.....εσύ ασχολήθηκες μαζί μου και έκανες παράθεση σε αυτό που έγραψα !Aσχολησου με τους αφαντους πελατες σου και ασε με εμενα να ζω το ονειρο μου...
Χωρίς καν να με γνωρίζεις και έχεις άποψη !
.....εσύ ασχολήθηκες μαζί μου και έκανες παράθεση σε αυτό που έγραψα !Aσχολησου με τους αφαντους πελατες σου και ασε με εμενα να ζω το ονειρο μου...
Ασε ρε τις πιπες σε εμενα.........εσύ ασχολήθηκες μαζί μου και έκανες παράθεση σε αυτό που έγραψα !
Χωρίς καν να με γνωρίζεις και έχεις άποψη !
έτσι εξηγείται η συμπεριφορά σου !Ασε ρε τις πιπες σε εμενα....
Μια χαρα σε γνωριζω και μια χαρα εχω αποψη.
Τι γελας μωρη σαβουρα συνεχεια?έτσι εξηγείται η συμπεριφορά σου !
Θα ανήκεις στο κλαμπ των αποκλεισμένων !
Προσβλητικές εκφράσεις βλέπω απέναντι σε γυναίκα,δείχνει ποιόν αυτό. Αμα δεν την έχεις συναντήσει επίσης την κάθε Έλενα ,δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμηΤι γελας μωρη σαβουρα συνεχεια?
Εχεις αντιλογο εκτος απο το δηθεν κλαμπ?
Αντε γιατι σε βαρεθηκα να αραδιαζεις μαλακιες συνεχως.
Βρηκες την κασετα οποιος σε κραζει ειναι στο κλαμπ τον αποκλεισμενων αχαχχααχχα
Να γραφεις στο νημα σου τις παπαριες σου. Παντου εμφανιζεσαι και αραδιαζεις μπουρδες και θεωριες που μονο στο μυαλο σου υπαρχουν.
τα νευρα είναι κακός σύμβουλος !Τι γελας μωρη σαβουρα συνεχεια?
Εχεις αντιλογο εκτος απο το δηθεν κλαμπ?
Αντε γιατι σε βαρεθηκα να αραδιαζεις μαλακιες συνεχως.
Βρηκες την κασετα οποιος σε κραζει ειναι στο κλαμπ τον αποκλεισμενων αχαχχααχχα
Να γραφεις στο νημα σου τις παπαριες σου. Παντου εμφανιζεσαι και αραδιαζεις μπουρδες και θεωριες που μονο στο μυαλο σου υπαρχουν.
Δεν έχω νεύρα το αντίθετο θα έλεγα είμαι πολύ ευδιάθετος.τα νευρα είναι κακός σύμβουλος !
Αν κάνεις δικό σου νήμα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γράψω !
Εσύ που το ξέρεις ότι δεν την έχω συναντήσει? Είσαι σίγουρη ότι ούτε εμείς οι 2 έχουμε βρεθεί?Επειδή το λέει η ίδια? Επειδη θα το πεις εσύ? Φάκελο μένους μας έχετε? ΛέγεΠροσβλητικές εκφράσεις βλέπω απέναντι σε γυναίκα,δείχνει ποιόν αυτό. Αμα δεν την έχεις συναντήσει επίσης την κάθε Έλενα ,δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη
Αγγελική μου βρίζει αυτός που δεν έχει επιχειρήματα !Προσβλητικές εκφράσεις βλέπω απέναντι σε γυναίκα,δείχνει ποιόν αυτό. Αμα δεν την έχεις συναντήσει επίσης την κάθε Έλενα ,δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη
Ναι θειτσα μου το ονειρο μου ηταν να συναντησω εσενα (εχει γινει στο παρελθον).Αγγελική μου βρίζει αυτός που δεν έχει επιχειρήματα !
Ασε να ζήσουν τα όνειρα τους που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ!
Εμείς πάντως όχι δεν έχουμε βρεθεί,το υπέθεσα οτι δεν την εχεις συναντήσει,γιατι τι; Συναντησες κάποια που έχεις αρνητική γνώμη;Εσύ που το ξέρεις ότι δεν την έχω συναντήσει? Είσαι σίγουρη ότι ούτε εμείς οι 2 έχουμε βρεθεί?Επειδή το λέει η ίδια? Επειδη θα το πεις εσύ? Φάκελο μένους μας έχετε? Λέγε
.....είπε ο Αλέξης γεωργουλης ....χαχαχαχα!Ναι θειτσα μου το ονειρο μου ηταν να συναντησω εσενα (εχει γινει στο παρελθον).
Τραβα παρακατω να σκεφτεις κανενα νεο σεναριο επ. φαντασιας οτι εχεις μπλοκαρει το μισο μπου.
Αλλο σε ρωτησα......Εμείς πάντως όχι δεν έχουμε βρεθεί,το υπέθεσα οτι δεν την εχεις συναντήσει,γιατι τι; Συναντησες κάποια που έχεις αρνητική γνώμη;
Κάποιο λόγο έχουμε επίσης οταν μπλοκάρουμε,αυτο μένει να καταλάβουν.....είπε ο Αλέξης γεωργουλης ....χαχαχαχα!
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να,εκτίθεσαι!
Εγώ δεν μιλάω άσχημα !
Εσύ έχασες τον έλεγχο !
Δεν το συνεχίζω άλλο !
Ζήσε τα όνειρα σου τσάμπα ειναι .....
Σε κανένα φάκελο δεν σας έχουμεΑλλο σε ρωτησα......
Στην φωλια σου θεια και την επομενη φορα που θα θιξεις μελλος θα τα ξανα πουμε......είπε ο Αλέξης γεωργουλης ....χαχαχαχα!
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να,εκτίθεσαι!
Εγώ δεν μιλάω άσχημα !
Εσύ έχασες τον έλεγχο !
Δεν το συνεχίζω άλλο !
Ζήσε τα όνειρα σου τσάμπα ειναι .....
Λέγε; Τι υφος προστακτικής ειναι αυτο; Αλλιως τι;;Εσύ που το ξέρεις ότι δεν την έχω συναντήσει? Είσαι σίγουρη ότι ούτε εμείς οι 2 έχουμε βρεθεί?Επειδή το λέει η ίδια? Επειδη θα το πεις εσύ? Φάκελο μένους μας έχετε? Λέγε
Αι μωρη πατσαβουρα και εσυ με το χρυσο μουνι που νομιζεις οτι απεκτησεςΚάποιο λόγο έχουμε επίσης οταν μπλοκάρουμε,αυτο μένει να καταλάβουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε κανένα φάκελο δεν σας έχουμε
Αλλιως κλανει το γατι.Λέγε; Τι υφος προστακτικής ειναι αυτο; Αλλιως τι;;
Εγώ ιδιως και αν δεν έχω καβαλήσει καλαμι,αλλες μπορείΑι μωρη πατσαβουρα και εσυ με το χρυσο μουνι που νομιζεις οτι απεκτησες
Θα σου ελεγα τι εχεις καβαλησει αλλα.....θα μεινω στο οτι εχεις ελλειψη αυτοκριιτκης και αντιληψεως.Εγώ ιδιως και αν δεν έχω καβαλήσει καλαμι,αλλες μπορεί
αγγελική μου αν συνεχίσει να μιλάει άσχημα θα κάνω αναφορά στους διαχειριστές!Εγώ ιδιως και αν δεν έχω καβαλήσει καλαμι,αλλες μπορεί