Είναι άρρωστες γυναίκες που πηγαίνουν με Αφρικανούς και τις έχουν ξεγράψει όλοι οι άντρες σε αυτή την χώρα. Είναι χαμένες και το μέρος εστία τρομακτικού εκφυλισμού. Άσε τις τώρα να ψάχνονται για πορνοστάρς στο Αλκατράζ. Μιλάμε για τελείως εμετικές καταστάσεις.Το συγκεντρωμένο μαγαζί ολοένα και χειρότερο . Χορός των 20 ευρώ και σου λέει no touch ενώ χορεύει από απόσταση . Γενικά το μαγαζί προσελκύει γυναίκες πελάτισσες οι οποίες κάποιες πηδιούνται στην πίστα με ένα στριπερ που είναι ντυμένος Ηρακλής . Είναι τόσο χαζές ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
χθες πήγα στο Αλκατράζ για ποτό. είδα κοπέλες που έχουν αγγελίες σε ιστοσελίδες συνόδων να δουλεύουν στο μαγαζί.
η μία ήταν η αφρικανη που μας βγάζει εδώ στο σάιτ και οι άλλες ήταν οι αδερφες λατινες.
Έκατσα 25 λεπτά και έφυγα.
η μία ήταν η αφρικανη που μας βγάζει εδώ στο σάιτ και οι άλλες ήταν οι αδερφες λατινες.
Έκατσα 25 λεπτά και έφυγα.
aristarxos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 525
- Πόντοι
- 300
Επειδη ξερω παρα πολυ καλα τι γινεται σας εξηγω. Δεν ερχονται πλεον γυναικες στην Ελλαδα γιατι παιρνουν καλυτερα λεφτα στο εξωτερικο. Εδω στα μαγαζια υπαρχει ενα γελειο συστημα οτι για να παρει μεροκαματο η γυναικα πρεπει να κανει εστω 7 με 10 καρτες αναλογα το μαγαζι και το συστημα. Στο πριβε τους κρατανε το 60 με 70% τα μαγαζια. Αν γινει γαμησι στο πριβε και πεσει η γυναικα σε μπατσο με πολιτικα παει μεσα το μαγαζι κλεινει αν δεν πληρωσει περισσοτερα και ο υπευθυνος παει μεσα για νταβατζης. Τα πραγματα εχουν αλλαξει η ελεγχοι ειναι πλεον αυστηροι και ακομη και αυτοι που προστατευανε τα μαγαζια απο διαφορα τους εχουν πιασει η ειναι σε ασφυκτικο κλοιο. Οι γυναικες που δουλευουν τα ξερουν ολα αυτα και η την εχουν δει ντιβες η ζητανε ποιο πολλα λεφτα η απλα δεν θελουν τραβηγματα. Το ποιο απλο σημερα χωνεις χρημα σε καποιο μουνι που γουσταρεις με ποτα και το κυκλοφορεις εξω για γαμησι κλπ. Ομως πρεπει να τα χωσεις χοντρα. Δεν υπαρχει μουνι και η ποιο ντιβα που αμα τα δειξεις δεν θα βγει μαζι σου και ασχημος να εισαι.
Για εκείνες που πηγαίνουν μόνο σε τραπέζια με μπουκάλια ποια άποψη έχεις για το πώς δουλεύουν;Επειδη ξερω παρα πολυ καλα τι γινεται σας εξηγω. Δεν ερχονται πλεον γυναικες στην Ελλαδα γιατι παιρνουν καλυτερα λεφτα στο εξωτερικο. Εδω στα μαγαζια υπαρχει ενα γελειο συστημα οτι για να παρει μεροκαματο η γυναικα πρεπει να κανει εστω 7 με 10 καρτες αναλογα το μαγαζι και το συστημα. Στο πριβε τους κρατανε το 60 με 70% τα μαγαζια. Αν γινει γαμησι στο πριβε και πεσει η γυναικα σε μπατσο με πολιτικα παει μεσα το μαγαζι κλεινει αν δεν πληρωσει περισσοτερα και ο υπευθυνος παει μεσα για νταβατζης. Τα πραγματα εχουν αλλαξει η ελεγχοι ειναι πλεον αυστηροι και ακομη και αυτοι που προστατευανε τα μαγαζια απο διαφορα τους εχουν πιασει η ειναι σε ασφυκτικο κλοιο. Οι γυναικες που δουλευουν τα ξερουν ολα αυτα και η την εχουν δει ντιβες η ζητανε ποιο πολλα λεφτα η απλα δεν θελουν τραβηγματα. Το ποιο απλο σημερα χωνεις χρημα σε καποιο μουνι που γουσταρεις με ποτα και το κυκλοφορεις εξω για γαμησι κλπ. Ομως πρεπει να τα χωσεις χοντρα. Δεν υπαρχει μουνι και η ποιο ντιβα που αμα τα δειξεις δεν θα βγει μαζι σου και ασχημος να εισαι.
aristarxos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 525
- Πόντοι
- 300
Οι περισσοτερες για να μην πω ολες ειναι αρπακτικα και μονο με σαμπανιες που λες. Βρες αυτες που πινουν ποτα και δες τι παιζει. Αν το πιει σε 1 λεπτο μακρια. Αν το κραταει ωρα και παιζει χωσου αλλα μην πεις απο την αρχη για βολτες εξω και γαμησια. Χαλαρα οτι δεν αγχωνεσαι τι θα γινει. Αν το μουνι μυριστει χρημα και οτι δεν εισαι λιγουρης θα πεσει και θα δωσει τηλ και μονη της για εξω.Για εκείνες που πηγαίνουν μόνο σε τραπέζια με μπουκάλια ποια άποψη έχεις για το πώς δουλεύουν;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Οι περισσοτερες για να μην πω ολες ειναι αρπακτικα και μονο με σαμπανιες που λες. Βρες αυτες που πινουν ποτα και δες τι παιζει. Αν το πιει σε 1 λεπτο μακρια. Αν το κραταει ωρα και παιζει χωσου αλλα μην πεις απο την αρχη για βολτες εξω και γαμησια. Χαλαρα οτι δεν αγχωνεσαι τι θα γινει. Αν το μουνι μυριστει χρημα και οτι δεν εισαι λιγουρης θα πεσει και θα δωσει τηλ και μονη της για εξω.
Όπως τα λές παίχτη οι τζούδες ειδικά πρέπει να έχουν ρουθούνι φ12 διάμετρο και μυρίζουν το χρήμα απο χιλιόμετρο.
Σαμπάνια δεν έχω παραγγείλει ποτέ λόγω κόστους. Με τα ποτήρια σαμπάνιας τι παίζει; Πρέπει να είναι παλιά παράδοση. Πόσο πηγαίνει το ένα στα Αθηναϊκά strip; Τέσσερα φαντάζομαι θα είναι αρκετά για να βγει ο χρόνος που πρέπει.Οι περισσοτερες για να μην πω ολες ειναι αρπακτικα και μονο με σαμπανιες που λες. Βρες αυτες που πινουν ποτα και δες τι παιζει. Αν το πιει σε 1 λεπτο μακρια. Αν το κραταει ωρα και παιζει χωσου αλλα μην πεις απο την αρχη για βολτες εξω και γαμησια. Χαλαρα οτι δεν αγχωνεσαι τι θα γινει. Αν το μουνι μυριστει χρημα και οτι δεν εισαι λιγουρης θα πεσει και θα δωσει τηλ και μονη της για εξω.
Τελευταία τροποποίηση:
Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 45.429
- Πόντοι
- 5.956
35€Ξερουμε τα ποτα των κοριτσιων ποσο κοστιζουν
Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.666
- Πόντοι
- 12.056
Έλα πίσω

Δεν κατάλαβα επειδή τα λες μπερδεμένα. Τα καλά κομμάτια με μπουκάλι βότκα βγαίνουν. Τώρα στο θέμα του αν κάποιος δεν θέλει να ξοδεύει για φιάλη σαμπάνια για να μην ξανοίγεται πολύ, δέχονται λες τα κλασικά pink martini ή πραγματική σαμπάνια. Δηλαδή χρειάζονται 4-5 pink Martini τα οποία κοστίζουν συνολικά 400-500 ευρώ; Και η πραγματική σαμπάνια 160*5; Πολλά ακούγονται. Το μπουκάλι είναι πιο ασφαλές έξοδο νομίζω. Εξήγησε μου μόνο τα ποσά πιο καθαρά αν και δεν το βλέπω, γιατί μια Stoli κάνει την δουλειά της μια χαρά και οικονομικότερα.εχει με 100 που ειναι ζαχαρονερο με ανθρακικο τα κλασικα μικρα μαρτινι , με 160 που ειναι οντως και ανεβαινει
νομιζω με 4-5 απο 100 αν δε ειναι ζωο και δε τα καταπιει βγαζεις ολο το βράδυ.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Ρε αδερφέ, λύσε μου μια απορία. Άντε πες και πας σε ένα στριπ μόνος σου και παίρνεις μια φιάλη. Τι κερδίζεις με αυτό? Έχεις κάποιες έξτρα παροχές?Δεν κατάλαβα επειδή τα λες μπερδεμένα. Τα καλά κομμάτια με μπουκάλι βότκα βγαίνουν. Τώρα στο θέμα του αν κάποιος δεν θέλει να ξοδεύει για φιάλη σαμπάνια για να μην ξανοίγεται πολύ, δέχονται λες τα κλασικά pink martini ή πραγματική σαμπάνια. Δηλαδή χρειάζονται 4-5 pink Martini τα οποία κοστίζουν συνολικά 400-500 ευρώ; Και η πραγματική σαμπάνια 160*5; Πολλά ακούγονται. Το μπουκάλι είναι πιο ασφαλές έξοδο νομίζω. Εξήγησε μου μόνο τα ποσά πιο καθαρά αν και δεν το βλέπω, γιατί μια Stoli κάνει την δουλειά της μια χαρά και οικονομικότερα.
Και απο ότι λέει ο @Vivaldi με 4-5 μικρά μαρτίνι δλδ με 400-500€ βγάζεις όλο το βράδυ αν δεν πέσεις σε αρπαχτικό.
Ως γνωστό σε στριπ και όχι μόνο, ουσιαστικά πληρώνεις χρόνο, πχ ένα διπλό γυναικείο ποτό στο εν λόγω μαγαζί κοστίζει 35€ και ας πούμε οτι πληρώνεις 10 λεπτά για να τα περάσεις με την κοπέλα που θα κεράσεις το ποτό. Με το μικρό μαρτίνι που κοστίζει σχεδόν την τριπλάσια τιμή ας πούμε ότι πληρώνεις και τον τριπλάσιο χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει οτι λαμβάνεις και καλύτερες υπηρεσίες όπως συμβαίνει με τους χορούς.
emmanouil2003
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.140
- Πόντοι
- 201
Μάγκες πρώτη φορά σκέφτομαι αλκατραζ με φιλο από επαρχία τι να προσέξουμε;
Ευχαριστώωω
Ευχαριστώωω
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.306
- Πόντοι
- 6.896
Καλα μπουκαλι να πιεις παιρνεις μονο αν ειστε παρεα και πινετε η αμα εισαι μονος και εισαι αλκοολικος αλλιως πεταμενα λεφτα ειναι σιγα μη πει αλλη α ουαου εχει μπουκαλι στο τραπεζι παμε σ αυτονΡε αδερφέ, λύσε μου μια απορία. Άντε πες και πας σε ένα στριπ μόνος σου και παίρνεις μια φιάλη. Τι κερδίζεις με αυτό? Έχεις κάποιες έξτρα παροχές?
Και απο ότι λέει ο @Vivaldi με 4-5 μικρά μαρτίνι δλδ με 400-500€ βγάζεις όλο το βράδυ αν δεν πέσεις σε αρπαχτικό.
