Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλως ηλθες Αγγελικη με Α κεφαλαιο. υπεροχη δροσερη χαμογελαστη παρουσια !Καλησπέρα σας ,επέστρεψα και πάλι ,απο μεθαύριο Τρίτη,Τετάρτη,Παρασκευή και Σάββατο διαθέσιμη
Οχι,φυσικά όλαΏπα ... Μπήκαν σιλικόνες??
Ναι,κόκκινες ανταύγειες έχω τώραΆλλαξες μαλλί;
Γιατι ρε φιλε μου !! η Αγγελικη εχει αναγκη απο πλαστικουρες νεα κοπελα ??Οχι,φυσικά όλα
Καταλάθος παρεθεσες εμένα,δεν πειράζειΓιατι ρε φιλε μου !! η Αγγελικη εχει αναγκη απο πλαστικουρες νεα κοπελα ??
Απεργία ?Καλημέρα σας ,διαθέσιμη αύριο και Σαββατοκύριακο ,Πέμπτη έως Δευτέρα θα λείπω για Πρωτομαγιά
ΤαξιδάκιΑπεργία ?
Τις καλησπέρες μου,χαρά μου να είναι στο νήμα μου ένας ευγενής,χαρά μου που σε ξαναείδαΌντως.... πολύ ωραίο!!!
Νομίζω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν.
Φοβερή κωλαρα!!!!Καλό σας βράδυ! Διαθέσιμη Σαββατοκύριακο,Δευτέρα,Τετάρτη,απο Πέμπτη έως Δευτέρα θα λείπω εκτός Αθηνών ,κάποιες καθημερινές θα είμαι διαθέσιμη,κατόπιν συνεννόησης ,το Σαββατοκυριακο 9-10 Μαΐου,κανένα ραντεβού
Ευχαριστώ,την καλημέρα μουΦοβερή κωλαρα!!!!
Καλημέρα και σε εσέναΚαλημέρα Αγγελική!!
Έχω καιρό να γράψω , αλλά αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!Καλό σας βράδυ! Διαθέσιμη Σαββατοκύριακο,Δευτέρα,Τετάρτη,απο Πέμπτη έως Δευτέρα θα λείπω εκτός Αθηνών ,κάποιες καθημερινές θα είμαι διαθέσιμη,κατόπιν συνεννόησης ,το Σαββατοκυριακο 9-10 Μαΐου,κανένα ραντεβού
Έχω καιρό να γράψω , αλλά αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!