Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 5.687
- Πόντοι
- 746
Πωπω τι ανοιγμα ειναι αυτο?Καλησπέρα,αύριο την ημέρα της γυναίκας είμαι διαθέσιμη
Πωπω τι ανοιγμα ειναι αυτο?Καλησπέρα,αύριο την ημέρα της γυναίκας είμαι διαθέσιμη
Μουναρα σε κάνει αυτή η λήψη ΑγγελικήΚαλό σας βράδυ,διαθέσιμη αύριο ,Παρασκευή και Κυριακή,ώρες κατόπιν συνεννόησης(όχι φυσικά άγρια χαράματα ή απο τις 10 το βράδυ και μετά,κοιμάμαι κιόλας)
Αυτό με τήν Βάρκα ωραία ιδέα πάντως εγώ πχ που ψαρεύω κι'ολας θα μου ερχόταν κουτί θα τά συνδιαζα κ τά δύο κ σαμπουάν κ μαλακτικό μαζί.Και σε βάρκα,και σε τρακτέρ![]()
Όταν συμπληρώσεις 10 μηνυματα θα μπορείςΘέλω πολύ να δοκιμάσω με Αγγελική, αλλά είμαι νέος χρήστης και δεν με αφήνει να της στείλω μήνυμα.
Καλημέρα,σωστά ,αυτό εννοουσαΟσες μπορείς κ προλαβαίνεις θα ηταν η σωστή απάντηση.....
Στο διόρθωσα λίγο.
Την Καλησπέρα μου δεσποινίς!!
Πού να το δεις και απο κοντά...Πωπω τι ανοιγμα ειναι αυτο?![]()
Καλωσόρισες,σε περιμένωΘέλω πολύ να δοκιμάσω με Αγγελική, αλλά είμαι νέος χρήστης και δεν με αφήνει να της στείλω μήνυμα.
Οπως είσαι έτσι,για δυνατό ξεκώλιασμα ΑγγελικήΚαλησπέρα,αύριο την ημέρα της γυναίκας είμαι διαθέσιμη
Άλλο όμως να το βλέπετε στη φώτο,άλλο να το βιώνετε απο κοντάΟπως είσαι έτσι,για δυνατό ξεκώλιασμα Αγγελική
Εννοείται εκεί το ζεις πραγματικάΆλλο όμως να το βλέπετε στη φώτο,άλλο να το βιώνετε απο κοντά
Γιατι ρωτάς;Ποτε μπορεις να βρεθουμε?
Να μη σε νοιάζειΓια να βρεθουμε.ποτε εισαι διαθεσιμη?