και σταματάει να είναι «εύκολος στόχος», αρχίζει το κράξιμο…
Τέλος πάντων, η νέα κοπέλα εδώ το πάει καλά. Κρίμα να της χαλάμε το νήμα. Οποίος θέλει, έρχεται δίπλα.μην ανησυχείς, μαθαίνονται εύκολα...
η κοπέλα είναι ότι πιο ευγενικό, χαμογελαστό και έλεγκαντ έχω δει σε ανεξάρτητη (κάτι το οποίο ανέφερε σχεδόν και ο Σεραφίνος), το οποίο όμως στο κρεβάτι γίνεται εντελώς το αντίθετο... αν ξέρεις να το καταφέρεις και να το πας σωστά.Τέλος πάντων, η νέα κοπέλα εδώ το πάει καλά. Κρίμα να της χαλάμε το νήμα. Οποίος θέλει, έρχεται δίπλα.
Εδώ με κέρδισε και εμένα… duo κάνει χαχα ;η κοπέλα είναι ότι πιο ευγενικό, χαμογελαστό και έλεγκαντ έχω δει σε ανεξάρτητη, το οποίο όμως στο κρεβάτι γίνεται εντελώς το αντίθετο...
Απλά κι εσύ ρε παιδάκι μου θα μπορούσες να γράψεις 2-3 πιο συγκεκριμένα πράγματα… Χωρίς προφανώς να εκθέσεις λεπτομέρειες για την κοπέλα (εφόσον η ίδια δεν το επιθυμεί).αλλά οι πτυχιούχοι πανίβλακες εδώ μέσα, εκτός βέβαια από τους σοβαρούς και έγκριτους της παπαρολογίας, κάνουν διαγωνισμό μαλακίας και ούτε τα αυτονόητα ελληνικά δε μπορούν να καταλάβουν με το αη-κιου μπρόκολου που έχουν.
μα 2-3 πράγματα-αλήθειες έγραψα χωρίς να αναφέρω ονόματα όμως... και ο νοών νοείτω.Εδώ με κέρδισε και εμένα… duo κάνει χαχα ;
Απλά κι εσύ ρε παιδάκι μου θα μπορούσες να γράψεις 2-3 πιο συγκεκριμένα πράγματα… Χωρίς προφανώς να εκθέσεις λεπτομέρειες για την κοπέλα (εφόσον η ίδια δεν το επιθυμεί).
Το «μακάρι να μπορούσα να γράψω παραπάνω...» δημιουργεί μια καχυποψία. Σε συνδυασμό με το «τόσες σαβούρες που εκθειάζονται» καλλιεργεί μια επιθετικότητα.
Κάπου έχασες λίγο το δίκιο σου.
Όταν γράφεις μια τόσο κολακευτική αλλά ταυτόχρονα ασαφή κριτική, το αποτέλεσμα μοιάζει με μια επιτηδευμένη προώθηση.
Υ.Γ. Σταματάω γιατί μετά τη Σοφία θα μου πουν ότι προμοτάρω Αλεξάνδρα χαχα
Μην πεις όνομα της κούκλας που γαμουσες τύπε... Την έφερες από εξωτερικό? Μιλάει κιόλας η είναι μόνο fuck doll..? Ρε @Katerina τι του λες του ανθρώπου τώρα. Είναι πτυχιούχος ο άνθρωπος δεν τον βλέπεις. Με την κατακουζινα παρέα στο ίδιο πανεπιστήμιο. Μην λερώνεις τα τασάκια ρε παίχτη στα ξενοδοχεία... Ντροπή πτυχιούχος ανθρώπος... Υπάρχουν καλαθάκια στο μπάνιο να βγάλεις το παπαρακι σου.η κοπέλα είναι ότι πιο ευγενικό, χαμογελαστό και έλεγκαντ έχω δει σε ανεξάρτητη (κάτι το οποίο ανέφερε σχεδόν και ο Σεραφίνος), το οποίο όμως στο κρεβάτι γίνεται εντελώς το αντίθετο... αν ξέρεις να το καταφέρεις και να το πας σωστά.
εκεί μου θύμισε μια δικιά μου αγαπημένη αλλά δε θέλω να αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους.
αλλά οι πτυχιούχοι πανίβλακες εδώ μέσα, εκτός βέβαια από τους σοβαρούς και έγκριτους της παπαρολογίας, κάνουν διαγωνισμό μαλακίας και ούτε τα αυτονόητα ελληνικά δε μπορούν να καταλάβουν με το αη-κιου μπρόκολου που έχουν.
.
ίσως να οφείλεται στην Αγγλική νοοτροπία υποθέτω.
ένας άλλος μας έδειξε το καλαμάκι του όμως... γεμάτος περηφάνια κιόλαςΜην πεις όνομα της κούκλας που γαμουσες τύπε... Την έφερες από εξωτερικό? Μιλάει κιόλας η είναι μόνο fuck doll..? Ρε @Katerina τι του λες του ανθρώπου τώρα. Είναι πτυχιούχος ο άνθρωπος δεν τον βλέπεις. Με την κατακουζινα παρέα στο ίδιο πανεπιστήμιο. Μην λερώνεις τα τασάκια ρε παίχτη στα ξενοδοχεία... Ντροπή πτυχιούχος ανθρώπος... Υπάρχουν καλαθάκια στο μπάνιο να βγάλεις το παπαρακι σου.
