Καλησπέρα σας ,σήμερα στο μπιλ θα σας πω γ ένα ραντεβού μου,για να το σκεφτείτε πολλες φορές πριν έχετε κακή συμπεριφορά. Λοιπον μπαίνω που λέτε στο δωμάτιο,και με το που μπαίνω μέσα με αρπάζει απ τα μούτρα,σκέφτηκα "κάτσε χριστιανέ μου να πάρω μια ανασα,δεν με άφησε ουτε ντους να κάνω,ηθελε κατευθειαν. Και ήταν ετσι αγενής και απότομος,και του το είπα,και το παραδέχτηκε και ο ιδιος,είπε "είμαι ναι,έτσι είναι το στυλ μου,δεν είμαι κακός άνθρωπος". Του απαντάω το στυλ σου δεν μου ταιριάζει,και άρχισα εκει να του φωνάζω ,λέγοντάς του οτι δεν θα ανεχόμαστε κακές συμπεριφορές ,και ελεγε ολο ηρέμησε και ηρεμησε,και να κάτσω να μιλήσουμε,και μου υπόσχεται να είναι ηρεμος. Εγω όμως τίποτα,είχα παρει την απόφαση οτι θα φυγω . Ζήτησα φυσικά να αποχωρήσω και οτι τέλος,σταματάει το ραντεβού(είδα οτι 30 λεπτο είχε περασει,και με τα μισά λεφτα να φύγω),και για πότε ντύθηκα,για πότε εφυγα. Μου ελεγε "ελα βρε Αγγελικη κατσε να μιλησουμε και τσουπ,έφυγα με μια πηλάλα,και εκλεισα την πορτα αποτομα και τον αφησα συξυλο. Τέρμα,δεν σηκώνω τωρα πια ασχημες συμπεριφορές. Κάποιοι απ τους haters μου εδω που με κράζουν ακομα απ οτι βλέπω σε νήματα άλλων (ας μην πω ονόματα,θα καταλάβουν,μην νομίζετε οτι δεν τα βλέπω επειδή δεν τους απάντησα),μπορεί να χαρούν,αλλά το ιδιο ασεβείς θα είναι σίγουρα και αυτοι. Αι σιχτιρ με σύγχυσε. Το ξέρω,ολοι στις δουλειες μας θα έχουμε ασχημες στιγμές,αλλά το λεω αυτό βασικά γ να ξέρετε οτι σε τυχον ασεβή και απότομη συμπεριφορά θα κάνω αυτό που έκανα σήμερα. Άλλο φυσικά να μην μας βγει απλά στον αγωνα,καμία σχεση,άλλο να πω "δεν ταιριάξαμε,δεν μας βγήκε",και άλλο απο την αρχή να κάνει ο αλλος λες και είμαι αντικείμενο. Και με έσφιγγε και στις ρωγες και εκει στην μέση,τσιμπώντας με σχεδον. Με ξέρετε οσοι με έχετε συναντησει,για να αρχίζω να φωνάζω,έχω λογο. Και μόνο "ηρέμησε " ηξερε να λέει. Δεν το ξεχνάω αυτο το ραντεβού ,ηταν ΑΠ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!