Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.895
- Πόντοι
- 2.836
Μπες στο google και δεςΠοιες ειναι;;;; εδω θελουμε αποδειξεις
Μπες στο google και δεςΠοιες ειναι;;;; εδω θελουμε αποδειξεις
Οχι ,δεν με φτιάχνει καν σαν ιδέα(αλλο να ανταλλάξω εμπειρίες και να έχω καλες σχεσεις με κάποια,μέχρι εκεί),αλλά και να έπαιζε σιγα που θα απολογούμουν κιολας,δεν θα έπεφτε λογος σε κανέναν. Μάλιστα άμα το ηθελα,το πιο εύκολο θα ήταν να το εκπληρώσω μεσα απ αυτό το σαιτΝα κάνω εγώ την ερώτηση που μου στρωβιλιζει στο μυαλό. Μήπως παίζει ντούο με την Αγγελική και μια εκ των δύο άλλων κοπελιων;
Γιατί όμως; αφού βλέπετε, δεν υπάρχει νοηματική συνοχή. Φαίνεται από χιλιόμετρα . ..Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε εξοργίζει ταυτόχρονα
και ποια είναι η πηγή του κακού που σε τροφοδοτεί…
Αν λύσεις αυτόν τον δεσμό θα νιώσεις πολύ καλύτερα αγαπητέ μου φίλε….
Κόψε ότι σε χαλάει και
κρατά ότι σε κάνει χαρούμενο…
Εξαιρετικό κομμάτι πάντως από μια αγαπημένη μπάντα…
....και όμως υπάρχει ούζο χωρίς γλυκάνισο !Καθόλου δίκιο. Υπάρχουν και κάποια που δεν έχουν. Μη βιάζεσαι να τον υποστηρίξεις

Επειδη μεταξυ αλλων, ασχολουμαι (σοβαρα) και με την Αστρολογια,Καλημέρα και καλό μήνα,μας έσκασε ο Ιανουάριος μέχρι να φύγει
Ταυροκατασταση βλεπω!Δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις τίποτα !
Θα γράφω ότι θέλω και όποτε θέλω χωρίς να παίρνω την άδεια από κανέναν !
Μόνο οι διαχειριστές του σαιτ μπορούν να μου κάνουν παρατήρηση και ΌΧΙ κάποιο μέλος !
Την περίπτωση σου μόνο ένας,ειδικός γιατρός μπορεί να την αναλάβει!
Πονάει το ΜΠΛΟΚ
πολύ τελικά !
ΜΙΑ ΝΎΧΤΑ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΌΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ !

Ως υπηρεσία ρώτησα. Αν υπάρχει. Αυτό τπτ άλλο. Μην εξαπτεσαι.Και να το εκανα ακομα το duo,τι θα σας ένοιαζε εσας;
Καλημέρα στο κοριτσι μου,απο τη στιγμη που δεν προσβάλλετε,μιληστε ελεύθερα,χαρά μου να είστε εδω!!....και όμως υπάρχει ούζο χωρίς γλυκάνισο !
ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ !
ΣΚΕΤΟ !
ΥΓ...να πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγγελική που μας,ανέχεται ....άλλη κοπέλα θα μας είχε διώξει εχθές απο το νήμα της !
Γι αυτό ξεχωρίζει άλλωστε είναι διαφορετική !
![]()
καλημέρα Αγγελική!Καλημέρα στο κοριτσι μου,απο τη στιγμη που δεν προσβάλλετε,μιληστε ελεύθερα,χαρά μου να είστε εδω!!

Το ξέρω γι'αυτό και το είπα. Βγαίνει τώρα ο καθένας να πει την παραπληροφόρησή του κι όχι μόνο αυτό επιμένουν κιόλας. Μάθε να ακούς και να δέχεσαι αυτό που λέει ο άλλος απ'τη στιγμή που δε γνωρίζεις και μην είσαι κεφάλας. Δε βαριέσαι όμως καλή καρδιά δεν κρατάω κακία σε κανέναν.......και όμως υπάρχει ούζο χωρίς γλυκάνισο !
ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ !
ΣΚΕΤΟ !
ΥΓ...να πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγγελική που μας,ανέχεται ....άλλη κοπέλα θα μας είχε διώξει εχθές απο το νήμα της !
Γι αυτό ξεχωρίζει άλλωστε είναι διαφορετική !
![]()

πάντα ο άνθρωπος θα κάνει ότι τα ξέρει όλα και δεν δέχεται ότι κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω !Το ξέρω γι'αυτό και το είπα. Βγαίνει τώρα ο καθένας να πει την παραπληροφόρησή του κι όχι μόνο αυτό επιμένουν κιόλας. Μάθε να ακούς και να δέχεσαι αυτό που λέει ο άλλος απ'τη στιγμή που δε γνωρίζεις και μην είσαι κεφάλας. Δε βαριέσαι όμως καλή καρδιά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...
Υ.Γ. Κερνάω ούζο όποτε γουστάρεις με ή χωρίς γλυκάνισο!![]()
.Είδες ρε κορίτσι; Αυτή η ξερολίαση μας έχει φάει. Όπως το'πες όμως. Λόγια που τα παίρνει ο αέρας. Στο κάτω κάτω εδώ βρισκόμαστε για να περνάμε καλά κι όχι να τσακωνόμαστε για ανούσιους λόγους! Την συμπάθειά μου...πάντα ο άνθρωπος θα κάνει ότι τα ξέρει όλα και δεν δέχεται ότι κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω !
Έτσι είναι η φύση του !
Κακίες δεν υπάρχει λόγος να έχουμε !
Λόγια που τα παίρνει ο αέρας !
Σε ευχαριστώ αγόρι !
Να είσαι καλά !
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ .....

GiapartuzoΓια ούζο μιλάτε εδώ ?![]()
Ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά το χειρότερο είναι να προσπαθεί να την επιβάλλει !Είδες ρε κορίτσι; Αυτή η ξερολίαση μας έχει φάει. Όπως το'πες όμως. Λόγια που τα παίρνει ο αέρας. Στο κάτω κάτω εδώ βρισκόμαστε για να περνάμε καλά κι όχι να τσακωνόμαστε για ανούσιους λόγους! Την συμπάθειά μου...![]()
....αρχικα ναι, αλλα μετα οταν επεμενα οτι το ουζο εχει υποχρεωτικα γλυκανισο (που οπως φαινεται υπαρχουν και ποτα που τα λενε "Ουζο" και δεν εχουν γλυκανισο) , αρχισαν να με λενε ξερολα, κεφαλα και οτι παραπληροφορω τον κοσμο, στις πιτσι-πιτσι παραθεσεις τους οι @Ελενα110 και @MilanistiΓια ούζο μιλάτε εδώ ?![]()