Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε τύπε ακραίο μου ακούγεται, αλλά ας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ απόσχω από το μαγαζί ένα χρόνο αν και νταραβερίζομαι με ρωσάκι που δουλεύει εκεί.
den ksero to stage name tis kardia mouΡε τύπε ακραίο μου ακούγεται, αλλά ας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ απόσχω από το μαγαζί ένα χρόνο αν και νταραβερίζομαι με ρωσάκι που δουλεύει εκεί.
στο εν λογο μαγαζι πηδας στα πριβε;
σωστόςςςςςςςςςςςςςς
Όχι τύπε δεν υπάρχει καν πριβέ βασικά, άσπειλη και αμόλυντη, άντε παντρέψουμε αγορίνα να γαμήσουμε
Καλά επειδίς εγώ έχω σοβαρό σκοπό και μπορεί να χαθεί η ερώτηση με τις τζιβιτζιλιές σου την επικαιροποιώ:
Μπορεί κάποιος μάγκας που έχει πάει πρόσφατα να παραθέσει το ρόστερ των ρουμάνων στο μαγαζί; Ευχαριστώ.
θα σου πω οσες μου ρχονταιΚαλά επειδίς εγώ έχω σοβαρό σκοπό και μπορεί να χαθεί η ερώτηση με τις τζιβιτζιλιές σου την επικαιροποιώ:
Μπορεί κάποιος μάγκας που έχει πάει πρόσφατα να παραθέσει το ρόστερ των ρουμάνων στο μαγαζί; Ευχαριστώ.
θα σου πω οσες μου ρχονται
σονια αλινα
ρενατα
γκαμπριελα
για τις αλλες δεν ειμαι σιγουρος οποτε ας μην πω καμια μαλακια
Εχει καλα show παντος
Γιατι ποτε ηταν Αφραπαζ???Φήμες λένε ότι το Αλκατραζ δεν είναι πλέον Αφραπαζ.. Ράδιο αρβύλα; λεω να περάσω αυτές τις μέρες να τσεκάρω μιας κ δεν έκατσε λίγες μέρες πριν το μπατσελορ.
Έχω ακούσει ότι στο alcatraz έχει γίνει μόδα και πηγαίνουν ζευγαράκια ακόμα και γυναικοπαρέες ή γενικά μεικτές παρέες. Ισχύει?
Υπάρχει κανένα άλλο strip club που να τραβάει τέτοιο κόσμο?