Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε ποιο κομμα θα ψηφισεις?τυπε θα προτεινες μια σεξουαλικη απελευθερωση δηλαδη?
δικε μου πολιτικα που ανηκεις?
σε καποιο κομμα?
απόλυτε, πολύ σωστά συνδέεις τη σεξουαλικότητα και την πολιτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο έρωτας ανδρών είναι για το πυρ το εξώτερον ενώ οι λεσβίες στο λεσβιακό της τσόντας μας καυλώνουν.
Ναι, δεν πιστέυω σε σεξουαλικά στρατόπεδα και θεωρώ ότι είναι απλά μια κατασκευή και μια προπαγάνδα με συγκεκριμένους στόχους.
Ναι είμαι υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας και της έκφρασης, φτάνει να μπορεί να συνάγεται η συναίνεση των συμμετεχόντων και να μην εκβιάζεται η θέλησή τους.
Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις δεν είναι τους παρόντος να δηλωθούν. Εξάλλου ο καθένας είναι αυτό που οι άλλοι καταλαβαίνουν από τις πράξεις του (στην περίπτωσή μας από τα λεγόμενα)
πεστα δικε μου!!!!εγω ειμαι παραδοσιακος,σωβρακο τυπου μινερβα απο την λαικη ασπρο,φουντα τα παπαρια και πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα εξω και την καδενα πρωτη μουρηάλλη μαλακία και αυτή στη νέα μόδα (εκτός από τα ξυρισμένα γενν όργανα) : βερμούδες σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο και από μέσα σώβρακο κατά κανόνα μιας επώνυμης μάρκας με φαρδύ λάστιχο για να φαίνεται από μακριά και να σφίγγει ανθυγειινά περισσότερο.
Αχχ μόδες συντηρητικές και αντιαισθητικές... σε λίγο θα μας λανσάρουν παπούτσι με κάλτσα για τη θάλασσα....και θα υπάρχουν τα fashion victims που θα το κάνουν....
Ο Νεοκλης ειναι ωραιος τυπος.πεστα δικε μου!!!!εγω ειμαι παραδοσιακος,σωβρακο τυπου μινερβα απο την λαικη ασπρο,φουντα τα παπαρια και πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα εξω και την καδενα πρωτη μουρη
εχει και πρωτοποριακες αποψεις τυπεΟ Νεοκλης ειναι ωραιος τυπος.
Με το ανοιγμα στο πλάι τύπε,να χαϊδεύεις τον τζουτζούκος σου αλά Ναπολέων.πεστα δικε μου!!!!εγω ειμαι παραδοσιακος,σωβρακο τυπου μινερβα απο την λαικη ασπρο,φουντα τα παπαρια και πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα εξω και την καδενα πρωτη μουρη
εετσι!!!!σε βρισκω σωστο δικε μουΜε το ανοιγμα στο πλάι τύπε,να χαϊδεύεις τον τζουτζούκος σου αλά Ναπολέων.
Ελπίζω στην καδένα να είναι περασμένος κι ο βαφτιστικός σταυρός.
Εσυ και ο Μπομπ Σφουγγαρακης...πεστα δικε μου!!!!εγω ειμαι παραδοσιακος,σωβρακο τυπου μινερβα απο την λαικη ασπρο,φουντα τα παπαρια και πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα εξω και την καδενα πρωτη μουρη
άλλη μαλακία και αυτή στη νέα μόδα (εκτός από τα ξυρισμένα γενν όργανα) : βερμούδες σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο και από μέσα σώβρακο κατά κανόνα μιας επώνυμης μάρκας με φαρδύ λάστιχο για να φαίνεται από μακριά και να σφίγγει ανθυγειινά περισσότερο.
Αχχ μόδες συντηρητικές και αντιαισθητικές... σε λίγο θα μας λανσάρουν παπούτσι με κάλτσα για τη θάλασσα....και θα υπάρχουν τα fashion victims που θα το κάνουν....
(οχι οτι ηθελα και πολυ)