Antonis45
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 287
- Πόντοι
- 21
Τελικα?Να μη σε νοιάζει
Τελικα?Να μη σε νοιάζει
Ευχαριστώ, θα χαρώ πολύ να σε γευτώ. Θα σου στείλω σύντομα.Καλωσόρισες,σε περιμένω
Εκτός,από εμφανίσιμη είναι και καλό παιδί η Αγγελικη !Καλή Κυριακή όμορφη
@Αγγελικήκαι να περάσεις
τέλεια όπου κι αν πας…
![]()
Είσαι πολύ καβλιάρα γυναίκα και
ένας αληθινός πειρασμός για τους
άνδρες που θα αντιληφθούν την
αιθέρια ύπαρξη σου…
Προκαλείς πραγματική
αναστάτωση στο μυαλό….
….& στο καβλί μας….
![]()

Ετσι όπως τα λες είναι!!!Εκτός,από εμφανίσιμη είναι και καλό παιδί η Αγγελικη !
Ο αυθορμητισμό της είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της !
Δεν είναι τυχαίο που γράψω μόνο στο δικό της νήμα !
Πάντα ευγενική!
ΥΓ...Αγγελική μου να περνάς όμορφα !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ...![]()
Logo concept rwtisa Oxi gia na glitwsw to ksenodoxeio gia auto se rwtisa kai gia to Airbnb ! Min ta vlepoume ola me kako mati kai na kanoume ‘epithesi’ kateutheianΑπορώ τι ρώτησε το αυτοκίνητο,αμα κοιτάει να γλιτώσει ακομα και τα 25€ του ξενοδοχείου,πήγαινε Φυλης ρε φίλε να σου έρθει φτηνά. Και τώρα τι,μην συγκρίνουμε το Μπιλ (άντε στο πριβε σε περίπτωση αναμονής στο Μπιλ),που εχουμε εκεί το κρεβάτι μας,το μπάνιο,να κάτσεις να αράξεις στο διάλειμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο και μόνο που ρώτησες το αυτοκίνητο,άστο.... Ρουκέτα πέταξες,να ρώταγες σκέτο το airbnb ,άντε να το δεχτώ
Και εσύ πάντα ευγενική,καθόλου σνομπ,και μπορεί καποιος να μιλήσει άνετα μαζί σουΕκτός,από εμφανίσιμη είναι και καλό παιδί η Αγγελικη !
Πάντα ευγενική!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ...![]()
Εμ δεν σας γνωρίζουμε και απο χτες,λογικό.Logo concept rwtisa Oxi gia na glitwsw to ksenodoxeio gia auto se rwtisa kai gia to Airbnb ! Min ta vlepoume ola me kako mati kai na kanoume ‘epithesi’ kateutheian
Content Creator εισαι ρε τυπε?? Βλεπω εδω κολλαζ , photoshop επεξεργασιες , greenscreen , στιχακια ??? = ΕΣΥ μας εχεις ΤΡεΛανει πιο πολυ απο Αγγελικουλα ????Καλή Κυριακή όμορφη
@Αγγελικήκαι να περάσεις
τέλεια όπου κι αν πας…
![]()
Είσαι πολύ καβλιάρα γυναίκα και
ένας αληθινός πειρασμός για τους
άνδρες που θα αντιληφθούν την
αιθέρια ύπαρξη σου…
Προκαλείς πραγματική
αναστάτωση στο μυαλό….
….& στο καβλί μας….
![]()
Αγορι μαθε πρωτα οτι απαγορευοντε οι αγγλικοι χαρακτηρες , και μην ρωτας ξεφτιλισμενα πραγματα αλιως πηγενα στις πιατες στην Ομονοια .Logo concept rwtisa Oxi gia na glitwsw to ksenodoxeio gia auto se rwtisa kai gia to Airbnb ! Min ta vlepoume ola me kako mati kai na kanoume ‘epithesi’ kateutheian
Ελενα και Αναγνωστες του Νηματος !!!.......Εκτός,από εμφανίσιμη είναι και καλό παιδί η Αγγελικη !
Πάντα ευγενική!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ...![]()

Εγω και η Ελενα είμαστε απλά ομιλητικές και θέλουμε να νιώσουμε οικειότητα,αλλα ωραία το εθεσες,αρνητικά απο αρνητικά διαφέρουν γ τον καθέναν,την καλημέρα μουΕλενα και Αναγνωστες του Νηματος !!!.......
Δυο Αρνητικα ειχει Αυτο Το Παιδι !!! Η Αγγελικη μας εδω... ΜΟΝΟ 2 !!!
Και αυτα δεν ειναι Ουτε τα ψωμακια στη μεση , Ουτε Το Προσωπο , Ουτε οτι μιλαει και Υπεραναλυει τα Πραγματα , Ουτε Ο τροπος που μιλαει..... ΚΑΙ ΤΟΟΣΑ Αλλα που της Εχουν Προσαψει κατα καιρους ! (Οπως θα εχετε δει εδω μεσα κατα καιρους !)
Τι ειναι ???
1) Οτι ΔΕΝ Δεχεται Δαχτυλο !
ΚΑΙ
2) Οτι Παει ΜΟΝΟ BILL !
ΑΥΤΑ ! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!![]()
![]()
Εγω και η Ελενα είμαστε απλά ομιλητικές και θέλουμε να νιώσουμε οικειότητα,αλλα ωραία το εθεσες,αρνητικά απο αρνητικά διαφέρουν γ τον καθέναν,την καλημέρα μου
Εγώ απλά βλέπω ένα αρνητικό...Εγω και η Ελενα είμαστε απλά ομιλητικές και θέλουμε να νιώσουμε οικειότητα,αλλα ωραία το εθεσες,αρνητικά απο αρνητικά διαφέρουν γ τον καθέναν,την καλημέρα μου
Εφοσον αναφέρθηκες στο ονομά μου αγαπητέ μου οφείλω να σου απαντήσω!Ελενα και Αναγνωστες του Νηματος !!!.......
Δυο Αρνητικα ειχει Αυτο Το Παιδι !!! Η Αγγελικη μας εδω... ΜΟΝΟ 2 !!!
Και αυτα δεν ειναι Ουτε τα ψωμακια στη μεση , Ουτε Το Προσωπο , Ουτε οτι μιλαει και Υπεραναλυει τα Πραγματα , Ουτε Ο τροπος που μιλαει..... ΚΑΙ ΤΟΟΣΑ Αλλα που της Εχουν Προσαψει κατα καιρους ! (Οπως θα εχετε δει εδω μεσα κατα καιρους !)
Τι ειναι ???
1) Οτι ΔΕΝ Δεχεται Δαχτυλο !
ΚΑΙ
2) Οτι Παει ΜΟΝΟ BILL !
ΑΥΤΑ ! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!![]()
![]()

ΠΑΙΧΤΗ το suzuki ειναι αμφιβιο ? αν οχι ισως προλαβαινεις να του κανεις μια αδιαβροχοποιησηLogo concept rwtisa Oxi gia na glitwsw to ksenodoxeio gia auto se rwtisa kai gia to Airbnb ! Min ta vlepoume ola me kako mati kai na kanoume ‘epithesi’ kateutheian
Mαθε ρε πρωτα Ελληνικα...Αγορι μαθε πρωτα οτι απαγορευοντε οι αγγλικοι χαρακτηρες , και μην ρωτας ξεφτιλισμενα πραγματα αλιως πηγενα στις πιατες στην Ομονοια .
Και 1-2 μέρες πριν καλά ειναι,και για την ίδια μέρα το πρωί μονο(για μεσημέρι ή απόγευμα),δεν νομίζω να είναι και πολύ νωρίτερα αυτόΕγώ απλά βλέπω ένα αρνητικό...
Θέλει προγραμματισμό του ραντεβού πολύ νωρίτερα....
Μην παρεξηγηθώ, εκείνη πολύ καλά κάνει, απλά με τους δικούς μου ρυθμούς, δεν μπορώ να τη συναντήσω, ενώ θέλω πάρα πολύ !
Καλησπερα και καλη εβδομαδα 3-4 τηλεφωνα και ακουω μονο τον τηλεφωνητη ?? γιατι αραγε ??.Kαλό σας βράδυ,σήμερα ήμασταν στη σουίτα του μπιλ
Σωστος (απαγορευεται , αλλιως , πηγαινε ) λαθοι ,ευχαριστω.Mαθε ρε πρωτα Ελληνικα...