Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.549
- Πόντοι
- 5.896
Να τα εκατοστησεις υγεια και οτι καλυτερο σου ευχομαι.Τα σβήσαμε! Ελπίζω να είσαστε ολοι καλά!
Να τα εκατοστησεις υγεια και οτι καλυτερο σου ευχομαι.Τα σβήσαμε! Ελπίζω να είσαστε ολοι καλά!
Νά τά εκατοστήσεις κοριτσάρα με υγεία πάνω απ' όλα κ ότι επιθυμείςΤα σβήσαμε! Ελπίζω να είσαστε ολοι καλά!
Πότε επιστρέφεις στη δράση;Επειδή θα κάνετε καιρό να με δείτε πάλι,να σας κρατάω ζεστούς
ΣεπτέμβριοΠότε επιστρέφεις στη δράση;
Νά τά εκατοστήσεις κοριτσάρα με υγεία πάνω απ' όλα κ ότι επιθυμείς
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιάΝα τα εκατοστησεις υγεια και οτι καλυτερο σου ευχομαι.
Πολύχρονη κι ευτυχισμένη με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς!!!Τα σβήσαμε! Ελπίζω να είσαστε ολοι καλά!
Eυχη ειναι τα χρονια σου πρωτα παντα να ειναι καλαααααααα και μετα πολλαααααααα !!!!!Τα σβήσαμε! Ελπίζω να είσαστε ολοι καλά!
Πολύχρονη κι ευτυχισμένη με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς!!!
Nα είσαστε καλά,καλές διακοπές!Eυχη ειναι τα χρονια σου πρωτα παντα να ειναι καλαααααααα και μετα πολλαααααααα !!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!Χρονια σου Πολλα, να ειναι καλα ,
να εχουν χαμογελο, και ωραιες στιγμες,
και ολο το φως του Κοσμου να ειναι μαζι σου![]()

Ευχαριστω πάρα πολυ κοριτσάρα μου,μην ζητάς καμία συγγνωμη,δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ειλικρινής,οπως τα λες,αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή πολλές φορές. Να περάσεις τέλεια στις διακοπές σουΚαθώς προσθέτεις ακόμη έναν χρόνο στη ζωή σου εύχομαι να προσθέτεις ακόμη περισσότερες υπέροχες αναμνήσεις !
Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου !
Ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη αγάπη επιτυχίες χαρές και υγεία!
ΥΓ.....συγνωμη που άργησα για τις ευχές μου ♤■♤■♤■♤■♤
Αγενής δεν υπήρξες ποτέ!
Μονο ειλικρινής!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
Ομορφια μου να ξερεις οτι οι ευχες δεν εχουν ημερομηνια !!! Φιλακια πολλα .Καθώς προσθέτεις ακόμη έναν χρόνο στη ζωή σου εύχομαι να προσθέτεις ακόμη περισσότερες υπέροχες αναμνήσεις !
Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου !
Ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη αγάπη επιτυχίες χαρές και υγεία!
ΥΓ.....συγνωμη που άργησα για τις ευχές μου ♤■♤■♤■♤■♤
Αγενής δεν υπήρξες ποτέ!
Μονο ειλικρινής!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
Καλά να περνάς στις διακοπές σου Αγγελικούλα και να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να κανείς τα μπάνια σου…., τα υπόλοιπα θα γίνουν όταν επιστρέψεις….!Επειδη θα κάνω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα...
Καλά να περνάς Αγγελική η θάλασσα είναι ότι το καλύτερο κάτσε όσο περισσότερο μπορείς!!!Επειδη θα κάνω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα...
Μμμ, Αγγελικαρα..... (μας) ΛΕΙΠΕΙΣ...... !!Επειδη θα κάνω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα...

Απο σήμερα έως τις 16 Αυγούστου ΠάτραΘα σε χαρεί το Μεσολόγγι λίγες μέρες τώρα
Καλημέρα,ήδη έχω ενα σοκολατι χρώμα,καλές διακοπέςΜμμ, Αγγελικαρα..... (μας) ΛΕΙΠΕΙΣ...... !!
Και σαφως το BOU, ειναι πιο "φτωχο" χωρις εσενα !
Να περνας τελεια σου ευχομαι, να χορτασεις Ηλιο, Θαλασσα, και εμπειριες
Και να γυρισεις μ'ενα σοκολατι χρωμα...