Bossy spacer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 481
Δύναται να συζητηθεί, καμιά αντίρρηση !γιατι οχι ειδικα αν ειναι γκοργκοντζολα η στην ξεφτιλα μια παρμεζανα
Δύναται να συζητηθεί, καμιά αντίρρηση !γιατι οχι ειδικα αν ειναι γκοργκοντζολα η στην ξεφτιλα μια παρμεζανα
Ιδίως εμένα που όσοι με είδανε με κάνανε 26-27,μικροδείχνωΓράφετε για ηλικίες εν τω μεταξύ λες και ειναι κατι κακό...
Χίλιες φορές μια έμπειρη, συνειδητοποίημενη 30+,40+,50+ ΓΥΝΑΙΚΑ παρα ενα 18-25 χρόνων κοριτσακι
Ρώτα και αυτούς που με είδανε,να δεις τι θα σου πούνε. Και σου εχω εξηγησει ποσες φορες οτι ο λογος που το αφησα γ ραντεβου με εμάς,ειναι επειδή δεν τα βρίσκαμε στην ωρα,οχι επειδη είχα κατι προσωπικο μαζί σου. Τώρα αμα δεν το κατάλαβες,δικο σου θεμα αυτόΤι ψαχνεις να βρεις τωρα κ εσυ? Εαν πας λιγο ποιο πανω θα καταλαβεις.
Αρες μαρες κουκουναρες ειναι η κοπελα απλα με την βοηθεια της μουμιας προσπαθει να εχει το νημα στην επιφανεια...
Μόνο στο πμ θά στο πω νά τό διορθώσειςΥπάρχει και καρτέλα πάντως να μας μοιραστείς ελευθερα την εμπειρία σου,αλλά κανενα πρόβλημα αφου λες μονο σε εμένα να το πεις. Δυστυχώς μείον εχουμε ολοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ήταν αυτό που λες θα το ειχαν γράψει,δεν θα μου χαρίζονταν
Όσα είναι όλα είναι δικά τηςαγαπητέ μου γιατί τόσα νεύρα ??
Να το κοιτάξεις !
@Αγγελική ... Η ηλικια, ειναι ενας αριθμος πανω σ'ενα πλαστικοποιημενο χαρτι.Ιδίως εμένα που όσοι με είδανε με κάνανε 26-27,μικροδείχνω

Αυτό λέω και εγώ στην ηλικία θα κολλήσουμε@Αγγελική ... Η ηλικια, ειναι ενας αριθμος πανω σ'ενα πλαστικοποιημενο χαρτι.
Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.
Ομως... Η ψυχη, το πνευμα, {σου} (ωριμο και με ισορροπια) , οι αισθησεις,
η συμπεριφορα, (κρυσταλινη, και ευγενικη εισαι), κλπ...κλπ...
ειναι αυτα που χαρακτηριζουν εναν Ανθρωπο.![]()
![]()
Τα υπολοιπα, ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Εαν ο "λαος", αρχιζει να τα "χωνει" (και δεν αφορα εσενα αυτο,)
κανε μια αντιπαραθεση, μ'αυτο που συμβαινει και στην κοινωνια
ή, την πολιτικη γενικοτερα, οταν προκυπτουν θεματα, και βγαλε
το αναλογο συμπερασμα.
Τιποτα αλλο δεν θα πω. (και σε κανενα αλλο προσωπο)
Και 50 νάνε υπερησιες μετράνεΑυτό λέω και εγώ στην ηλικία θα κολλήσουμε
Αγγελική μου να θυμάσαι !
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !
.Καλή συνέχεια σε όλους ..![]()
Εδώ είσαι μπαρμπούλη; Δεν φαντάζομαι να μου ενοχλείς την Αγγελικούλα;
Είμαι παντού και πουθενά σαν αερικόΕδώ είσαι μπαρμπούλη; Δεν φαντάζομαι να μου ενοχλείς την Αγγελικούλα;
Θειούλη, έλειψα για λιγο καιρο στα εξωτερικά και έχω χάσει επεισόδια. Το άλλο νήμα λειτουργεί να μου κάνεις μια σύντομη ενημέρωση; Άσε που εδώ δεν βλέπω να πετάει και κανένα βιντεάκι η ΑγγελικούλαΕίμαι παντού και πουθενά σαν αερικό
Απάντησε μου σε αυτά που ρώτησα και θα το κοιτάξω... ειρηνική μούμια μουαγαπητέ μου γιατί τόσα νεύρα ??
Να το κοιτάξεις !
Με τιμά που η μόνη σου διόρθωση ήταν αυτή.Δεν υπάρχει περπατημένη κύριε, πεπατημένη ναι. Πριν πατήσουμε δημοσίευση, προσεχουμε κάπως καλύτερα, μήπως έχουμε γράψει κάτι άλλο από αυτό που εννοούμε. Ειδικά όταν είμαστε και τόσο επικριτικοί. Δεν γίνεται να βλέπουμε το τυρί και να μην βλέπουμε την φάκα.
Μα δεν είπα το αντίθετο...Ρώτα και αυτούς που με είδανε,να δεις τι θα σου πούνε. Και σου εχω εξηγησει ποσες φορες οτι ο λογος που το αφησα γ ραντεβου με εμάς,ειναι επειδή δεν τα βρίσκαμε στην ωρα,οχι επειδη είχα κατι προσωπικο μαζί σου. Τώρα αμα δεν το κατάλαβες,δικο σου θεμα αυτό
Γαιατι δεν εχεις το θαρρος της γνωμης σου ???Θα την πω μόνο σε αυτήν το μείον που είχε
Δεν έχουμε τώρα,αλλά ενας έχει προτείνει να βγάλουμεΘειούλη, έλειψα για λιγο καιρο στα εξωτερικά και έχω χάσει επεισόδια. Το άλλο νήμα λειτουργεί να μου κάνεις μια σύντομη ενημέρωση; Άσε που εδώ δεν βλέπω να πετάει και κανένα βιντεάκι η Αγγελικούλα
Ρε ξεκολλάτε που θέλετε όλοι παιδούλες.....Και 50 νάνε υπερησιες μετράνε
Είσαι εκτός θέματος τύπε μην το συνεχίζεις...η κοπελιά έκανε λάθος ποστ και άνοιξε η συζήτηση.Ρε ξεκολλάτε που θέλετε όλοι παιδούλες.....
Η μιλφαρες έχουν το ζουμί όπως η Έλενα η Τζο η Αγγελική.....40 ++++.....
Σε τελική τιμή μας τα ζαλιζετε....βρείτε κανα γκομενακι τουρίστρια τώρα που ναι καλοκαίρι αμα μπορείτε.....
Ελα μωρή βασίλισσα ρεαλ....άσχετο