apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.267
- Πόντοι
- 2.026
Εσένα δεν σε κυνήγησαν ακόμη? Παντού σε βριζουνAκόμα με τον ¨τυρογαριδακι¨ ασχολείσαι?
Δεν αξίζει ο νεοσός .........
Εσένα δεν σε κυνήγησαν ακόμη? Παντού σε βριζουνAκόμα με τον ¨τυρογαριδακι¨ ασχολείσαι?
Ρε μαν γιατί τέτοια επιθετικότητα;Την alexandraa την έκλεισα 2 λεπτα αφου εβαλε το τηλεφωνο της χωρις να ζητησω ουτε φωτο ουτε πληροφορίες ούτε τιποτα . Απλα της ειπα σε ποση ωρα θα εισαι στο bill ερχομαι για 2ωρο ραντεβου και πήγα. Ετσι κανω και εστι γουστάρω. Σιγα μη περιμενω απο εσενα κριτικες...
Γιατι με έβγαλαν προμοτορα οι νανοι. Εγω τέλος και απο δω, μονο σε εσκορτ θα απαντάω.Ρε μαν γιατί τέτοια επιθετικότητα;
Κι εγώ έτσι έκλεισα την Αλεξάνδρα, όπως και άλλες. Δεν αμφισβήτησε κανένας τα λεφτά σου.
Σκοπός του φόρουμ δεν είναι να βοηθιόμαστε, όμως; Αν δεν δίνεις πληροφορίες και δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις, τι νόημα έχει;
Θέλει νεούδια αυτός μπας και καταφέρει να βρει καμία απελπισμένη να μπει ακα . Οι παλιές τον ξεφτιλίζουν.Εσένα δεν σε κυνήγησαν ακόμη? Παντού σε βριζουν
Εγώ σε υποστήριξα φίλε. Αλλά για να λες ότι δεν θα την ξανασυναντούσες, κάποιο μειονέκτημα βρήκες. Εκτός αν με όλες βρίσκεσαι μόνο μια φορά!Μαλβίνα θα συναντούσες πάλι;Γιατι με έβγαλαν προμοτορα οι νανοι. Εγω τέλος και απο δω, μονο σε εσκορτ θα απαντάω.
Θα συναντούσα σίγουρα... Αν καταφερνα να τη συναντήσω ποτε lolΕγώ σε υποστήριξα φίλε. Αλλά για να λες ότι δεν θα την ξανασυναντούσες, κάποιο μειονέκτημα βρήκες. Εκτός αν με όλες βρίσκεσαι μόνο μια φορά!Μαλβίνα θα συναντούσες πάλι;
Σορρυ μαν , νόμιζα είχες ήδη μπειΘα συναντούσα σίγουρα... Αν καταφερνα να τη συναντήσω ποτε lol![]()
αφού ξέρω ότι είσαι πουστρακι σου είπα πριν.Και μόνο ότι πηγές πίσω στο 2018 να βρεις μήνυμα μου που είχα γράψει στην γνωστή Νίνα για τα τσιμπούκια της αυτό μου δειχνει ποσό έχεις σκυλιάσει μαλακά...Χαχα! Έτσι μαλακά.
Διάβασε και άλλο ρε συ. Ψάξε..
Εγώ ούτε κάθομαι να ψάξω. Σε γλενταω όπως είσαι και εσένα και τον άλλον.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα! Τι σχέση έχει ο γιατρός και ο δικηγόρος με τις εκδιδόμενες; Μια μικρή κοπέλα μπορεί να ήταν άπειρη πριν 30 χρόνια, δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά πίστεψε με τώρα οι 20αρες ξέρουν πιο πολλά από τις 40αρες στο θέμα σεξ και με τη νεανική τους ομορφιά, προφανώς και θα ξεκινήσουν κατευθείαν με 160,180, ή και 200! Όταν όμως πάνε στα 40-45, αναγκαστικά δεν πρέπει να το ρίξουν στα 150,120 ή και 100 για να έχουν πελάτες; Έτσι πάει!Τα «νιάτα» έχουν δύο όψεις. Προσωπικά, μια κοπέλα στα 25 τη βρίσκω συνήθως πιο όμορφη από ότι ήταν στα 18 – η προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση προσθέτουν κάτι που καμία βιολογική φρεσκάδα δεν μπορεί να νικήσει. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, οπότε το αφήνω στην άκρη.
Το θέμα είναι ότι σχεδόν πάντα οι κοπέλες στην αρχή της καριέρας τους ζητούν λιγότερα λεφτά. Όπως σε κάθε επάγγελμα (από τον ιατρικό κλάδο μέχρι την πληροφορική), η εμπειρία προσθέτει αξία.
Θα πήγαινες ποτέ σε έναν καταξιωμένο δικηγόρο να του πεις «ρε φίλε, αφού ως ασκούμενος έπαιρνες 500άρικο, τώρα που έχεις γραφείο στο Κολωνάκι και χρεώνεις 5.000 είσαι κλέφτης»; Όχι βέβαια. Γιατί λοιπόν εδώ να ισχύει κάτι άλλο ;
Η νεότητα προσφέρει έναν αυθορμητισμό, μια φρεσκάδα! Οι περισσότερες κοπέλες ξεκινούν στη μετεφηβεία, έχοντας μια άγνοια κινδύνου. Δεν έχουν καεί από τις συμβάσεις της ενήλικης ζωής. Έχουν μια καλώς εννοούμενη τρέλα…
Δυστυχώς, όμως, κάποιοι δεν επιδιώκουν (μόνο) φρεσκάδα αναζητώντας new entries. Ψάχνουν κάτι πιο ευάλωτο, πιο πειθήνιο ή πιο εύκολο στον χειρισμό… Ψάχνουν κάποια η οποία λόγω άγνοιας, οικονομικής ανάγκης ή έλλειψης εμπειρίας, δεν θα μπορέσει να αντιδράσει, να θέσει όρια ή να διεκδικήσει τον σεβασμό που της αξίζει.
Και μόλις αυτή η κοπέλα ωριμάζει, μαθαίνει τη δουλειά και σταματάει να είναι «εύκολος στόχος», αρχίζει το κράξιμο…
Υ.Γ. Προφανώς δεν τσουβαλιάζω, στοχευμένο είναι το σχόλιο.
Τα πάντα βαζωτώρα που μας γλεντας... τρίβεις και την κωλοτρουπίδα σου η' μόνο δάχτυλο έχεις βάλει ?
πάνχαζος, καλαμακωτός, (κρυφό)μπούστης, 2λεπτος που διαφωτίζει με τις κριτικές του τους υπόλοιπους άμπαλους και άσκοπος παρλαπίπας με ανούσια ποστ.Aκόμα με τον ¨τυρογαριδακι¨ ασχολείσαι?
Να σε κάνουν λέκτορα στο Πανεπιστήμιο τίς ΟξφόρδηςΣαν το Τσίπρα![]()
Πέρα από τη πλάκα (επειδή το ξεφτυλισαμε λίγο) η Μαλβίνα είναι σούπερ. Από τις 7 του μήνα θα κάνει ραντεβού. Έλα σε έφτιαξα. Πάρτη τηλ.Θα συναντούσα σίγουρα... Αν καταφερνα να τη συναντήσω ποτε lol![]()
Πώς με ξεφτιλισες έτσι.πάνχαζος, καλαμακωτός, (κρυφό)μπούστης, 2λεπτος που διαφωτίζει με τις κριτικές του τους υπόλοιπους άμπαλους και άσκοπος παρλαπίπας με ανούσια ποστ.
το καλύτερο βι/εφ/εμ των κοριτσιών κοινώς.
έχεις δίκιο.
ο από πάνω σίγουρα πάντως.κωλο δινει;
λεει τιποτα φωτο υπαρχουν; την ηλεκτρα απο κ132 ποσο χρονων τι κανεις;ο από πάνω σίγουρα πάντως.
Εγώ προσωπικά δεν ζήτησακωλο δινει;
Άραγε στα 25270 μηνύματα που έχεις ανταλλάξει εδώ μέσα είσαι τόσο γαμάτος πάντα..? Όλα τα post σου είναι τόσο στοχευμένα ρε τύπε.ο από πάνω σίγουρα πάντως.
Φωτό στο viber της. Ηλέκτρα είναι 35-40. Είναι τσόντα ή τύπισσα. Αξίζει.λεει τιποτα φωτο υπαρχουν; την ηλεκτρα απο κ132 ποσο χρονων τι κανεις;
Άσε τι λεειαυτη η πουτανα λεει 30