Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φυσικά, όχι όλοι. Εγώ για τον καντινιέρη λέωΜεγαλες ανοησιες
Το οτι πιστευετε οτι οποιος ερχεται εδω ,ερχεται για να γα....θει κιολας με ξεπερνα . Αν ξερατε ποσοι πιδιουντε καθημερινα στα εντος παρενθεσεως για σας φυσιολογικα σπιτια τοτε θα μπορουσαμε να μιλησουμε .....ΑΛΛΑ εχετε αγνοια του τι γινεται στα δωματια
Eίμαι 100% σίγουρος!Εγώ που έχω δουλέψει και σε επαρχίες να δεις τι γίνεται.. Γιουσουφάκια υπάρχουν.
μην ασχολείσαι Μαριάννα με τον μπαρμπα εμενα εχει βαλει στο ματι.Μεγαλες ανοησιες
Το οτι πιστευετε οτι οποιος ερχεται εδω ,ερχεται για να γα....θει κιολας με ξεπερνα . Αν ξερατε ποσοι πιδιουντε καθημερινα στα εντος παρενθεσεως για σας φυσιολογικα σπιτια τοτε θα μπορουσαμε να μιλησουμε .....ΑΛΛΑ εχετε αγνοια του τι γινεται στα δωματια
Καλημερα και καλη δουλεια...

Προκαλώ τις κοπέλες του Αγκύρας να ψάξουν να βρουν ποστ όπου συκοφαντώ το μαγαζί τους και να το κάνουν αναφορά.Θειτσο δεν ειπαμε να μην μπαχαλεψεις το θεμα αυτο?
Λοιπον ο θειτσος δεν εχει τα κοτσια να το πει εδω δημοσια αλλα απο πισω συκοφαντει τον χωρο του μαγαζιου,αναλαβετε τον εσεις του χωρου μπας και σταματησει.
Εσύ τρως κρέας. Καλύτερο το παστέλι!Εγώ στηριζω τη δουλεια σας και αυτος προσπαθει να μου παει κοντρα μεχρι και εδω γιατί στα πολιτικα εχει φαει παστέλι.
Καλη συνεχεια στις κοπέλες του χώρου και ελπιζω οι παρεισακτοι να σταματησουν.

Mα με έχει ξεφτιλίσει εντελώς, δεν βλέπεις? Με έχει λέει 2-0, 3-0 ή ξερω γω πόσο. Κι επειδή είναι τόσο εμμονικός να με ταπώσει (όπως κάναμε παιδάκια 10 χρονών, θυμάσαι?ο γνωστός κομπλεξικούλης καρα-ανόητος ομοφοβικός ΖΑΝ και καλά Κλωντ
είναι τοις πάσι γνωστό ότι το παιδί έχει μηδενική σοβαρότητα, τον δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ. Μόνον για να προκαλεί πηγαίο γέλιο τον ανεχόμαστε.
Μην ασχολείσαι κυρ Μπαρμπαπήδουλα με τον μπετόβλακα ιδεολητπικό ΖανΚλωντ