Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.260
Έχω καιρό να ζυγιστώΗ Ζυγαριά δεν δείχνει?
Έχω καιρό να ζυγιστώΗ Ζυγαριά δεν δείχνει?
εισαι πολυ καυτο μωρο αγγελικηΚαλημέρα σας,διαθέσιμη Κυριακή,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη
Να σαι καλά!εισαι πολυ καυτο μωρο αγγελικη
κ σε έχω υπερασπιστεί πολλές φορές για τής βλακείες που σου γραφουνε.
Καλησπέρα.Πες μου σε πμ το τηλ σου ποιο είναι γ να δω ,μπορει και καταλάθος να το παρέλειψαΕστειλα sms πριν 2 ημερες, αλλα δεν ελαβα καποια απαντηση. Ισως να μην υπηρχε ελευθερος χρονος στην ωρα που προτεινα… Να σαι καλα Αγγελικη.
Πίνακας ζωγραφικής το πίσω σύστημα!!Καλό σας βράδυ,διαθέσιμη για την εβδομάδα που μας έρχεται,Τρίτη,Τετάρτη και Πέμπτη
Το είδες και λαιβ κιολαςΠίνακας ζωγραφικής το πίσω σύστημα!!
Αυτό θελω,και ευχαρίστως να καυλώσω απο κοντά και εσένασαν την καυλιαρα γειτόνισσα που παντα θες να ξεκωλιασεις …μας καυλωσες και παλι
Εσυ τι θες τώρα;;; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Οταν εγώ τα λέω οτι δεν με χωνεύεις (λες και με ξέρεις και απο χτες) και θες να μου πετάξεις λασπη,αλλά θα συνεχισουν όμως να μου έρχονται οτι και να γραφτεί. Με συγχωρείς που θα στο χαλάσω,αλλά σε κάποιους άρεσα κιόλας
Το είδες και λαιβ κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:το είδα και πολύ σύντομα θα το ξαναδώ, γιατί τέτοια πίσω κίνηση, μόνο σε M3 παίζει!!
Καλημερα κουκλίτσα!!
Δε βαζεις και κανα βιντεο να καυλωσουμε;Χρόνια πολλά για την πατρίδα μας,την Ελλάδα μας. Και σήμερα διαθέσιμη για ραντεβού απογευματινές ώρες.
Α ναι σωστά καιρό έχω,πού θα πάει,θα σας ξαναβάλω όμωςΔε βαζεις και κανα βιντεο να καυλωσουμε;
Θέλω να είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής καβλα!!Α ναι σωστά καιρό έχω,πού θα πάει,θα σας ξαναβάλω όμως
Κανένα πρόβλημα να κάνουμε ένα μαζίΘέλω να είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής καβλα!!