Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 726
- Πόντοι
- 86
Εξαιρετική όπως πάντα… στείλε και κανένα βιντεάκι μας έχεις παραμελήσει τώρα τελευταίαΚαλό βράδυ,Τρίτη και Τετάρτη πάλι μαζι πριν το Πάσχα
Εξαιρετική όπως πάντα… στείλε και κανένα βιντεάκι μας έχεις παραμελήσει τώρα τελευταίαΚαλό βράδυ,Τρίτη και Τετάρτη πάλι μαζι πριν το Πάσχα
Πού να τα δεις και από κοντά(δεν νομίζω να έχουμε βρεθεί)Μουναρα και βυζαρες!!!
Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!Καλημέρα σας,σήμερα τελικά δεν έχει ραντεβου,γιατι μου ήρθε περίοδος,δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα,αλλά αλήθεια,και αύριο φεύγω απο Αθήνα. Καλό Πάσχα σας εύχομαι,να περάσετε τέλεια ότι και αν κάνετε. Μαζί πάλι απο 21-22 Απριλίου
Καλό Πάσχα με υγεία και κάθε καλό σου εύχομαι (δεν έχω ξεχάσει επίσης να ξέρεις το ραντεβού μας,1 ώρα δεν μας φτάνει εμάς)Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!
καλο πασχα κουκλα μου&καλη ξεκουραση να εχεις,οπου&αν παςΚαλό Πάσχα με υγεία και κάθε καλό σου εύχομαι (δεν έχω ξεχάσει επίσης να ξέρεις το ραντεβού μας,1 ώρα δεν μας φτάνει εμάς)
Καλό Πάσχα,καλά να περάσειςκαλο πασχα κουκλα μου&καλη ξεκουραση να εχεις,οπου&αν πας
Καλησπέρα κοριτσάρα γέμισε τής μπαταρίες σου μετά το Πάσχα που θα επιστρέψεις μας βλέπω για 2 ωρω κ δεν ξέρω αν θα μας φτάσει κι'ολας Καλό Πάσχα να έχεις κ να περάσεις σούπερ.Καλό Πάσχα με υγεία και κάθε καλό σου εύχομαι (δεν έχω ξεχάσει επίσης να ξέρεις το ραντεβού μας,1 ώρα δεν μας φτάνει εμάς)
Σε περιμένω με χαράΚαλησπέρα κοριτσάρα γέμισε τής μπαταρίες σου μετά το Πάσχα που θα επιστρέψεις μας βλέπω για 2 ωρω κ δεν ξέρω αν θα μας φτάσει κι'ολας Καλό Πάσχα να έχεις κ να περάσεις σούπερ.
Η αλήθεια είναι πώς δεν έχουμε βρεθεί, αλλά σε έχω βάλει 《στα προσεχώς》οπότε σύντομα θα τα δω από κοντά!!!Πού να τα δεις και από κοντά(δεν νομίζω να έχουμε βρεθεί)
Τέλεια,κανονίζεται αυτο μετά τα μισά του ΑπρίληΗ αλήθεια είναι πώς δεν έχουμε βρεθεί, αλλά σε έχω βάλει 《στα προσεχώς》οπότε σύντομα θα τα δω από κοντά!!!
Ευχομαι πρωτα απο ολα να ξεκουραστεις απο πασης πλευρας !! και να γυρισεις με πολυ καθαρη σκεψη και φυσικα διαθεση για αυτο που κανεις πολυ καλα και να προσεχεις τον εαυτο σου ,Καλο Πασχα και καλη Ανασταση να εχεις !!Τέλεια,κανονίζεται αυτο μετά τα μισά του Απρίλη![]()
Καλησπέρα σας ,διαθέσιμη αύριο,Πέμπτη και Παρασκευή,Σαββατοκύριακο και Δευτέρα ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

τα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΚαλό βράδυ,Τρίτη και Τετάρτη πάλι μαζι πριν το Πάσχα
Καλό Πάσχα με υγεία όμορφή μου........Τέλεια,κανονίζεται αυτο μετά τα μισά του Απρίλη![]()
Καλό Πάσχα,να περάσετε όλοι τέλεια!Καλό Πάσχα με υγεία όμορφή μου........
Καλή Ανάσταση,καλό Πάσχα με υγείαΚαλή Ανάσταση Αγγελική !!
@jean-Claud τελικά δε κατάφερες να τη πηδήξεις επειδή η σουφρα σου τρώει πλαστικό και κρέας ;Ναι αλλά η συμπεριφορά σου προς εκεί πάει.
Για φαντάσου ας πουμε εγώ να μη μπορώ να πηδηξω και έρθω ραντεβού μαζί σου και δεν μπόρεσα να σε πηδησω θα ξαναδεχοσουν ραντεβού?