Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για αμερικανιά πολύ καλό. Αν προτιμάται και από έμπειρους, τότε με το ποτό και τα ευρώ στο χέρι.

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι έμπειροι παραπάνω φαίνεται ότι το προτιμούν. Προτιμώ πιο παραδοσιακά άμα είναι για στριπ

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χτες στις 2.30 περιπου , πανικος απο κοσμο , παρα πολλοι ορθιοι  :headbang:
πηρα χορο μια με μεγαλο σετ βυζιων που ειχα σταμπαρει απο παλια , αλλα με απογοητευσε η σιλικονη που ηταν παρα πολυ σκληρη , σαν μπαλακι τενις  :S και χειροτερα.
ενιγουει τι ξερουμε για την Βικτωρια ?
ξανθος λεπτος παιδαρος με μικρο βυζι , στυλ kate bosworth  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισκεψη χτες στις 2.30 περιπου , πανικος απο κοσμο , παρα πολλοι ορθιοι  :headbang:
πηρα χορο μια με μεγαλο σετ βυζιων που ειχα σταμπαρει απο παλια , αλλα με απογοητευσε η σιλικονη που ηταν παρα πολυ σκληρη , σαν μπαλακι τενις  :S και χειροτερα.
ενιγουει τι ξερουμε για την Βικτωρια ?
ξανθος λεπτος παιδαρος με μικρο βυζι , στυλ kate bosworth  :grin:

που μοιαζει λιγο με eva henger?αν εννοεις αυτη κανει πολυ καλο χορο....επισης εχει 2 μελαχροινα πανυψηλα πολυ καυλα μωρακια,την μαρια και την.........(απαραδεκτο,αλλα δεν ενθυμουμαι),την καρμεν(εξ λολιτα),την γκρατσιελα(μπαζο),την αλμααζα(μουναρος εκ ρωσιας),την τζεσικα(επισης εξ λολιτα),την γκαμπριελλα την λιθουανη η οποια εχει απιστευτο προσωπακι και κορμακι,φραντσεσκα και αρκετες αλλες....επισης μου εκανε εντυπωση αυτη η μελαχροινη ψηλη με τις βυζαρες και το βεραμαν δικτυωτο....

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον για να μιλησουμε με ντοκουμεντα  :2funny:
1152180947.jpg
eva[/URL] henger αλλα δεν μοιαζει με αυτη ΙΜΟ
kate2eo.jpg
kate bosworth  :dancing: μοιαζουν και σε φατσα και σωμα

