You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.858
Μεγαλες ανοησιες
Το οτι πιστευετε οτι οποιος ερχεται εδω ,ερχεται για να γα....θει κιολας με ξεπερνα . Αν ξερατε ποσοι πιδιουντε καθημερινα στα εντος παρενθεσεως για σας φυσιολογικα σπιτια τοτε θα μπορουσαμε να μιλησουμε .....ΑΛΛΑ εχετε αγνοια του τι γινεται στα δωματια
Το οτι πιστευετε οτι οποιος ερχεται εδω ,ερχεται για να γα....θει κιολας με ξεπερνα . Αν ξερατε ποσοι πιδιουντε καθημερινα στα εντος παρενθεσεως για σας φυσιολογικα σπιτια τοτε θα μπορουσαμε να μιλησουμε .....ΑΛΛΑ εχετε αγνοια του τι γινεται στα δωματια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.420
- Πόντοι
- 2.786
Φυσικά, όχι όλοι. Εγώ για τον καντινιέρη λέωΜεγαλες ανοησιες
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.420
- Πόντοι
- 2.786
Eίμαι 100% σίγουρος!Εγώ που έχω δουλέψει και σε επαρχίες να δεις τι γίνεται.. Γιουσουφάκια υπάρχουν.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.546
μην ασχολείσαι Μαριάννα με τον μπαρμπα εμενα εχει βαλει στο ματι.Μεγαλες ανοησιες
Καλη δουλεια... και δεν θα του απαντησω παλι στο θεμα αυτο
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.858
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.546
Καλημερα και καλη δουλεια...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.420
- Πόντοι
- 2.786
Καλημερα και καλη δουλεια...
Ωραίο screenshot! Να τρίβεσαι πάλι σε γκλίτσες!!!

jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.546
Θειτσο δεν ειπαμε να μην μπαχαλεψεις το θεμα αυτο?
Λοιπον ο θειτσος δεν εχει τα κοτσια να το πει εδω δημοσια αλλα απο πισω συκοφαντει τον χωρο του μαγαζιου,αναλαβετε τον εσεις του χωρου μπας και σταματησει.
Εγώ στηριζω τη δουλεια σας και αυτος προσπαθει να μου παει κοντρα μεχρι και εδω γιατί στα πολιτικα εχει φαει παστέλι.
Καλη συνεχεια στις κοπέλες του χώρου και ελπιζω οι παρεισακτοι να σταματησουν.
Λοιπον ο θειτσος δεν εχει τα κοτσια να το πει εδω δημοσια αλλα απο πισω συκοφαντει τον χωρο του μαγαζιου,αναλαβετε τον εσεις του χωρου μπας και σταματησει.
Εγώ στηριζω τη δουλεια σας και αυτος προσπαθει να μου παει κοντρα μεχρι και εδω γιατί στα πολιτικα εχει φαει παστέλι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.420
- Πόντοι
- 2.786
Προκαλώ τις κοπέλες του Αγκύρας να ψάξουν να βρουν ποστ όπου συκοφαντώ το μαγαζί τους και να το κάνουν αναφορά.Θειτσο δεν ειπαμε να μην μπαχαλεψεις το θεμα αυτο?
Αλλιώς γίνεται πάλι ρόμπα ο φτωχομπινεδιάρης καντινιέρης!!![/quote]
Εσύ τρως κρέας. Καλύτερο το παστέλι!Εγώ στηριζω τη δουλεια σας και αυτος προσπαθει να μου παει κοντρα μεχρι και εδω γιατί στα πολιτικα εχει φαει παστέλι.
Επαναλαμβάνω: προκαλώ να αναφερθούν τα ποστ προσβολής προς το εν λόγω σπίτι.
Καντινιερη, πιάσε ένα βραστό special!

ο γνωστός κομπλεξικούλης καρα-ανόητος ομοφοβικός ΖΑΝ και καλά Κλωντ
είναι τοις πάσι γνωστό ότι το παιδί έχει μηδενική σοβαρότητα, τον δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ. Μόνον για να προκαλεί πηγαίο γέλιο τον ανεχόμαστε.
Μην ασχολείσαι κυρ Μπαρμπαπήδουλα με τον μπετόβλακα κι άκρως ιδεοληπτικό ΖανΚλωντ
είναι τοις πάσι γνωστό ότι το παιδί έχει μηδενική σοβαρότητα, τον δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ. Μόνον για να προκαλεί πηγαίο γέλιο τον ανεχόμαστε.
Μην ασχολείσαι κυρ Μπαρμπαπήδουλα με τον μπετόβλακα κι άκρως ιδεοληπτικό ΖανΚλωντ
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.420
- Πόντοι
- 2.786
Mα με έχει ξεφτιλίσει εντελώς, δεν βλέπεις? Με έχει λέει 2-0, 3-0 ή ξερω γω πόσο. Κι επειδή είναι τόσο εμμονικός να με ταπώσει (όπως κάναμε παιδάκια 10 χρονών, θυμάσαι?ο γνωστός κομπλεξικούλης καρα-ανόητος ομοφοβικός ΖΑΝ και καλά Κλωντ
Μην ασχολείσαι κυρ Μπαρμπαπήδουλα με τον μπετόβλακα ιδεολητπικό ΖανΚλωντ

Αλλά παρόλα αυτά, σύμφωνα με δηλώσεις του, μας γλεντάει όλους!!!!

Δεν θα σου κάνω το χατήρι όμως, θα συνεχίσω να ασχολούμαι γιατί είναι το χόμπι μου: να ξεφτιλίζω αριστερά κατακάθια/σκουπίδια!
Sorry, έτσι?
χαρά στο κουράγιο σου παλικάρι μου να ασχολείσαι με το σταλινικό απολίθωμα
έχει και το θράσος και μιλάει όταν σε παλαιότερη ανάρτησή του έγραφε στο άλλο νήμα ότι πρέπει να συλληφθούν όλες οι εργαζόμενες στην Συγγρού
μιλάμε για μαλάκα παλαιάς κοπής, μιλάμε για ογκόλιθο ηλιθιότητας, μιλάμε για μυθικό σκεπάρνι .......................
έχει και το θράσος και μιλάει όταν σε παλαιότερη ανάρτησή του έγραφε στο άλλο νήμα ότι πρέπει να συλληφθούν όλες οι εργαζόμενες στην Συγγρού
μιλάμε για μαλάκα παλαιάς κοπής, μιλάμε για ογκόλιθο ηλιθιότητας, μιλάμε για μυθικό σκεπάρνι .......................
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.858
vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Ρε παιδια, αντι να εκφραζετε τον θαυμασμο σας απεναντι στις κοριτσαρες τις ομορφες, καθοσαστε και τρώγεστε με διαφορα . Λοιπον, θα το κανω εγω.....
Γεια σας κουκλαρες υπεροχες....
Βικακι υποκλινομαι....
Γεια σας κουκλαρες υπεροχες....
Βικακι υποκλινομαι....
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.158
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις