Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.266
Απιστευτη κορμαρα και οι πατουσες για πολυ γλυψιμο!!!!!Η Τρίτη και 13 σήμερα γούρικη αποδείχθηκε για κάποιους![]()
Αν και δεν κάνω ποδολαγνεία,εκτιμώ το σχόλιο!Απιστευτη κορμαρα και οι πατουσες για πολυ γλυψιμο!!!!!
γλυκιά μου…Μπορεί να το κάνεις και σλόγκαν αυτό. ΦΑΤΕ ΚΩΛΟ, ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑΝΤΕΣ ΣΤΟ VIBER
Ας δώσουμε μερικές ιδέες ακομη για σλογκανΜπορεί να το κάνεις και σλόγκαν αυτό. ΦΑΤΕ ΚΩΛΟ, ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ!
Σωστός,και απο ότι είδα και σε άλλα νήματα,έχει παραγίνει το κακό,καλημέρα κιόλαςΑς δώσουμε μερικές ιδέες ακομη για σλογκαν
π.χ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ
ή
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ
Καλό βράδυ λες εσύ,καλημέρα εγω,ουπς δεν συγχρονιστήκαμε.Όμορφη μου Αγγελική…
![]()
είσαι υπέροχη….
καλό βράδυγλυκιά μου…
Nα διευκρινήσω ομως οτι δεν έχω τίποτα προσωπικο με κανέναν,απλά όρεξη δεν έχωΜπορεί να το κάνεις και σλόγκαν αυτό. ΦΑΤΕ ΚΩΛΟ, ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ!
Αφού δεν σε ρωτάνε :Μπορεί να ακούστηκα κάπως απότομη,αλλά ο λογος που τα είπα είναι επειδή δεν πάμε να τα φτιάξουμε,δεν θέλω ούτε σχέση,ούτε να γίνουμε φίλοι,πάμε να περάσουμε καλά 1-2 ώρες και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Και όμως ένας με ρωτησε στις διακοπές "εκει που πήγες για γιορτες,έβρεξε;" ή ενας αλλος εδώ με μηνυμα που είπε οτι θέλει να με γνωρίσει και περισσότερο,και αν είμαι ελεύθερη στην προσωπική μου ζωηΑφού δεν σε ρωτάνε :
Τι καιρό θα κάνει αύριο και τι χρώμα έχει το φεγγάρι είσαι τυχερή !
.....και εμένα με ρώτησε κάποιος γιατί κάηκαν οι τριανταφυλλιές τουΚαι όμως ένας με ρωτησε στις διακοπές "εκει που πήγες για γιορτες,έβρεξε;" ή ενας αλλος εδώ με μηνυμα που είπε οτι θέλει να με γνωρίσει και περισσότερο,και αν είμαι ελεύθερη στην προσωπική μου ζωη![]()
Ετσι μπράβο,και μετά λένε οτι δεν έχουμε τρόπους και δεν ξέρουμε να φερόμαστε,ενω πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ.....και εμένα με ρώτησε κάποιος γιατί κάηκαν οι τριανταφυλλιές του
《 άγνωστος δεν τον ήξερα 》
αγάπη του λέω ραντεβου κάνω δεν είμαι γεωπόνος !
Τώρα πλέον δεν απαντώ στα άσκοπα μηνύματα!
ΜΠΛΟΚ.....
Ας λένε ότι θέλουνε σε ελεύθερη χώρα είμαστε και ο καθένας,έχει ελευθερία λόγου !Ετσι μπράβο,και μετά λένε οτι δεν έχουμε τρόπους και δεν ξέρουμε να φερόμαστε,ενω πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ
Πιο πυρφόρος πεθαινειςΌμορφη μου Αγγελική…
![]()
είσαι υπέροχη….
καλό βράδυγλυκιά μου…