dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.150
- Πόντοι
- 39.911
Την τουρίστρια ?Tha sfikseis man?![]()

Την τουρίστρια ?Tha sfikseis man?![]()

Α καλώς τον καποτακια. Ρε γαμωτο ξέχασα να βγάλω και εγώ φωτό να την ανεβάσω εδώ.θα κάνεις ντόρο να αράξω λίγο τώρα που θα σκάσουν και οι υπόλοιποι φίλοι σου η' όχι ?![]()
τι να βγάλεις ρε 2λεπτε αυναν?Α καλώς τον καποτακια. Ρε γαμωτο ξέχασα να βγάλω και εγώ φωτό να την ανεβάσω εδώ.
Κρατάς κάνα 50λεπτο? Γαμας με την κιθάρα η χωρίς?τι να βγάλεις ρε 2λεπτε αυναν?![]()
Στα νιάτα της όμως αξίζει και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά τόσο! Για αυτό η αναπόληση.Μια κοπέλα στα νιάτα της και με 100 μπορεί να παίζει. Φτάνει πια με αυτή την εμμονή στη δραχμή.
Η μόνη οικονομική που έχω συναντήσει η οποία ήταν στα γούστα μου ήταν η Μαλβίνα… η οποία κάηκε και έχει εξαφανιστεί! Μακάρι να πέτυχες την εξαίρεση.
αν γράψω κανονική κριτική πανίβλακα, θα χύσεις το στριγκάκι σουΚρατάς κάνα 50λεπτο? Γαμας με την κιθάρα η χωρίς?

Γράψε. Κάνε με πουτανακιαν γράψω κανονική κριτική πανίβλακα, θα χύσεις το στριγκάκι σου![]()
Ναι, μιλάς καλά τα εγγλέζικα;Την τουρίστρια ?![]()

Σαν το ΤσίπραΝαι, μιλάς καλά τα εγγλέζικα;![]()

στο 2ο ραντεβού και αν θέλει η κοπέλα θα γράψω, αλλά δε χρειάζεται, είσαι ήδη... και κρυφό μάλισταΓράψε. Κάνε με πουτανακι

Δεν έχει κάνει η κοπέλα σε καμμία περίπτωση. Μια χαρά ανανεωμένηΔΕΝ θα έλεγα κάηκε σε καμία περίπτωση.
Η γυναίκα όπως σχεδόν και οι περισσότερες άλλες εργαζόμενες στον χώρο, έχει και κανονική προσωπική ζωή + κανονική επαγγελματική ζωή.
ΔΕΝ ασχολείται απλά και μόνο με το bourdela com και λοιπές ανάλογες ιστοσελίδες, όπου είχε νήμα δικό της (οι κριτικές για εκείνη).
Προφανώς βγάζει από τα ραντεβού της, αυτά που θέλει - επιθυμεί η ίδια, λίαν πιθανό περισσότερα χρήματα και με λιγότερα ραντεβού, σε σχέση με παλιά και με γεια της χαρά της.
Θα της πάρεις την άδεια για να γράψεις? Μηπως όταν πας να τον δώσεις την ρωτάς κιόλας..? Αν σου πει όχι μην τον βάλεις τύπε.. Μπορεί να σε δαγκώσει..στο 2ο ραντεβού και αν θέλει η κοπέλα θα γράψω, αλλά δε χρειάζεται, είσαι ήδη... και κρυφό μάλιστα![]()
ΩραίοςΤο λοιπόν μόλις γύρισα από ραντεβού με Αλεξάνδρα.
Συνάντηση bill κλασικα. Περνω δωμάτιο και έλιωσα στο μπάνιο για κάνα 15λεπτο μέχρι να έρθει (κωλοζεστη). Χτυπάει η πορτα. Όταν άνοιξα οκ είπα. Όμορφη κοπέλα, φτιαγμένα χείλια, λεπτή με κωλαρακι. Βυζί άνευ. Όποιος ψάχνεται για βυζιά να πάει αλλού γιατί θα απογοητευτεί. Γύρω στα 35 θα την έκανα. Πιάσαμε συζήτηση. Ελληνικά λίγα. Εγώ προσωπικά μιλούσα μόνο Αγγλικά μαζί της που ξέρει πολύ καλα.
Όταν μπήκε πήγε φρεσκαριστηκε και έσκασε μύτη γυμνή. Ξεκίνησε στοματικό πάρα πολύ καλό. Το γουστάρει αυτό και την άφησα να με τελειώσει έτσι..Τελείωμα στόμα ολα. Πήγε τουαλέτα τα εφτυσε πολύ διακριτικά. Λίγη ξεκούραση και ερωτήσεις το πως βρέθηκε στην χώρα μας, για διακοπές κλπ και ξεκίνημα δεύτερου γύρου με πολύ στοματικό, 69 που το εχει, γαμησι σε ότι στάσεις μου αρέσε και τελείωμα γλώσσα και πρόσωπο που το ζητούσε πολύ. Ειναι λεπτή αλλά ψηλή κύριοι λίγο πάνω από 1.70 οπότε μια χαρά πιάνει το κρεβάτι.
Σε γενικές γραμμές. 100 ευρώ/ώρα με δύο τελειώματα στόμα, πρόσωπο σε εμένα. Πέρασα πολύ ωραία η έλλειψη όμως στήθους και καλών ελληνικών είναι κάτι που μπορεί κάποιους να μην αρέσει. Όσοι πάνε με γραφεία κάτι Βραζιλιάνες κλπ που δεν ξέρουν καθόλου ελληνικά Ε δεν είναι σε αυτό το το επίπεδο αλλά όποιος ξέρει Αγγλικά έστω τα βασικά θα μπορεί να πει μια κουβέντα. Είναι vfm? Ναι για μένα.
Η κοπέλα έχει φουλ ραντεβού οπότε αυτήν την εβδομάδα μην περιμένετε. Την άλλη βδομάδα θα μπει να ανακοινώσει εδώ μέρες.
Αυτά από εμένα.
εκτός από τον υψηλό δείκτη ηλιθιότητας που έχεις, φαίνεται και η εμπειρία στην διακριτικότητα.Θα της πάρεις την άδεια για να γράψεις? Μηπως όταν πας να τον δώσεις την ρωτάς κιόλας..? Αν σου πει όχι μην τον βάλεις τύπε.. Μπορεί να σε δαγκώσει..
Έλα ήρθα.θα κάνεις ντόρο να αράξω λίγο τώρα που θα σκάσουν και οι υπόλοιποι φίλοι σου η' όχι ?![]()
ναι αλλά γιατί μπήκες τώρα με τον αντρικό κλώνο ρε συ @KaterinaΈλα ήρθα.
για αυτά τα επιστημονικά σου σε ακολουθώ και τη μαεστρία σου στο ντέφι για τους άμπαλους αρκουδέηδεςΈκανα time travel στο μακρινό 2015 για να χτίσω το background του “κλώνου” μου, ώστε να είμαι έτοιμη σήμερα να εκτοξεύσω το marketing.