Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.890
- Πόντοι
- 2.836
Αυτός είσαι ρε μάγκα. Τσίπουρο και ούζο πάντα σκέτο. Όχι με γλυκάνισο ή νερωμένο...!Τσιπουρο παντα σκετο.....για μενα τουλαχιστον.....![]()

Αυτός είσαι ρε μάγκα. Τσίπουρο και ούζο πάντα σκέτο. Όχι με γλυκάνισο ή νερωμένο...!Τσιπουρο παντα σκετο.....για μενα τουλαχιστον.....![]()

Αγαπούλη εάν θες να εκφράζεις την αχρειαστη γνώμη σου να κάνεις παράθεση σε εκείνον που αναφέρεσαι....! Εάν θες να κάνεις παράθεση τους admin χρησιμοποιείσαι το @nicknameΓια ποιο λόγο να βλέπουμε έναν ανισόρροπο τύπο να προσβάλει τις κοπέλες; Μπαίνουμε στο νήμα τους για άλλους λόγους όχι για να διαβάζουμε χυδαιότητες. Απευθύνομαι στους admin.
Kαι 'σύ κέρδισες το βραβείο του ΜΑΛΑΚΑ που τον βρίζουν όλοι σε ένα, τουλάχιστον, νήμα. Αναρχιδο κομπλεξικό σκουπίδι.Ότι πεις εσύ....
Κέρδισες την έκπτωση σου χαχα χαχα χαχα
Με τις συγκεκριμένες δύο είμαι αγαπούλης. Επίσης άμα γουστάρεις να σπαμαρεις εχε υπόψιν σου ότι εγώ δε γουστάρω να βλεπω τις καγκουρομαγκιες σου. Κα τέλος όπου γουστάρω θα παραθέσω κι όπου γουστάρω θα σχολιάσω. Αιντε πιτσιρίκο.Αγαπούλη εάν θες να εκφράζεις την αχρειαστη γνώμη σου να κάνεις παράθεση σε εκείνον που αναφέρεσαι....! Εάν θες να κάνεις παράθεση τους admin χρησιμοποιείσαι το @nickname
Πω πω κακή αντιγραφή αγαπούλη...μάθε καμία δικιά σου λέξη εκτός από το πιτσιρίκος εκτός εάν είσαι κλωνάρι εκτός από αγαπούληςΜεριά συγκεκριμένες δύο είμαι αγαπούλης. Επίσης άμα γουστάρεις να σπαμαρεις εχε υπόψιν σου ότι εγώ δε γουστάρω να με πω τις καγκουρομαγκιες σου. Κα τέλος όπου γουστάρω θα παραθέσω κι όπου γουστάρω θα σχολιάσω. Αιντε πιτσιρίκο.
Εσύ καλύτερα να μείνεις στα τραγούδια σου γιατί μέχρι εκεί σε παίρνει να μιλάς.Ορισμένοι αγαπητές μου κυρίες @Αγγελική & @Ελενα110 μπορούν.., εφόσον τους επιτρέπεται φυσικά.., και πάντα ανώνυμα…, κρυμμένοι πίσω από ένα nickname.., ένα ψευδώνυμο.., ευρισκόμενοι στην ασφάλεια ενός καναπέ του σπιτιού τους να εκφέρουν και να μεταφέρουν φαντασιώσεις..,
να θιγούν υπολήψεις, να βρίζουν χυδαία γυναίκες που απλά κάνουν μια δουλειά… και στην τελική ίσως και να μην την επέλεξαν.., αλλά ακόμα και έτσι έχουν το δικαίωμα της επιλογής του πελάτη τους!
Οι άνθρωποι αυτοί σαν τον κύριο @dantedmc αφενως και δεν έχει υπόσταση έξω από αυτό το περιβάλλον του bourdela…, αφετέρου δε κουβαλάει κόμπλεξ και σύνδρομα κατωτερότητας δημιουργώντας «σαματά» για να νιώθει ότι υπάρχει και είναι ακόμα εν ζωή…
Αγαπητές μου κυρίες μην τον συνερίζεστε και μην στενοχωριέστε..,
θα βρει κι αυτός τον δρόμο του…
οποίος κι αν είναι αυτός…
στο χέρι του είναι να συμμορφωθεί και να έχει μια καλή και ευτυχισμένη συνέχεια στη ζωή του ή αν συνεχίσει στον έρημο και μοναχικό δρόμο της δυστυχίας και της κακομοιριάς που οδεύει μέχρι σήμερα….
Τα φιλιάμου…
…αγαπημένες μου κυρίες
Εβαλες το χερακι σου και εσυ ξεθεωσες τον Οdin και ειναι ZEN χιλια κομματια αλλα μπηκε να βαλει την ταξη μπραβο του αξιος.Κολαση το νημα σου γειτονακι!
Αγαπητέ @dantedmc μου φαίνεσαι κατά βάθος καλός άνθρωπος και όχι ο στρυφνός, κακορίζικος, μονίμως στραβωμένος και έτοιμος για καβγά τύπος…! Είμαι βέβαιος ότι κατά βάθος διαθέτεις ευστροφία και πολύ χιούμορ…, σίγουρα θα ήσουν πολύ καλή παρέα αν άφηνες τον εαυτό σου και δεν ήσουν τόσο μαγκωμένος και τόσο προκλητικός με τους πάντες..! Σίγουρα έχεις μαλώσει και με τον ίδιο σου τον εαυτό…, που είμαι βέβαιος ότι και σύ ο ίδιος διαφωνείς κάθετα με τον εαυτό σου…!Εσύ καλύτερα να μείνεις στα τραγούδια σου γιατί μέχρι εκεί σε παίρνει να μιλάς.
Τύπε όπως είπα μείνε στα τραγούδια σου καλύτερα!Αγαπητέ @dantedmc μου φαίνεσαι κατά βάθος καλός άνθρωπος και όχι ο στρυφνός, κακορίζικος, μονίμως στραβωμένος και έτοιμος για καβγά τύπος…! Είμαι βέβαιος ότι κατά βάθος διαθέτεις ευστροφία και πολύ χιούμορ…, σίγουρα θα ήσουν πολύ καλή παρέα αν άφηνες τον εαυτό σου και δεν ήσουν τόσο μαγκωμένος και τόσο προκλητικός με τους πάντες..! Σίγουρα έχεις μαλώσει και με τον ίδιο σου τον εαυτό…, που είμαι βέβαιος ότι και σύ ο ίδιος διαφωνείς κάθετα με τον εαυτό σου…!
Άραγε τι σε πλήγωσε τόσο πολύ ώστε να τα βάζεις με γυναίκες.., κυρίες όπως η @Αγγελική και η @Ελενα110 που δεν μπορούν να βλάψουν ούτε μυρμήγκι..!
Είσαι πολύ πληγωμένος αγαπητέ @dantedmc και εμείς εδώ είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε..,
να σου δώσουμε το χέρι και να μπορέσεις να συνεχίσεις όχι ως άγριο ζώο αλλά ως πολιτισμένος άνθρωπος που διαλέγεται και συνυπάρχει με όλους και δέχεται τις ιδέες και τα θέλω των άλλων…
Γι αυτό λοιπόν αγαπητέ @dantedmc σταματά να παριστάνεις τον κακό και τον στριμμένο γιατί απλά δεν είσαι…
Καλό βράδυ λοιπόν και σκέψου
πολύ σοβαρά αυτά που είπαμε…
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε εξοργίζει ταυτόχρονα @dantedmc ….Τύπε όπως είπα μείνε στα τραγούδια σου καλύτερα!
Καλή συνέχεια
....τυπε δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα ¨ουζο παντα σκετο" δεν γινεται! Δεν υπαρχει ουζο χωρις γλυκανισο!Αυτός είσαι ρε μάγκα. Τσίπουρο και ούζο πάντα σκέτο. Όχι με γλυκάνισο ή νερωμένο...!![]()
Κι όμως υπάρχουν τύπε όσο και να σε στενοχωρεί το γεγονός αυτό. Ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά υπάρχουν. Αδιάβαστο σε βρίσκω.......τυπε δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα ¨ουζο παντα σκετο" δεν γινεται! Δεν υπαρχει ουζο χωρις γλυκανισο!![]()

Με το μπαρδον εχει δικιο ο φιλος odin το ουζο εχει ΠΑΝΤΑ γλυκανισο προαιρετικο μπαινει στο τσιπουρο.Γι αυτο θολωνει το νεροΚι όμως υπάρχουν τύπε όσο και να σε στενοχωρεί το γεγονός αυτό. Ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά υπάρχουν. Αδιάβαστο σε βρίσκω...![]()
...μπορει, αλλα ο γλυκανισος ειναι βασικο συστατικο για την παραγωγη ουζου. Εαν δεν εχει γλυκανισο δεν ειναι ουζο (ασχετως πως το "ονομαζουν" αυτοι που το πουλανε).Κι όμως υπάρχουν τύπε όσο και να σε στενοχωρεί το γεγονός αυτό. Ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά υπάρχουν. Αδιάβαστο σε βρίσκω...![]()
Καθόλου δίκιο. Υπάρχουν και κάποια που δεν έχουν. Μη βιάζεσαι να τον υποστηρίξειςΜε το μπαρδον εχει δικιο ο φιλος odin το ουζο εχει ΠΑΝΤΑ γλυκανισο προαιρετικο μπαινει στο τσιπουρο.Γι αυτο θολωνει το νερο
Εν μέρει ισχύει αυτό που λες για το ότι είναι βασικό συστατικό του ούζου. Αλλά σου ξαναλέω ότι υπάρχουν κάποιες ποικιλίες που δεν έχουν. Τέλος πάντων δε θα χαλάσουμε τώρα τις καρδιές μας για το ούζο ή το τσίπουρο...μπορει, αλλα ο γλυκανισος ειναι βασικο συστατικο για την παραγωγη ουζου. Εαν δεν εχει γλυκανισο δεν ειναι ουζο (ασχετως πως το "ονομαζουν" αυτοι που το πουλανε).
Ακομα και ως ΠΟΠ προϊον, δεν χαρακρηριζεται ουζο εαν δεν εχει γλυκανισο!