Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 731
Ααα γεια σου, ακριβως αυτο ενοει.Μήπως λες το Συμμαχικό κοιμητήριο;
Ααα γεια σου, ακριβως αυτο ενοει.Μήπως λες το Συμμαχικό κοιμητήριο;
Δεν ήξερα ότι εκεί υπάρχει πιάτσα (και πριν χρόνια περνούσα σχεδόν κάθε μέρα νωρίς το βράδυ από εκεί...Ααα γεια σου, ακριβως αυτο ενοει.
Λιγο ποιο πριν υπαρχει πιατσα αιωνες τωρα...!Δεν ήξερα ότι εκεί υπάρχει πιάτσα (και πριν χρόνια περνούσα σχεδόν κάθε μέρα νωρίς το βράδυ από εκεί...
Πιο πριν ότι είχε, είχε (δεν ξέρω αν έχει). Αλλά τις λίγες φορές που πέρασα δεν είδα κορίτσια "σα τα κρύα τα νερά" που έγραψε σχεδόν ο συνάδελφος. Συν ότι δεν ξέρω τιμοκατάλογο και αν περιλαμβάνει πρωκτικό.Λιγο ποιο πριν υπαρχει πιατσα αιωνες τωρα...!
Εαν εχει και απεξω δεν το γνωριζω...
Ούτε εγω. Θα το επισκεφθώ..Δεν ήξερα ότι εκεί υπάρχει πιάτσα (και πριν χρόνια περνούσα σχεδόν κάθε μέρα νωρίς το βράδυ από εκεί...
Μορφωνόμαστε βλέπω σε αυτο το νήμαΔεν ήξερα ότι εκεί υπάρχει πιάτσα (και πριν χρόνια περνούσα σχεδόν κάθε μέρα νωρίς το βράδυ από εκεί...
Γηρασκω αει....Μορφωνόμαστε βλέπω σε αυτο το νήμα
Ψαχνονται φαινεται μαλλον για κατι καλυτερο η καινουργιο !! Αλλα ………??Μορφωνόμαστε βλέπω σε αυτο το νήμα
Κοιτα να δεις, το νημα σου,Μορφωνόμαστε βλέπω σε αυτο το νήμα

Αλλά τι ??Ψαχνονται φαινεται μαλλον για κατι καλυτερο η καινουργιο !! Αλλα ………??
Αγαπητη μου ξερεις ΠΟΛΥ καλα Τι !!! εσυ εισαι αετος σε αυτα δεν κανει να ρωτας .Φιλακια !!Αλλά τι ??
![]()
αν δεν ρωτάω αγάπη μου Πως θα μαθαίνω ???Αγαπητη μου ξερεις ΠΟΛΥ καλα Τι !!! εσυ εισαι αετος σε αυτα δεν κανει να ρωτας .Φιλακια !!
Μου κανει εντυπωση παντως. Επειδη την ξερω την περιοχη, & η οποια ειναι "ανοιχτο σημειο" λογω του οτιΧρονια τωρα… μετα τις 9-10 που βραδιαζει βγαινουν σαν τα σαλιγκάρια.. 3-4 προχθες που περασα.. τωρα αν περασετε και δεν δεις παει να πει οτι γαμιουντε στην δουλεια ..![]()
Kαλημερα , παρολο που ξερεις !! ελα σε πμ , να σου τα πολλα ΑΛΛΑ !!! Φιλακια .αν δεν ρωτάω αγάπη μου Πως θα μαθαίνω ???
τα φιλιά μου ....![]()
έρχομαιιιιι!Kαλημερα , παρολο που ξερεις !! ελα σε πμ , να σου τα πολλα ΑΛΛΑ !!! Φιλακια .

τι δωράκι ζητάνε?Χρονια τωρα… μετα τις 9-10 που βραδιαζει βγαινουν σαν τα σαλιγκάρια.. 3-4 προχθες που περασα.. τωρα αν περασετε και δεν δεις παει να πει οτι γαμιουντε στην δουλεια ..![]()
Πες μου να μάθω και εγώέρχομαιιιιι!
Την καλημέρα μου ...![]()
Δηλαδή όλοι όσοι σε συναντήσει πάλι στην απέξω;;Να σας ρωτήσω και κάτι,οσοι εδω π έχετε πει οτι δεν θα με συναντήσετε και με έχετε κράξει,άμα στο λομπι του μπιλ με βλέπατε τυχαία,και κάποιος να σας ελεγε "αυτή είναι η Αγγελικη",τι θα κάνατε; Θα ερχόσασταν μήπως να μου μιλήσετε και να μου τα πείτε και απο κοντά; Ελεύθερα πάντως