Χαίρομαι που παρακολουθείς το τι γράφω και σε ποια νήματα είμαι...Γιατί γουστάρω τους κουτσομποληδες...Με καυλώνουν και τους γλενταω μετα.. Αλλά δεν τα διαβάζεις σωστα...είσαι τόσο ηλίθιος που υπεραστικα συναγωνιστή που ανέβασε η Αγγελική με footjob....Δεν βγήκε κανένας άλλος να μιλήσει με έναν άλλον Καραγκιόζη σαν και σένα...ένας άλλος μας έδειξε το καλαμάκι του όμως... γεμάτος περηφάνια κιόλας![]()
Θα παρουν και τα αρχίδια μου γιατι εχω συναντήσει καμια 10ρια "αχαρτογραφητες" εσκορτ τελευταία... Μονο για την παρτη μου θα κραταω πληροφοριες. Όλα μασημένη τροφη τα θελουν οι αγαμηδες. Με βγαλαν και προμοτορα που ξερω το κοριτσι 2ωρες ολες κιολες απο τη ζωη της και μάλλον δεν θα τη ξανασυνάντησω ξανα... Αυτοι ειναι και αυτο θα πάρουν!η κοπέλα είναι ότι πιο ευγενικό, χαμογελαστό και έλεγκαντ έχω δει σε ανεξάρτητη (κάτι το οποίο ανέφερε σχεδόν και ο Σεραφίνος), το οποίο όμως στο κρεβάτι γίνεται εντελώς το αντίθετο... αν ξέρεις να το καταφέρεις και να το πας σωστά.
εκεί μου θύμισε μια δικιά μου αγαπημένη αλλά δε θέλω να αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους.
αλλά οι πτυχιούχοι πανίβλακες εδώ μέσα, εκτός βέβαια από τους σοβαρούς και έγκριτους της παπαρολογίας, κάνουν διαγωνισμό μαλακίας και ούτε τα αυτονόητα ελληνικά δε μπορούν να καταλάβουν με το αη-κιου μπρόκολου που έχουν.
.
ίσως να οφείλεται στην Αγγλική νοοτροπία υποθέτω.
Όχι ρε μαλακά. Μην μας το κάνεις αυτό. Δώσε μας κάποια ονόματα έστω μια κοπέλα. Από τα χείλη σου κρεμάστε για ένα ονομα...Γιατί ρε τύπε δεν θα την ξανασυναντήσεις..? Εσύ έλεγες τα καλύτερα εδώ....Τώρα τι έγινε?Θα παρουν και τα αρχίδια μου γιατι εχω συναντήσει καμια 10ρια "αχαρτογραφητες" εσκορτ τελευταία... Μονο για την παρτη μου θα κραταω πληροφοριες. Όλα μασημένη τροφη τα θελουν οι αγαμηδες. Με βγαλαν και προμοτορα που ξερω το κοριτσι 2ωρες ολες κιολες απο τη σωη της και μάλλον δεν θα τη ξανασυνάντησω ξανα... Αυτοι ειναι!
Εσυ αλλο θελεις αλλα γαμαω μονο γυναικεςΌχι ρε μαλακά. Μην μας το κάνεις αυτό. Δώσε μας κάποια ονόματα έστω μια κοπέλα. Από τα χείλη σου κρεμάστε για ένα ονομα...Γιατί ρε τύπε δεν θα την ξανασυναντήσεις..? Εσύ έλεγες τα καλύτερα εδώ....Τώρα τι έγινε?
Κρίμα. Χάνεις μαλακά. Έχω γαμω τους κωλουςΕσυ αλλο θελεις αλλα γαμαω μονο γυναικες
άσε να ξέρω εγώ καλύτερα περί γλεντιού (κρυφό)πουστρακιΓιατί γουστάρω τους κουτσομποληδες...Με καυλώνουν και τους γλενταω μετα.. Αλλά δεν τα διαβάζεις σωστα...
και να ξέρεις... διαβάζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΧαιρομαι...Ο πουτσος μου εχει αναγκη απο ενα καλο βαθυ τσιμπουκι.....Με σαλιο και φτυσιμο πολυ..
Δεν μου δίνεις ρε φίλε ένα 5 χιλιαρο για ένα Σαββατοκύριακο να απολαύσω λίγο και εγώ ξεγνοιασιά και χλιδα σαν και σένα?Εσυ αλλο θελεις αλλα γαμαω μονο γυναικες
Γιατι εχω καμια 20ρια επιλογες πιανει? Γιατι τα κασκαντεριλικια μου εχουν βγαλει διαμαντια ειναι λογος? Γιατι δε με νοιαζει να καψω 200-300-400 ευρω? Πως το βλεπεις?
Αυτο λεω... Θελεις κατι αλλο εσυ απο μενα αλλα εγω μονο σε γυναικες το δινωΔεν μου δίνεις ρε φίλε ένα 5 χιλιαρο για ένα Σαββατοκύριακο να απολαύσω λίγο και εγώ ξεγνοιασιά και χλιδα σαν και σένα?
Aκόμα με τον ¨τυρογαριδακι¨ ασχολείσαι?ένας άλλος μας έδειξε το καλαμάκι του όμως... γεμάτος περηφάνια κιόλας![]()
Και μόνο ότι πηγές πίσω στο 2018 να βρεις μήνυμα μου που είχα γράψει στην γνωστή Νίνα για τα τσιμπούκια της αυτό μου δειχνει ποσό έχεις σκυλιάσει μαλακά...Χαχα! Έτσι μαλακά.άσε να ξέρω εγώ καλύτερα περί γλεντιού (κρυφό)πουστρακι
και να ξέρεις... διαβάζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Έλα καυλιαρη. Τι λέει?Aκόμα με τον ¨τυρογαριδακι¨ ασχολείσαι?
Δεν αξίζει ο νεοσός .........