Νέα

Αίμα στο σπέρμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wiz

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
152
Πόντοι
1
Καλημέρα, να πας σε γιατρό εχθές... τα άλλα είναι ιστορίες για να διαβάζεις στην αναμονή του γιατρού!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.215
Πόντοι
726
Το Σάββατο τον έπαιξα κ έβγαλε κόκκινο καφέ χρώμα
Έχει συμβεί σε κανέναν;
Από τότε δεν έτυχε να τον ξαναπαιξω, οπότε δεν ξέρω τι θα βγάλω..

Έχεις τπτ περιουσιακά στοιχεία να μου γράψεις ;
Μην στα πάρει όλα η εκκλησία

Jimmy Fallos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου καλησπέρα, πρίν χρόνια που πήδαγα μια πιτσιρίκα πισωκολλητό και είχε κλείσει τα πόδια με αποτέλεσμα η τριβή να ήταν πολύ έντονη στο χύσιμο το σπέρμα μου βγήκε κατακκόκινο από αίμα! Όπως καταλαβαίνεις χέστηκα πάνω μου νομίζοντας ότι έγινε κάτι σοβαρό. Τελικά κάποιο αγγείο είχε σπάσει και από τότε έχω ένα μικρό κόκκινο στίγμα στην κεφαλή του πέους. Με λίγη αποχή από σεξ και μαλακία για τις επόμενες ημέρες και όλα φυσιολογικά. Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο και σε εσένα, αλλά όπως λένε και οι από πάνω φίλοι καλό είναι να το τσεκάρεις με ουρολόγο. Καλά αποτελέσματα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.910
Πόντοι
3.936
Προστατιτιδα ... απο καποιο μικροβιο που κωλησες αν γαμησες ακαποτα ...
Πιθανό από έντεροκοκο -το παθαίνουν κάποιοι ακαποτοι καταδρομείς που παραμένουν μετά τον τελειωτικό κρεμπιε εντός του εντερικού σωλήνα- αντί να πάνε και να ουρησουν επιτακτικά μετά -και με αυτή την πίεση του άδειασματος να συμπαρασύρουν τα υπολείμματα σπερματος που βρίσκονται ακόμη μέσα στην ουρήθρα τα οποια είναι αρκετά ευάλωτα στις επιθέσεις των μικροβίων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom