Νέα

Alexander sauna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Jim811

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το χώρο γενικότερα αξίζει αποκλειστικά το παιχνίδι που γίνεται στο υπόγειο , στο dark room , κυρίως Παρασκευές και Σάββατα που μαζεύει κόσμο,,,όλοι εντελώς γυμνοί και φουλ παρτουζα
Κ εγώ μόνο πσ έχω παει κ γίνεται όντως καλή φαση στ υπόγειο. Καυλωνω παιζω Μ ορισμένους κ μετα παω στη σάουνα κ όλο κ κάτι παιζει κ εκει

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
838
Πόντοι
81
Το Σάββατο είχε bisexoulal party
Ήταν η κύρια της Κινετας./ που εξυπηρετεί πολύ κοσμο....Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 2130, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...κρίμα γιατί θα περνούσαν σούπερ πρώτα οι ίδιες με τόσους διαθέσιμους άντρες....

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
6.243
Πόντοι
6.147
Το Σάββατο είχε bisexoulal party
Ήταν η κύρια της Κινετας./ που εξυπηρετεί πολύ κοσμο....Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 2130, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...κρίμα γιατί θα περνούσαν σούπερ πρώτα οι ίδιες με τόσους διαθέσιμους άντρες....
Για την Κατερίνα την λύσσα μιλάς η άλλη?

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.614
Πόντοι
201
Σε λίγες μέρες π θα φυγει θέλω να παω ένα σαββ βράδυ στην Alexander να ξεκαυλωσω γιατί έχω να πάω από περυσι
Εγώ προβλήματα υγείας που δεν μου επιτρέπουν την σάουνα παίδες διότι περνώ αντιπηκτικά φάρμακα οπότε ας γίνεται πανηγύρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom