Κ εγώ μόνο πσ έχω παει κ γίνεται όντως καλή φαση στ υπόγειο. Καυλωνω παιζω Μ ορισμένους κ μετα παω στη σάουνα κ όλο κ κάτι παιζει κ εκειΕγώ πιστεύω ότι σε αυτό το χώρο γενικότερα αξίζει αποκλειστικά το παιχνίδι που γίνεται στο υπόγειο , στο dark room , κυρίως Παρασκευές και Σάββατα που μαζεύει κόσμο,,,όλοι εντελώς γυμνοί και φουλ παρτουζα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alexander sauna
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 456
- Εμφανίσεις 199K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 885
- Πόντοι
- 81
Το Σάββατο είχε bisexoulal party
Ήταν η κύρια της Κινετας./ που εξυπηρετεί πολύ κοσμο....Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 2130, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...κρίμα γιατί θα περνούσαν σούπερ πρώτα οι ίδιες με τόσους διαθέσιμους άντρες....
Ήταν η κύρια της Κινετας./ που εξυπηρετεί πολύ κοσμο....Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 2130, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...κρίμα γιατί θα περνούσαν σούπερ πρώτα οι ίδιες με τόσους διαθέσιμους άντρες....
Για την Κατερίνα την λύσσα μιλάς η άλλη?Το Σάββατο είχε bisexoulal party
ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 2.161
- Πόντοι
- 201
Εγώ προβλήματα υγείας που δεν μου επιτρέπουν την σάουνα παίδες διότι περνώ αντιπηκτικά φάρμακα οπότε ας γίνεται πανηγύριΣε λίγες μέρες π θα φυγει θέλω να παω ένα σαββ βράδυ στην Alexander να ξεκαυλωσω γιατί έχω να πάω από περυσι
netwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
κατι ζαιες ηταν κ ναι δεν εκαναν τιποτα...μια ξενη πιο μετα επαιξε λιγο στο υπογειοΤο Σάββατο είχε bisexoulal party
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 11.915
Μήπως εννοείς την ΠαρασκευήΤο Σάββατο είχε bisexoulal party
Ποια ξένη ρε τύπε, μια χοντρή ελλεινιδα σπυριαρα ήταν που πήρε κάτι πίπες στο υπόγειοκατι ζαιες ηταν κ ναι δεν εκαναν τιποτα...μια ξενη πιο μετα επαιξε λιγο στο υπογειο

netwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
οχι αλλη ηταν αυτη που λεω.μια ξενη κοντη με εναν ψηλο τυπο με ασπρο μαλλι μεγαλης ηλικιαςΜήπως εννοείς την Παρασκευή
Ποια ξένη ρε τύπε, μια χοντρή ελλεινιδα σπυριαρα ήταν που πήρε κάτι πίπες στο υπόγειο![]()
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 885
- Πόντοι
- 81
Ναι Παρασκευη, έγραψα λάθος για Σάββατο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την κυρία της Κινέτας....τους είδα να φεύγουν , όταν εγώ έμπαινα γύρω τις 2130.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ αν κρίνω από αυτά που κάνει στην ΚινεταΜήπως εννοείς την Παρασκευή
Ποια ξένη ρε τύπε, μια χοντρή ελλεινιδα σπυριαρα ήταν που πήρε κάτι πίπες στο υπόγειο![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.042
- Πόντοι
- 456
για κεντρο νεοτητας ψαχνεις ρε φιλε?Πότε έχει περισσότερη νεολαία; Υπάρχει κάποιο event που να μαζεύει πιο πολύ νεολαία;
Η σαουνα προσφερεται για δοκιμη; Δεν εχω ξανακανει τιποτα, ποτε, και τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να δοκιμασω.Ισως κανενα πιασιμο στηναρχη, κανενα γλυψιμο, δεν νομιζω οτι θα θελω για κατι παραπανω. Σκεφτομουν για μασαζ απο αντρα να δω πως ειναι η «αισθηση» ή επισκεψη στη σαουνα. Στη σαουνα σκεφτομαι μηπως ειναι too much για καποιον για πρωτη φορα. Σαουνα ή μασαζ;
Παρακολουθω καιρο το σαιτ αλλα τωρα πηρα το θαρρος να φτιαξω λογαριασμο να στειλω.
Παρακολουθω καιρο το σαιτ αλλα τωρα πηρα το θαρρος να φτιαξω λογαριασμο να στειλω.
Μπορείς να πας κατά προτιμηση πσ μετά τις 10-11 να μπεις ν εξερευνήσεις το χώρο να πας γυμνός στ υπόγειο κ αν δεν θέλεις δεν κάνεις κάτι. Βλέπεις καυλωνεις κ αν θέλεις παιζεις μέχρι εκεί π θέλεις κ μετα αποφασιζεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι άλλο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα αφου τΗ σαουνα προσφερεται για δοκιμη; Δεν εχω ξανακανει τιποτα, ποτε, και τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να δοκιμασω.Ισως κανενα πιασιμο στηναρχη, κανενα γλυψιμο, δεν νομιζω οτι θα θελω για κατι παραπανω. Σκεφτομουν για μασαζ απο αντρα να δω πως ειναι η «αισθηση» ή επισκεψη στη σαουνα. Στη σαουνα σκεφτομαι μηπως ειναι too much για καποιον για πρωτη φορα. Σαουνα ή μασαζ;
σκέφτεσαι να κάνεις κατι
Καπως ετσι το σκεφτομουν αλλα για πιο νωρις, πιο απογευμα να εχει λιγοτερο κοσμο. Αν δεν κολωσω παλιΜπορείς να πας κατά προτιμηση πσ μετά τις 10-11 να μπεις ν εξερευνήσεις το χώρο να πας γυμνός στ υπόγειο κ αν δεν θέλεις δεν κάνεις κάτι. Βλέπεις καυλωνεις κ αν θέλεις παιζεις μέχρι εκεί π θέλεις κ μετα αποφασιζεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι άλλο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα αφου τ
σκέφτεσαι να κάνεις κατι
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.042
- Πόντοι
- 456
τι φλωρικα πραγματα ειναι αυτα το να εξερευνησει?αν παει γυμνος πρεπει να γαμηθει αυτος ειναι ο κανονας,γιαυτο στις σαουνες μαζευονται ολοι οι φλωροι που δεν ξερουν να γαμηθουν,μετα ερχονται στα σινεμα και νομιζουν οτι θα κανουν τα ιδια και τους αρχιζουν στις φαπεςΜπορείς να πας κατά προτιμηση πσ μετά τις 10-11 να μπεις ν εξερευνήσεις το χώρο να πας γυμνός στ υπόγειο κ αν δεν θέλεις δεν κάνεις κάτι. Βλέπεις καυλωνεις κ αν θέλεις παιζεις μέχρι εκεί π θέλεις κ μετα αποφασιζεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι άλλο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα αφου τ
σκέφτεσαι να κάνεις κατι
Δεν θελω να παω και να υπαρχει αγραφος κανονας οτι πρεπει να γαμηθω ή να φαω χυσια ή δεν ξερω και γω τι αλλο. Γι’αυτο ρωταω αν ειναι ανεκτικο το μερος στο βλεποντας και κανοντας ή να ψαξω κατι αλλο. Αν ηξερα κανεναν που να εχει ξαναπαει θα τον ρωτουσα να πηγαιναμε μαζι αλλα δεν ξερω,και λογω ηλικιας δεν βγαινεις αριστερα-δεξια να ρωτας φιλους-γνωστους
psolaras1408
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2026
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Τι μαλακισμενο ψυχακι εισαι εσυ ρε ?Εσυ και ο αλλος ο ψυχανωμαλος κωστακης ειστε για πολλα μπουνιδια απορω πως δεν εχετε φαει ακομα μπαν.τι φλωρικα πραγματα ειναι αυτα το να εξερευνησει?αν παει γυμνος πρεπει να γαμηθει αυτος ειναι ο κανονας,γιαυτο στις σαουνες μαζευονται ολοι οι φλωροι που δεν ξερουν να γαμηθουν,μετα ερχονται στα σινεμα και νομιζουν οτι θα κανουν τα ιδια και τους αρχιζουν στις φαπες
Δεν θελω να παω και να υπαρχει αγραφος κανονας οτι πρεπει να γαμηθω ή να φαω χυσια ή δεν ξερω και γω τι αλλο. Γι’αυτο ρωταω αν ειναι ανεκτικο το μερος στο βλεποντας και κανοντας ή να ψαξω κατι αλλο. Αν ηξερα κανεναν που να εχει ξαναπαει θα τον ρωτουσα να πηγαιναμε μαζι αλλα δεν ξερω,και λογω ηλικιας δεν βγαινεις αρι
Όταν θα πάω θα σ στείλω κ αν θελεις παμε μαζί χωρίς ν ειναι απαραίτητο να γίνει κάτι μεταξυ μας ίσα ίσα γ να κάνεις αυτό π σκέφτεσαι κ βλέπεις τι θέλεις κ τι δεν θελειςΚαπως ετσι το σκεφτομουν αλλα για πιο νωρις, πιο απογευμα να εχει λιγοτερο κοσμο. Αν δεν κολωσω παλι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις