Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.360
Χαιρετήστε ελεύθεραΔηλαδή όλοι όσοι σε συναντήσει πάλι στην απέξω;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Χαιρετήστε ελεύθεραΔηλαδή όλοι όσοι σε συναντήσει πάλι στην απέξω;;
![]()
Μπορούμε να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε δηλαδή;Χαιρετήστε ελεύθερα
Ναι γιατι οχι;Μπορούμε να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε δηλαδή;
Να τον παίξουμε;Ναι γιατι οχι;

Ρε συ όντως που είναι αυτό? Αν έχει κάνα καλό μουνι να πάμε και εμείς.Το πιο τοξικό νημα εδω μεσα!! Και η τοξικότητα ερχεται απο την δημιουργού του νηματος! Παιδια αφηστε την υπαρχουν αξιολογα κοριτσακι στις πιατσες στην παραλιακη στο γαλλικο νεκροταφείο…
ESY μπαρμπα στο καφενειο για πρεφαΡε συ όντως που είναι αυτό? Αν έχει κάνα καλό μουνι να πάμε και εμείς.
Ερχομαι! Ρε μπας και είναι απέναντι από το κορεάτικο κοιμητήριο?ESY μπαρμπα στο καφενειο για πρεφα
Εγραψες,,,,, Ειλικρινα δλδ, αυτην την απορια την ειχα καιρο.Να σας ρωτήσω και κάτι,οσοι εδω π έχετε πει οτι δεν θα με συναντήσετε και με έχετε κράξει,άμα στο λομπι του μπιλ με βλέπατε τυχαία,και κάποιος να σας ελεγε "αυτή είναι η Αγγελικη",τι θα κάνατε; Θα ερχόσασταν μήπως να μου μιλήσετε και να μου τα πείτε και απο κοντά; Ελεύθερα πάντως
Οχι δεν μου εχει τύχει,γ αυτό και έθεσα αυτή την ερώτησηΕγραψες,,,,, Ειλικρινα δλδ, αυτην την απορια την ειχα καιρο.
Και επειδη @Αγγελική μου εχει συμβει το αντιστροφο, (οχι σε θεματα Σεξ κλπ)
Οταν με πλησιασε δειλα - δειλα γυρισα και της ειπα επι λεξη:
{{ To υψος ενος Ανθρωπου ειναι καποια εκατοστα, το ΑΝΑΣΤΗΜΑ του ομως
ειναι που τον κανει να δινει "χωρο" (απ το συν-χωρο) Οποτε σε ακουω....}}
Ελικρινα θα ηθελα να μαθω αν σου τυχει, πως σε αντιμετωπισαν @Αγγελική .
Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ κανένας. Απλά γιατί έχουμε μάθει να είμαστε μάγκες του πληκτρολογίου. Και όχι μόνο εδώ. Παντού. Στα social. Στα χώνω ανώνυμα.Οχι δεν μου εχει τύχει,γ αυτό και έθεσα αυτή την ερώτηση
Ποιο είναι το Κορεάτικο κοιμητήριο; Ήρθαν Κορεάτες στην Ελλάδα και πολέμησαν; Εγώ ήξερα ότι Έλληνες πήγαν στη Κορέα και πολέμησαν . Μάλλον και εσύ ήθελες να γράψεις για το ΣΥΜΜΑΧΙΚΌ κοιμητήριο.Ερχομαι! Ρε μπας και είναι απέναντι από το κορεάτικο κοιμητήριο?
Ρε συ πλάκα έκανα.Ποιο είναι το Κορεάτικο κοιμητήριο; Ήρθαν Κορεάτες στην Ελλάδα και πολέμησαν; Εγώ ήξερα ότι Έλληνες πήγαν στη Κορέα και πολέμησαν . Μάλλον και εσύ ήθελες να γράψεις για το ΣΥΜΜΑΧΙΚΌ κοιμητήριο.
Εγω δεν καταλαβαίνω, γιατί να σε κράξουν αν δεν σε έχουν συναντησει; Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατί να σε κραξουν γενικα ακομα και αν σε έχουν συναντησει; Αν δεν γουστάρουν μπορούν να πανε αλλου. Υπάρχουν επιλογες. Μην ασχολεισαι κοριτσι. (Εισαι και γειτόνισσα)... Να προσεχεις και να περνας καλα. Και να μη δινεις σημασια στους ανοητους.Να σας ρωτήσω και κάτι,οσοι εδω π έχετε πει οτι δεν θα με συναντήσετε και με έχετε κράξει,άμα στο λομπι του μπιλ με βλέπατε τυχαία,και κάποιος να σας ελεγε "αυτή είναι η Αγγελικη",τι θα κάνατε; Θα ερχόσασταν μήπως να μου μιλήσετε και να μου τα πείτε και απο κοντά; Ελεύθερα πάντως
Εκτος αυτου να ξερεις πως οσοι σε κράζουν ανωνυμα ειναι χιλια τα εκατο σιγουρο οτι αν σε συναντήσουν οπουδηποτε θα κάνουν την παπια. Υπάρχει λεξη για αυτους αλλα δεν θελω να τη γραψω.Εγω δεν καταλαβαίνω, γιατί να σε κράξουν αν δεν σε έχουν συναντησει; Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατί να σε κραξουν γενικα ακομα και αν σε έχουν συναντησει; Αν δεν γουστάρουν μπορούν να πανε αλλου. Υπάρχουν επιλογες. Μην ασχολεισαι κοριτσι. (Εισαι και γειτόνισσα)... Να προσεχεις και να περνας καλα. Και να μη δινεις σημασια στους ανοητους.
Απο κοντά δεν πιστεύω να είχαν το ιδιο θάρροςΕκτος αυτου να ξερεις πως οσοι σε κράζουν ανωνυμα ειναι χιλια τα εκατο σιγουρο οτι αν σε συναντήσουν οπουδηποτε θα κάνουν την παπια. Υπάρχει λεξη για αυτους αλλα δεν θελω να τη γραψω.
Ναι και να με έχουν συναντήσει,ακομα και αν δεν πέρασε καλα κάποιος,να μην ξαναπάει.Εγω δεν καταλαβαίνω, γιατί να σε κράξουν αν δεν σε έχουν συναντησει; Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατί να σε κραξουν γενικα ακομα και αν σε έχουν συναντησει; Αν δεν γουστάρουν μπορούν να πανε αλλου. Υπάρχουν επιλογες. Μην ασχολεισαι κοριτσι. (Εισαι και γειτόνισσα)... Να προσεχεις και να περνας καλα. Και να μη δινεις σημασια στους ανοητους.
Απο κοντά δεν πιστεύω να είχαν το ιδιο θάρρος
Ναι και να με έχουν συναντήσει,ακομα και αν δεν πέρασε καλα κάποιος,να μην ξαναπάει
Εισαι μια χαρα και οπως ειπα μην ασχολείσαι. Αυτο που κάνουν ειναι καθαρη αλητεια. Τα φιλια μου κοριτσι.Απο κοντά δεν πιστεύω να είχαν το ιδιο θάρρος
Ναι και να με έχουν συναντήσει,ακομα και αν δεν πέρασε καλα κάποιος,να μην ξαναπάει
Προσπαθούμε να μαστε καλά,το ξέρω επισης οτι με χάσατεΤι κάνεις ομορφιά εσύ;;
Ελπιζω να προλαβω να σε δω δευτερη φορα και να περάσουμε ακομα καλυτερα απο την πρωτη που θεωρω οτι ηταν συνάντηση γνωριμιας...Καλησπέρα,διαθέσιμη απο 25 του μηνός έως 10 Ιουλίου,όπως βλέπετε περιορισμένος χρόνος ακομα,15 μέρες δηλαδή μόνο πριν τις διακοπές,φεύγω απο μέσα Ιουλίου για διακοπές,και μετά καλο Σεπτέμβρη