Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ για ύπνο...μετά απο αρκετές ημέρες διακοπών....![]()
![]()
**Αν κάτι σε χαλάσει απ'τον Ρουμάνικο αέρα του μαγαζιού...πήγαινε προς BG....δε θα χάσεις...σήμερα έχω μάθει οτι θα είναι καλά...
Καλώς σε βρήκα φίλε μου....Καλως ηρθες αδελφε..
Τι εχεις μαθει περι BG και λες οτι θα ειναι καλα ?
Γιατί.....οι κοπέλες θέλουν λεφτά...για διακοπές...αλλά κ όσες δεν "καίγονται"..είναι σε ανεβασμένη διάθεση λόγω ημερών...Aπο ποιους / ποιες ? Και γιατι ειδικα εχθες ?
Γιατί.....οι κοπέλες θέλουν λεφτά...για διακοπές...αλλά κ όσες δεν "καίγονται"..είναι σε ανεβασμένη διάθεση λόγω ημερών...![]()
Το ποιές....είναι φαντάζομαι αυτονόητο....απ'αυτές που ξέρεις οτι τα κάνουν όλα κ συμφέρουν....![]()
![]()
![]()
και θα βγάλουν μαρκίζα με τις ρουμανοπεριφερόμενεςτι θελει να πει ο ποιητης???www.bourdela.com/content/view/1393/222/]Αυτή[/url] είναι δουλειά. Το συζητάμε;... Σε λίγο θα ανοίγουν μπουκάλια πρώτο τραπέζι πίστακαι θα βγάλουν μαρκίζα με τις ρουμανοπεριφερόμενες
![]()
![]()
Πάρε κ 2 photo....έτσι για να πάει καλά η μέρα...![]()
Στο Vegas...
Επιβεβαιώνω είμαστε μαζί με το Solitonio 15 μέρες!!!!!Κι έλεγα να το πω κι έλεγα να το πω ότι είναι στο Las Vegas αλλά φοβόμουν μην πετάξω καμία βλακεία!
Λοιπόν η πισίνα που είναι τα κορίτσια είναι από το www.mirage.com/]Mirage[/url] ,όπου πηγαίνω τακτικά!
Ίσως έχει τη μεγαλύτερη πισίνα σε όλη τη Nevada!

Επιβεβαιώνω είμαστε μαζί με το Solitonio 15 μέρες!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Στο Vegas...
Νοpe...(βάλε 2-3 λόγια κ θα στο βρω...όπως το άλλο)!!! χαχαΜέφι, μήπως θυμάσαι με ποιο κομμάτι χορεύει ο maximilian; Αν θυμάμαι καλά είναι ένα ωραίο rap κομματάκι
Νοpe...(βάλε 2-3 λόγια κ θα στο βρω...όπως το άλλο)!!! χαχα
το θυμάσαι ε; ;)
Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου λόγια![]()
Είναι ωραίο κομματάκι...αλλά δεν είμαι φαν του είδους κ γι'αυτό το χάνω λίγο...;)
Νext time....
στο site τους δεν το εχει
το έχω κοιτάξει... ;)