πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.373
- Πόντοι
- 16.131
Πρέπει να συμπληρώσει 5 μυνήματαΘα έχει πονόματο
Πρέπει να συμπληρώσει 5 μυνήματαΘα έχει πονόματο
Έχω την εντύπωση ότι και να μην έχεις συμπληρώσει τα απαιτούμενα 5 μηνύματα αν μπεις στο νήμα (όχι στο προφίλ της εκάστοτε κοπέλας) φαίνεται κανονικά η υπογραφή της. Αν θυμάμαι καλώςΠρέπει να συμπληρώσει 5 μυνήματα
Αγγελικη καλη σου μερα.Καλημέρα,στο τηλέφωνο που βλέπεις

Kαλημέρα και σε εσένα!Καλημέρα!!! Κουκλί!!!
Α δεν τα ξέρω τόσο αυτάΑγγελικη καλη σου μερα.
Επετρεψε μου μια επισημανση.
Αν καποιος ειναι μελος και εχει συνδεθει, βλεπει "αυτο" που βλεπεις στην 1η (ασπρη) φωτο.
Δλδ η 1η σειρα πληροφοριων, λογω ασπρου φοντου, κυριολεκτικα ειναι αορατη.
Ακομα και το τηλ με κιτρινα γραμματα, λογω ΜΕΓΕΘΟΥΣ της γραμματοσειρας, ειναι δυσδιακριτο
και σκεψου ειμαι σε μια οθωνη 32" U.H.D. !
Εαν δεν εχει συμπληρωσει (??) 5 μνμ ή αναρτησεις, (? ) μαλλον δεν θα δει τιποτα. (με επιφυλαξη παντα)
Εαν ΔΕΝ εχει συνδεθει, και απλα κοιταει το νημα σου, { ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ, 2η φωτο }
δεν θα δει τιποτα απολυτως.
Μηπως (φιλικα παντα) θα επρεπε να κανεις καποια αλλαγη. (?)![]()
Κ εσύ κοριτσάρα να περάσεις τέλεια.Ελπιζω τόν άλλον μήνα να τά πούμε κ από κοντά φιλουρεςΣας χαιρετώ προσωρινά,θα σας αφήσω γ λίγο κάποιες μέρες λόγω του οτι θα λείπω απο αύριο εκτός Αθηνών για Καθαρά Δευτέρα,να περάσετε τέλεια,ότι και αν κάνετε!
όμορφα να περάσεις Αγγελική !Σας χαιρετώ προσωρινά,θα σας αφήσω γ λίγο κάποιες μέρες λόγω του οτι θα λείπω απο αύριο εκτός Αθηνών για Καθαρά Δευτέρα,να περάσετε τέλεια,ότι και αν κάνετε!

Η ασπρη. επανω, γραμματοσειρα, με τιποτα λεμε!Εγώ πάντως το βλέπω κανονικά!! Από όπου μπαίνω από κιν από pc!!
Να περάσεις όμορφα κοριτσάρα!!!!Σας χαιρετώ προσωρινά,θα σας αφήσω γ λίγο κάποιες μέρες λόγω του οτι θα λείπω απο αύριο εκτός Αθηνών για Καθαρά Δευτέρα,να περάσετε τέλεια,ότι και αν κάνετε!
KάπουΠου θα πας?
Κορίτσι μου γλυκό,και εσένα σου εύχομαι καλό τριήμερο,και να περάσεις όσο πιο καλα μπορείςόμορφα να περάσεις Αγγελική !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ .....![]()
Σε περιμένω με χαράΚ εσύ κοριτσάρα να περάσεις τέλεια.Ελπιζω τόν άλλον μήνα να τά πούμε κ από κοντά φιλουρες
Και εσύ το ίδιο!Να περάσεις όμορφα!
Ευχαριστώ πολύ,χαίρομαι που πέρασες όμορφα,καλή Σαρακοστή με υγεία!Την εχω παρει δυο φορες την κοπελα και ηταν και οι δυο πολυ καλες εμπειριες. Εμφανιση και στυλ καθημερινης κοπελας της διπλανης πορτας που απολαμβανει απιστευτα το σεξ, με μεγαλη αδυναμια και αντοχες να γαμιεται απο πισω. Ειναι απο εκεινες τις κοπελες του χωρου που, εκτος απο vfm που ειναι, σου δινει να καταλαβεις οτι πραγματικα γουσταρει να δινει κωλο και δεν το κανει (μονο) για τα φραγκα. Την τελευταια φορα πρεπει να την ειχα απο κωλο στα 4 κανα 20λεπτο, με κωλοσκαμπιλα, φωνες και καβλιαρικα λογια. Αν ειχε και χυσιμο στο προσωπο στο προγραμμα της θα ειχα παρει "εισιτηριο διαρκειας" για παρτη της![]()
Καλή Σαρακοστη με υγεία και αγάπη!Μικρή όμορφη @Αγγελική
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Καλή Σαρακοστή και Καλή Καθαρά Δευτέρα να έχεις, να περάσεις όμορφα, ξέγνοιαστα και χαρούμενα με την παρέα σου…,
όπου και αν πας….
Ελπίζουμε να γυρίσεις σύντομα και να απολαύσουμε…
![]()
…τις υπέροχες φυσικότατες βυζάρες σου…
με τις πανέμορφες, καβλωμένες,
μεγάλες, σκούρες θηλές σου…
και τις γλυκές, έτοιμες για γλύψιμο,
θεϊκές ρώγες σου…
Έχεις πραγματικά υπέροχο στήθος αγαπημένη μου @Αγγελική…
…κάτι που σε κάνει πολύ καυτό θηλυκό και πολύ ποθητή γυναίκα…
Ένα πραγματικό sex-symbol για το site και σίγουρα μια από τις γυναίκες που όλοι θα θέλαμε στο κρεββάτι μας….
Να είσαι πάντα
καλά @Αγγελική…
Τα φιλιά μου, τον σεβασμό
και την αγάπη μου![]()
αχ ναι καυλοσε μας και αλλο αγγελικη μπορειςΣας χαιρετώ προσωρινά,θα σας αφήσω γ λίγο κάποιες μέρες λόγω του οτι θα λείπω απο αύριο εκτός Αθηνών για Καθαρά Δευτέρα,να περάσετε τέλεια,ότι και αν κάνετε!
Oτι μπορούμε κανουμεαχ ναι καυλοσε μας και αλλο αγγελικη μπορεις