panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Καλημερα το ραντεβού τον 5 το θέλωΤελικά διαθέσιμη και αύριο Κυριακή 5-10 ,σας περιμένω με χαρά! Να κάνω τα πρώτα μου ραντεβού για το 2026!
Καλημερα το ραντεβού τον 5 το θέλωΤελικά διαθέσιμη και αύριο Κυριακή 5-10 ,σας περιμένω με χαρά! Να κάνω τα πρώτα μου ραντεβού για το 2026!
Όχι,δεν κανω τέτοιου είδους,δεν με καυλώνει ΚΑΘΟΛΟΥ,αμα το ήθελα,το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να το πραγματοποιήσω απο εδώ,σε ευχαριστώ,εύχομαι ομως να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή σας και να περάσετε καλάΑγγελική να σε ρωτήσω αν θελήσω να συμμετέχεις με την κοπέλα μου και μένα φυσικά, μπορείς?
Ευχαριστώ
Δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας και να τα φορέσετε στο δωμάτιο που θέλει ο συναγωνιστής?Τακούνια δεν μπορώ να τα περπατήσω
Πιο εύκολο δεν θα το έλεγα ειδικά γιατί με την άλλη κοπέλα θα υπάρξει ανταγωνισμός στα του αγώναΌχι,δεν κανω τέτοιου είδους,δεν με καυλώνει ΚΑΘΟΛΟΥ,αμα το ήθελα,το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να το πραγματοποιήσω απο εδώ,σε ευχαριστώ,εύχομαι ομως να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή σας και να περάσετε καλά
Να δω έως το μεσημέρι αν θα μου μαζευτούν και άλλα μηνύματα για ραντεβού,διοτι δεν με συμφέρει να μετακινηθώ μόνο για 1 ραντεβού της μίας ωραςΚαλημερα το ραντεβού τον 5 το θέλω
Γιατι,τι είπα; Μίλησα πουθενά αγενώς τώρα;Πολύ ψηλά την μύτη έχεις μου φαίνεται .Πρόσεχε η πτώση από τα ψηλά στα χαμηλά πάντα πονάει.
ενταξει εαν εχεις καποιο νεο μου λεςΝα δω έως το μεσημέρι αν θα μου μαζευτούν και άλλα μηνύματα για ραντεβού,διοτι δεν με συμφέρει να μετακινηθώ μόνο για 1 ραντεβού της μίας ωρας
Με μηνύματα επίσης να κανονίσουμε,δεν είναι ανάγκη να το δει όλος ο κόσμος οτι έκλεισες ραντεβούενταξει εαν εχεις καποιο νεο μου λες
Εχει τηλέφωνο φόρα παρτίδαΚαλησπέρα! Επειδή είμαι νέος εδώ και δεν γνωρίζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ να κλείσω ραντεβού με την Αγγελική!
Καλημέρα,στο νούμερο που βλέπεις στην υπογραφή μουΚαλησπέρα! Επειδή είμαι νέος εδώ και δεν γνωρίζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ να κλείσω ραντεβού με την Αγγελική!
Α γεια σουΕχει τηλέφωνο φόρα παρτίδα
Μνμ κ κανονίζεις
...αρχοντα στελνεις μηνυμα στο νουμερο που εχει στην υπογραφη της η κοπελα και κανονιζεις, οπως προειπαν και παραπανω τα αλανια. Εαν δεν βλεπεις το νουμερο της κοπελας στην υπογραφη της ειναι γιατι δεν συμπληρωσες τα 5 εγκεκριμενα ποστ στο φορουμ ωστε να εχεις πληρη δικαιωματα. Η συμπληρωνεις ποστ ή πηγαινεις στο προφιλ της κοπελας οπου εχει αναλυτικα υπηρεσιες, τηλεφωνο κ τροπους επικοινωνιας!Καλησπέρα! Επειδή είμαι νέος εδώ και δεν γνωρίζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ να κλείσω ραντεβού με την Αγγελική!

Αγγελική Καλημέρα και καλή βδομάδα! Μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού για σήμερα? Σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα!Καλημέρα,στο νούμερο που βλέπεις στην υπογραφή μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α γεια σου
Σε ευχαριστώ που απάντησες εκ μέρους μου,την καλησπέρα μου!...αρχοντα στελνεις μηνυμα στο νουμερο που εχει στην υπογραφη της η κοπελα και κανονιζεις, οπως προειπαν και παραπανω τα αλανια. Εαν δεν βλεπεις το νουμερο της κοπελας στην υπογραφη της ειναι γιατι δεν συμπληρωσες τα 5 εγκεκριμενα ποστ στο φορουμ ωστε να εχεις πληρη δικαιωματα. Η συμπληρωνεις ποστ ή πηγαινεις στο προφιλ της κοπελας οπου εχει αναλυτικα υπηρεσιες, τηλεφωνο κ τροπους επικοινωνιας!
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
....δεν απαντησα "εκ'μερους" σου, απαντησα σε μελος που ζητουσε βοηθεια απο αλλα μεληΣε ευχαριστώ που απάντησες εκ μέρους μου,την καλησπέρα μου!

Έστω,εννοω γ να μην τα έγραφα εγώ....δεν απαντησα "εκ'μερους" σου, απαντησα σε μελος που ζητουσε βοηθεια απο αλλα μελη![]()
ενταξει εαν εχεις καποιο νεο μου λες
Τελικά, εντάξει;Με μηνύματα επίσης να κανονίσουμε,δεν είναι ανάγκη να το δει όλος ο κόσμος οτι έκλεισες ραντεβού(όταν κλείσεις)