Καλα μπουκαλι να πιεις παιρνεις μονο αν ειστε παρεα και πινετε η αμα εισαι μονος και εισαι αλκοολικος αλλιως πεταμενα λεφτα ειναι σιγα μη πει αλλη α ουαου εχει μπουκαλι στο τραπεζι παμε σ αυτον
Εαν εξαιρεσεις τα αρπαχτικα αν σε γουσταρει εστω κ λιγο θα περασεις καλα και με ελαχιστα λεφτα
, επισης αν δουν στο τραπεζι οτι εχεις κερασει σαμπανια αλλη κοπελα τοτε κανουν σπριντ να ρθουν στο τραπεζι σου
Κοίτα, πέρα απο την πλάκα ένα μπουκάλι όταν είσαι μόνος είναι λίγο κράχτης, όπου και να πας. Στριπ, μπουζούκια κλαμπ.
Στα στριπ που μας απασχολεί σίγουρα δεν θα σε βάλουν να κάτσεις σε τραπεζάκι γιατί δείχνεις ότι έχεις €€€€ να ξοδέψεις.
Οπότε το πιο πιθανό να σε βάλουν σε ένα ωραίο καναπέ και να σου στείλουν και κάνα ωραίο γκομενάκι να σε μαδήσει.
Πέρα απο αυτό τι άλλο κερδίζεις με αυτήν την κίνηση? Αυτή είναι η απορία?
Εγώ στα στριπ που πάω δεν έχω ανάγκη να πάρω μπουκάλι για να με βάλουν να κάτσω σε καναπέ και ούτε έχω όρεξη να κάνουν σπριντ και να μου ζαλίζουν το κεφάλι.
Ο λόγος που πάει ο καθένας στα στριπ είναι διαφορετικός. Εγώ όταν θα παώ δεύτερη φορά στο ίδιο στριπ θα πάω για να περάσω καλά με την ίδια κοπέλα εκτός απροόπτου, οπότε αυτή θα έρθει απο μόνη της, δεν θα έχω ανάγκη να ψάχνω για καινούργια. Αν έχω ανάγκη να περάσω καλά με άλλη κοπέλα απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί.
Οι σερβιτόροι, υπεύθηνοι και τζουδες δεν είναι τυφλοί, βλέπουν τι κερνάς, πόσα ξοδεύεις, με ποια τα ξοδεύεις και που τα ξοδεύεις.