Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.266
Άλλος είναι αυτόςΑφου είχες ραντεβού μαζί της 2 χρόνια πριν.....ξεχασες?????
Άλλος είναι αυτόςΑφου είχες ραντεβού μαζί της 2 χρόνια πριν.....ξεχασες?????
Ρε αγαπούλη εάν δεν έχεις κάτι να πεις γιατί μιλάς? Ρούφα το αυγό σου.Αφου είχες ραντεβού μαζί της 2 χρόνια πριν.....ξεχασες?????
Φέρτε μας τον ψυχίατρο.....ταρα ταρα ταζουμ....Ρε αγαπούλη εάν δεν έχεις κάτι να πεις γιατί μιλάς? Ρούφα το αυγό σου.
Δεν αναφέρθηκε σε εμένα ανόητε
Σε τσούζει το κλαρακι σου το ξέρω δεν πειράζει...Φέρτε μας τον ψυχίατρο.....ταρα ταρα ταζουμ....
....περνάω ευχάριστα
Πάρε κάνα ζαναξ....η πανε σε καμιά τρανς από αυτές που πας τελευταία....ξέρεις...Σε τσούζει το κλαρακι σου το ξέρω δεν πειράζει...
Ααααα ok, συγγνώμη. Νόμιζα ότι έλεγες για εσένα!!!Για την Έλενα εννοουσα που είναι κάπου εκει,οχι για μένα
Επίσης έχουμε βρεθει ή οχι; Ετσι απλά ρωταωΑαααα ok, συγγνώμη. Νόμιζα ότι έλεγες για εσένα!!!
Βρε καλώς το 3ο στουτζεςΠάρε κάνα ζαναξ....η πανε σε καμιά τρανς από αυτές που πας τελευταία....ξέρεις...
Γιατί δεν ψάχνεις το αρχείο σου...Επίσης έχουμε βρεθει ή οχι; Ετσι απλά ρωταω
Όχι δεν έκατσε. Δύο φορές που σε πήρα, για να κανονίσουμε, ήσουν κλεισμένη.Επίσης έχουμε βρεθει ή οχι; Ετσι απλά ρωταω
Καλημέρα,δεν το θυμάμαι καθόλου αυτο οτι το ειχες πει. Οχι δεν φθείρομαι,ισα ισα σπάω πλακαΑγγελική, γλυκό μωρό..
Στο είχα πει κι όταν είχαμε βρεθεί..Μην το παρατραβάς σε διαλόγους και αναρτήσεις..
Φθείρεσαι...Καλή σου νύχτα..
Πού θα πάει,κάποια στιγμή θα κάτσειΌχι δεν έκατσε. Δύο φορές που σε πήρα, για να κανονίσουμε, ήσουν κλεισμένη.
έτσι σε θέλω να την γλεντάς την ζωή !.Καλημέρα,δεν το θυμάμαι καθόλου αυτο οτι το ειχες πει. Οχι δεν φθείρομαι,ισα ισα σπάω πλακα

Έτσι μπράβο ξαναπήγαινε μας στα σωστά μονοπάτια με ωραίες φωτογραφίες .Καλό σας βράδυ,διαθέσιμη αύριο,Δευτέρα και Τρίτη,μετά απο Τετάρτη 3 Ιουνίου πάλι
Και θα έχει και άλλεςΈτσι μπράβο ξαναπήγαινε μας στα σωστά μονοπάτια με ωραίες φωτογραφίες .
As you wish..Καλημέρα,δεν το θυμάμαι καθόλου αυτο οτι το ειχες πει. Οχι δεν φθείρομαι,ισα ισα σπάω πλακα
Σαβουρογαμης ειναι ο τυπος!Αγαπούλης καμιανης δεν ειμαι....
Εσυ εισαι κακιουλης....να το κοιτάξεις
Και τελειωμενος σαβουρογαμηςπονάνε και κλαίνε !
Ένα αγόρι είχε το θαρρος της γνώμης του
Ο Mauros 91.... μάγκας Και του βγάζω το καπέλο!
Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα δεν το ξέρω το αγόρι !
Μάγκας που σέβεται τις γυναίκες και τιμάει τα παντελόνια του!
Όσο για τον άλλον που την λέξη μούμια την έχει καραμέλα δεν τον παρεξηγώ μέχρι εκεί φτάνει το επιπεδό του !
Αγενής και μισογύνης !