Ως γνωστό σε στριπ και όχι μόνο, ουσιαστικά πληρώνεις χρόνο, πχ ένα διπλό γυναικείο ποτό στο εν λόγω μαγαζί κοστίζει 35€ και ας πούμε οτι πληρώνεις 10 λεπτά για να τα περάσεις με την κοπέλα που θα κεράσεις το ποτό. Με το μικρό μαρτίνι που κοστίζει σχεδόν την τριπλάσια τιμή ας πούμε ότι πληρώνεις και τον τριπλάσιο χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει οτι λαμβάνεις και καλύτερες υπηρεσίες όπως συμβαίνει με τους χορούς.

Εαν εξαιρεσεις τα αρπαχτικα αν σε γουσταρει εστω κ λιγο θα περασεις καλα και με ελαχιστα λεφτα
, επισης αν δουν στο τραπεζι οτι εχεις κερασει σαμπανια αλλη κοπελα τοτε κανουν σπριντ να ρθουν στο τραπεζι σου
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Κοίτα, πέρα απο την πλάκα ένα μπουκάλι όταν είσαι μόνος είναι λίγο κράχτης, όπου και να πας. Στριπ, μπουζούκια κλαμπ.Καλα μπουκαλι να πιεις παιρνεις μονο αν ειστε παρεα και πινετε η αμα εισαι μονος και εισαι αλκοολικος αλλιως πεταμενα λεφτα ειναι σιγα μη πει αλλη α ουαου εχει μπουκαλι στο τραπεζι παμε σ αυτον
Εαν εξαιρεσεις τα αρπαχτικα αν σε γουσταρει εστω κ λιγο θα περασεις καλα και με ελαχιστα λεφτα
, επισης αν δουν στο τραπεζι οτι εχεις κερασει σαμπανια αλλη κοπελα τοτε κανουν σπριντ να ρθουν στο τραπεζι σου
Στα στριπ που μας απασχολεί σίγουρα δεν θα σε βάλουν να κάτσεις σε τραπεζάκι γιατί δείχνεις ότι έχεις €€€€ να ξοδέψεις.
Οπότε το πιο πιθανό να σε βάλουν σε ένα ωραίο καναπέ και να σου στείλουν και κάνα ωραίο γκομενάκι να σε μαδήσει.
Πέρα απο αυτό τι άλλο κερδίζεις με αυτήν την κίνηση? Αυτή είναι η απορία?
Εγώ στα στριπ που πάω δεν έχω ανάγκη να πάρω μπουκάλι για να με βάλουν να κάτσω σε καναπέ και ούτε έχω όρεξη να κάνουν σπριντ και να μου ζαλίζουν το κεφάλι.
Ο λόγος που πάει ο καθένας στα στριπ είναι διαφορετικός. Εγώ όταν θα παώ δεύτερη φορά στο ίδιο στριπ θα πάω για να περάσω καλά με την ίδια κοπέλα εκτός απροόπτου, οπότε αυτή θα έρθει απο μόνη της, δεν θα έχω ανάγκη να ψάχνω για καινούργια. Αν έχω ανάγκη να περάσω καλά με άλλη κοπέλα απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί.
Οι σερβιτόροι, υπεύθηνοι και τζουδες δεν είναι τυφλοί, βλέπουν τι κερνάς, πόσα ξοδεύεις, με ποια τα ξοδεύεις και που τα ξοδεύεις.
κοιτα μπουκαλι η κρατηση δε εκανα ποτε και δε πηρα ποτε μου επισης πρεπει να την κερασεις για να σου κρατησει παρεα .Δεν κατάλαβα επειδή τα λες μπερδεμένα. Τα καλά κομμάτια με μπουκάλι βότκα βγαίνουν. Τώρα στο θέμα του αν κάποιος δεν θέλει να ξοδεύει για φιάλη σαμπάνια για να μην ξανοίγεται πολύ, δέχονται λες τα κλασικά pink martini ή πραγματική σαμπάνια. Δηλαδή χρειάζονται 4-5 pink Martini τα οποία κοστίζουν συνολικά 400-500 ευρώ; Και η πραγματική σαμπάνια 160*5; Πολλά ακούγονται. Το μπουκάλι είναι πιο ασφαλές έξοδο νομίζω. Εξήγησε μου μόνο τα ποσά πιο καθαρά αν και δεν το βλέπω, γιατί μια Stoli κάνει την δουλειά της μια χαρά και οικονομικότερα.
Οποτε τι εννοεις να παρεεις εσυ μπουκαλι βοτκα ? και ποσο θα σου παει αυτο
θα κατσεις να πιεις μπουκαλι μονος βοτκα καλοκαιριατικα? εγω προσωπικα παντως επειδη ειναι σχεδον απο lidl εκει παιρνω σοδα η αντε καμια προτοχρονια jin tonic η μια μπυρα ολο το βραδυ αλκοολ σε τετοια μερη δε ειναι και η καλυτερηε πιλογη.
οποτε δε εχεις πολλες επιλογες δυστηχως αυτες ειναι οι τιμες και λογικα θα ανεβενουν σιγα σιγα , εχω κανα 4μηνο να παω σε τετοια μαγαζια πλεον λογο ελειψης χρονου
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Δε κερδίζεις απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ αγαπητέ συναγωνιστή. Απλά ο συγκεκριμένος κύριος έχει φάει κόλλημα με τα μπουκάλια για κάποιο λόγο, και έχει την εντύπωση πως αν δεν έχει στο τραπέζι μια "μποτίλια", δεν θα έρθουν να του κάνουν "παρέα" οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ/ΟΥΚΡΑΝΕΣΚοίτα, πέρα απο την πλάκα ένα μπουκάλι όταν είσαι μόνος είναι λίγο κράχτης, όπου και να πας. Στριπ, μπουζούκια κλαμπ.
Στα στριπ που μας απασχολεί σίγουρα δεν θα σε βάλουν να κάτσεις σε τραπεζάκι γιατί δείχνεις ότι έχεις €€€€ να ξοδέψεις.
Οπότε το πιο πιθανό να σε βάλουν σε ένα ωραίο καναπέ και να σου στείλουν και κάνα ωραίο γκομενάκι να σε μαδήσει.
Πέρα απο αυτό τι άλλο κερδίζεις με αυτήν την κίνηση? Αυτή είναι η απορία?
Εγώ στα στριπ που πάω δεν έχω ανάγκη να πάρω μπουκάλι για να με βάλουν να κάτσω σε καναπέ και ούτε έχω όρεξη να κάνουν σπριντ και να μου ζαλίζουν το κεφάλι.
Ο λόγος που πάει ο καθένας στα στριπ είναι διαφορετικός. Εγώ όταν θα παώ δεύτερη φορά στο ίδιο στριπ θα πάω για να περάσω καλά με την ίδια κοπέλα εκτός απροόπτου, οπότε αυτή θα έρθει απο μόνη της, δεν θα έχω ανάγκη να ψάχνω για καινούργια. Αν έχω ανάγκη να περάσω καλά με άλλη κοπέλα απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί.
Οι σερβιτόροι, υπεύθηνοι και τζουδες δεν είναι τυφλοί, βλέπουν τι κερνάς, πόσα ξοδεύεις, με ποια τα ξοδεύεις και που τα ξοδεύεις.
Strip Clubs και ποιότητα ποτών - bourdela.com forum
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
μην σου σκάσει το λάστιχο στη συγγρού. Όλα τα άλλα καλά θα πάνε.Μάγκες πρώτη φορά σκέφτομαι αλκατραζ με φιλο από επαρχία τι να προσέξουμε;
Ευχαριστώωω
emmanouil2003
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.140
- Πόντοι
- 201
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ευχαριστώ φίλε μουμην σου σκάσει το λάστιχο στη συγγρού. Όλα τα άλλα καλά θα πάνε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 15K
Stories
Νέο!cm: cm