Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.266
Δυστυχώς δεν είναι στο πρόγραμμα,αλλά θα είχε ενδιαφέρονΣκέφτηκες ποτέ να έρθεις λίγες μέρες στη Κρήτη; Χρειαζόμαστε τέτοιες κοπέλες!![]()
Δυστυχώς δεν είναι στο πρόγραμμα,αλλά θα είχε ενδιαφέρονΣκέφτηκες ποτέ να έρθεις λίγες μέρες στη Κρήτη; Χρειαζόμαστε τέτοιες κοπέλες!![]()
Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!Δυστυχώς δεν είναι στο πρόγραμμα,αλλά θα είχε ενδιαφέρον
Βάλτο στο πρόγραμμα σου! Σε περιμένουμε!Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!
Για αυριο μεσημερι υπαρχει υπαρχει ελευθερος χρονος.Ωράριο κατόπιν συνεννόησης αυτη την εβδομάδα,(Σαββατοκυριακο 16-17 του μηνος δεν είμαι διαθεσιμη),γιατι τύχανε κάτι υποχρεώσεις. Με χαρά ομως εγώ να σας εξυπηρετησω
Mε μήνυμα το συζητάμε,στέλνεις,και συζητάμε γ την ώραΓια αυριο μεσημερι υπαρχει υπαρχει ελευθερος χρονος.
Ενω είναι κοντά μου,δεν με έχει βολέψειΣκέφτεσαι πότε να έρθεις Αγρίνιο
Κρήτη! Μια πίπα δρόμος!Ενω είναι κοντά μου,δεν με έχει βολέψει
Καλημέρα ,σε ευχαριστώ,τιμή μου που με διάλεξες. Σαν μικρότερος απο εμένα που είσαι ,αμέσως σκέφτηκα σενάριο η καθηγήτρια και ο μαθητης. Και μπράβο,μου ήρθες πολυ καλά διαβασμένοςΤι να πούμε για το σημερινό
Πίπα για όνειρο κ το πρωκτικό αλλού… δεν με άφησες να βγω από μέσα
Πότε θα μου κάνεις ένα ιδιαίτερο;Καλημέρα ,σε ευχαριστώ,τιμή μου που με διάλεξες. Σαν μικρότερος απο εμένα που είσαι ,αμέσως σκέφτηκα σενάριο η καθηγήτρια και ο μαθητης. Και μπράβο,μου ήρθες πολυ καλά διαβασμένος. Πήρες άριστα στις εξετάσεις
Και αύριο θα είμαι Αθήνα....πάλι δεν με θέλει να βρεθώ μαζί σου....πππφφφφΔιαθέσιμη αύριο, μεθαύριο,και Παρασκευή.ωρες κατόπιν συνεννόησης! Σαββατοκυριακο όχι. Να στε καλά ,καλό σας βράδυ
Κανονίζουμε και να σου κάνω(στη δεκαετία των 20 αν είσαι,ταιριάζει το σενάριο η καθηγήτρια και ο μαθητης)Πότε θα μου κάνεις ένα ιδιαίτερο;![]()
Μια άλλη φορά,δεν χάθηκαν οι μέρεςΚαι αύριο θα είμαι Αθήνα....πάλι δεν με θέλει να βρεθώ μαζί σου....πππφφφφ
Έλα εσύ κάτω και θα γίνω προφεσσορας!Κανονίζουμε και να σου κάνω(στη δεκαετία των 20 αν είσαι,ταιριάζει το σενάριο η καθηγήτρια και ο μαθητης)