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Πέμπτη βράδυ 7/8 είμασταν πολύ άνετα, από τις λίγες φορές που ευχαριστήθηκα λόγω λίγου κόσμου. Φυσικά και τα κορίτσια πιο θετικά, χωρίς να τους τρέχει η ώρα για να ψάχνονται.. Πιστεύω ότι το concept του Alcatraz είναι η πανέμορφη Velerie(ξανθιά με ωραίο στήθος,στητό και κορμι χέλι lol). Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.. εγώ πάντως την κοιτούσα χαζεμένος που έκανε τα αεροπλανικά της στον στύλο :uglystupid: Tο μετάνιωσα που δεν έκανα χορό μαζί της, με αποροφήσανε κάποιες παλιές. Velerie σου έρχομαι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Εις το Alkatraz για emo διασκέδαση. Πολύ ωραίος χώρος, ο καλύτερος μάλλον, τηλεοράσεις και αρκετά πετυχημένα show. Οι γκόμενες δεύτερες καλύτερες από το BG με ατού ότι είναι νέες. Επί της ποτοθεραπείας και του αναψυκτικού με γεύση καφέ: among others, Fellicia, Fernanda, Alhaza(ex Dayana) όλες ex Aphrodite Pallace, Camel, Ellis ρωσσίδα(ότι πρέπει για να μη ξαναμιλήσει ο χρηστάρας σε Ελληνίδα), Jessika(με δύο τύπους που της έλεγαν ότι είναι εφοπλιστές :2funny:), Vallerie. Κατά τις 3 σκάνε οι αδειούχες όπου μία τα πέταξε, άρωστεεες. BG μετά για κάτι συντηρητικό και τακτοποιημένο  με Lana και Lydia μέχρι να ανοίξουν τα φώτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα ρε  leonoro να  γίνω  κακός ?
Τι μου  αναφέρις  τη FELICIA ??? θα  τη  βάλω  στη black list μέχρι του Αγίου !
Πάω λοιπόν  προηγούμενη εβδομάδα  ALKATRAZ . Νιώθω  ότι βρίσκομαι στο Βουκουρέστι . Μόνο ο συγχωρεμένος ο Τσαουσέσκου έλειπε !
Αφού  ανθίσταμαι σε κύμματα επιθέσεων από τους ρουμάνους καταδρομείς του καταστήματος , παρουσιάζεται η εν λόγω .
Στην αρχή  λέω  να δώσω άκυρο και για πρώτη φορά στη ζωή  μου  να μην πάρω  κονσομασιον , χορό κ.λπ. ( εδώ γελάτε ) και να  δω  το σόου  ως  αυθεντικός στριποφίλ ( ξεκαρδίζεστε )
Τεσπά , κάθεται  η  εν λόγω για λίγο , χωρίς να  είναι πιεστική . Είναι και ωραίο girl . Ζητάει  και τσιγάρο , οπότε ,σεβόμενος  το χρόνο της  εργαζομένης  κερνάω  σφηνάκι .
Μετά από λίγο καταλήγουμε  εις  το χώρο του dance , γιατί πριβέ δεν  είναι  αυτό  ( κόντεψα  να συγγενέψω  με  έναν κρεμανταλά που του έκανε  χορούς δίπλα ετέρα  ρουμάνα  εταίρα ).
Μου προτείνεται special prive dance των 50 .
Αναμιμνησκόμενος  τα ιερά  τεμένη ( GOLD , LIDO ) ενδίδω .
Εν  τέλει να  μη  σας  κουράζω , ο χορός  ήταν γτπ αν και full nude  ζήτημα  αν  κράτησε  5' . Ενώ  η  Θεία  μου  η  Ματθίλδη  θα  με  έφτιαχνη  πολύ  καλύτερα  στα  60 της .
Κάτι θείες  που  κολυμπούν στο Ζούμπερι  έχουν  πιο ξυρισμένες γάμπες .
Μου  φαίνεται ότι το μαγαζί που ανεδείχθη  στην φετινή σαιζόν προσεγγίζει το καθίδρυμα του κου Τόλη .

Ταυτα  και  μένα
Ρ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ναι αλλά εγώ τη ξέρω από παλιά.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι αλλά εγώ τη ξέρω από παλιά.

Πάσο
Αλλά  να  της  πεις ότι στην πολιτισμένη Ευρώπη  υπάρχουν  και  εκατοντάδες  λύσεις  αποτριχώσεως .
Για  όνομα , σε λίγο θα γεμίσουμε  στρίπερς  με  τριχωτά  μουνιά  και αξύριστες γάμπες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αν και δε με ενδιαφέρει το περιστασιακό θέμα, χθες ήταν ξυρισμένη FYI.  .

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
E που να ανοίξεις τις σαμπάνιες σου μετά; Μα γυναίκες είναι αυτές; Ένα ωραίο τελευταίο, έγραφαν τα τηλεφώνα στις ετικέτες μπουκαλιών :cheesy:, λέμε Ελλάδα τώραα

Επισκέπτης
E που να ανοίξεις τις σαμπάνιες σου μετά; Μα γυναίκες είναι αυτές; Ένα ωραίο τελευταίο, έγραφαν τα τηλεφώνα στις ετικέτες μπουκαλιών :cheesy:, λέμε Ελλάδα τώραα
Fuck them all.....probably they were giving the number....of their 2nd job....such as blow-job,fuck-job...and so on...
All you need...with alcatraz girls...is money...nothing more....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Οι πελάτες παλιότερα γράφαν το τηλεφωνό τους σε μπουκάλι.
Λ€ς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom