To αν έχει ξεφύγει είναι υποκειμενικό.τι λεει η ωριμη ρε σεισ , εχει ξεφυγει
Το να αφαιρείς τον λόγο απο κάποιον λόγω ηλικίας είναι φασιστικό, άνανδρο και δυστυχώς δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων
To αν έχει ξεφύγει είναι υποκειμενικό.τι λεει η ωριμη ρε σεισ , εχει ξεφυγει
Όλοι αυτοί είναι πληγωμένοι αποκλεισμένοι!To αν έχει ξεφύγει είναι υποκειμενικό.
Το να αφαιρείς τον λόγο απο κάποιον λόγω ηλικίας είναι φασιστικό, άνανδρο και δυστυχώς δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων
Σκέψου δηλαδή άμα τους χωρίσει γκόμεναΌλοι αυτοί είναι πληγωμένοι αποκλεισμένοι!
Και η συμπεριφορά τους με δικαιώνει!
Δεν νομίζω να έχουν γκομενα !Σκέψου δηλαδή άμα τους χωρίσει γκόμενα
Ευχαριστώ πολύΚαλησπέρα κούκλα, ωραίες φωτογραφίες
Με μεγάλη μου χαρά,σε περιμένω!Θα κανονίσουμε σύντομα ραντεβού να σε απολαύσω και από κοντά
ρε κακομοιρη δεν αφερεσα σε κανενα τον λογο αλλα ποσο ακομα θα διαβαζουμε τισ ιδιεσ γλυκαναλατεσ μαλακιεσ με υποψια επαρσησ οσο για το μπλοκαρισμα ειχα μια φαγουρα και αγγελικουλα μην χαλιεσε για μια συναδερφο που απο τι μου εχεισ πει δεν την εχεισ δει ποτε οποτε δεν ξερεισ και την τρελλα που κουβαλαειTo αν έχει ξεφύγει είναι υποκειμενικό.
Tης ηλικιας ειναι μαζι με τις φαντασιωσεις.ρε κακομοιρη δεν αφερεσα σε κανενα τον λογο αλλα ποσο ακομα θα διαβαζουμε τισ ιδιεσ γλυκαναλατεσ μαλακιεσ με υποψια επαρσησ οσο για το μπλοκαρισμα ειχα μια φαγουρα και αγγελικουλα μην χαλιεσε για μια συναδερφο που απο τι μου εχεισ πει δεν την εχεισ δει ποτε οποτε δεν ξερεισ και την τρελλα που κουβαλαει
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις τίποτα !ρε κακομοιρη δεν αφερεσα σε κανενα τον λογο αλλα ποσο ακομα θα διαβαζουμε τισ ιδιεσ γλυκαναλατεσ μαλακιεσ με υποψια επαρσησ οσο για το μπλοκαρισμα ειχα μια φαγουρα και αγγελικουλα μην χαλιεσε για μια συναδερφο που απο τι μου εχεισ πει δεν την εχεισ δει ποτε οποτε δεν ξερεισ και την τρελλα που κουβαλαει
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις τίποτα !
Θα γράφω ότι θέλω και όποτε θέλω χωρίς να παίρνω την άδεια από κανέναν !
Μόνο οι διαχειριστές του σαιτ μπορούν να μου κάνουν παρατήρηση και ΌΧΙ κάποιο μέλος !
Την περίπτωση σου μόνο ένας,ειδικός γιατρός μπορεί να την αναλάβει!
Πονάει το ΜΠΛΟΚ
πολύ τελικά !
ΜΙΑ ΝΎΧΤΑ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΌΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ !
Η πεινασμενη καρβελια ονειρευεται...Δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις τίποτα !
Μόνο οι διαχειριστές του σαιτ μπορούν να μου κάνουν παρατήρηση και ΌΧΙ κάποιο μέλος !
Πονάει το ΜΠΛΟΚ
πολύ τελικά !
Έχουμε βρεθεί ; Δεν χαλιέμαι,απλα δεν νιωθω καλά να βλεπω για άλλες κοπέλες σχόλια που να προσβαλλουν,και η συγκεκριμενη είναι εξαιρετική κοπέλα και μπορεις να συζητήσεις μαζί της ανετόταταρε κακομοιρη δεν αφερεσα σε κανενα τον λογο αλλα ποσο ακομα θα διαβαζουμε τισ ιδιεσ γλυκαναλατεσ μαλακιεσ με υποψια επαρσησ οσο για το μπλοκαρισμα ειχα μια φαγουρα και αγγελικουλα μην χαλιεσε για μια συναδερφο που απο τι μου εχεισ πει δεν την εχεισ δει ποτε οποτε δεν ξερεισ και την τρελλα που κουβαλαει
Ακριβως,οπως και εγω που θα γράφω οτι θέλω. Κανένας δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το λόγο απο εδώΔεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις τίποτα !
Πονάει το ΜΠΛΟΚ
πολύ τελικά !
τρελλο σοκ εχω χασει τον υπνο μουΑπό το σοκ δεν έχεις συνέλθει ακόμα που σε έχω μπλοκάρει!
τι εχει η σθμπεριφορα μου ωριμη σε ειπα οχι τρελληΔεν νομίζω να έχουν γκομενα !
Με τετοια συμπεριφορά που έχουν ....πολυ δύσκολο
..... εσύ είσαι ο πεινασμένος γι αυτό ξημεροβραδιάζεις στο νήμα της Αγγελικής !Η πεινασμενη καρβελια ονειρευεται...
Η αλλαζονεία του κρυμμένου πίσω απο το πληκτρολόγιο δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να με λες κακομοίρη.ρε κακομοιρη δεν αφερεσα σε κανενα τον λογο αλλα ποσο ακομα θα διαβαζουμε τισ ιδιεσ γλυκαναλατεσ μαλακιεσ με υποψια επαρσησ οσο για το μπλοκαρισμα ειχα μια φαγουρα και αγγελικουλα μην χαλιεσε για μια συναδερφο που απο τι μου εχεισ πει δεν την εχεισ δει ποτε οποτε δεν ξερεισ και την τρελλα που κουβαλαει
Aσχολησου με τους αφαντους πελατες σου και ασε με εμενα να ζω το ονειρο μου........ εσύ είσαι ο πεινασμένος γι αυτό ξημεροβραδιάζεις στο νήμα της Αγγελικής !
Μάλλον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις !