Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.295
Οχι,θα τον χωρίσω,μας έφαγε η ρουτίναΔωσε μια ευκαιρια βρε άκαρδη γυναικα
Οχι,θα τον χωρίσω,μας έφαγε η ρουτίναΔωσε μια ευκαιρια βρε άκαρδη γυναικα
Αγγελική μην είσαι τόσο αυστηρή !Οχι,θα τον χωρίσω,μας έφαγε η ρουτίνα![]()
εγω σου προτεινω να φας καμια άλλη π.... για να μη σε φαει η ρουτινα και μην τον χωρίζεις για να του τρως τα λεφταΟχι,θα τον χωρίσω,μας έφαγε η ρουτίνα![]()
Επιμένει πάντωςΑγγελική μην είσαι τόσο αυστηρή !
Δώσε μία δευτερη ευκαρία σε έναν θαυμαστή σου !
Αυτος ομως δεν με βαρέθηκε παρολα αυτα,μετά απο χρόνια σχέσης χαχαχαεγω σου προτεινω να φας καμια άλλη π.... για να μη σε φαει η ρουτινα και μην τον χωρίζεις για να του τρως τα λεφτα
τον εχεις τρελανει με τα κολπα σου βρε ατιμουλαΑυτος ομως δεν με βαρέθηκε παρολα αυτα,μετά απο χρόνια σχέσης χαχαχα
Τι σου κανε βρε Αγγελική και δε θες να τον δεις?Επιμένει πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτος ομως δεν με βαρέθηκε παρολα αυτα,μετά απο χρόνια σχέσης χαχαχα
Βαλτο και στην υπογραφη σου.Καλημέρα σας ,απο σήμερα έως 7 Ιανουαρίου κανένα ραντεβού. Καλή διασκέδαση να έχετε αυτές τις χρονιάρες μέρες
Όσες φορές και να το γραψω,θα στείλουν πάλι,καλημέρα και καλές γιορτέςΒαλτο και στην υπογραφη σου.
Απο 20/12 ως 7/1 το μαγαζι θα παραμεινει κλειστο. Ευχαριστουμε για την προτιμηση σας.
Μη στελνουν τσαμπα μνμ οι μυστες.
Σίγουρα πάντως δεν μου σκότωσε και τη μάναΤι σου κανε βρε Αγγελική και δε θες να τον δεις?
Ο επόμενων ΕΛΛΗΝΙΚΑΕπιμένει πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτος ομως δεν με βαρέθηκε παρολα αυτα,μετά απο χρόνια σχέσης χαχαχα
Καλησπερα..!!! Εσυ θα εδινες μια 2η ευκαιρια σε καποιον θαυμαστη σου;Αγγελική μην είσαι τόσο αυστηρή !
Δώσε μία δευτερη ευκαρία σε έναν θαυμαστή σου !
εξαρτάται από τι θα μου είχε κάνει!Καλησπερα..!!! Εσυ θα εδινες μια 2η ευκαιρια σε καποιον θαυμαστη σου;
Ναι σωστα..εξαρτάται από τι θα μου είχε κάνει!
Σε μενα;;;Ναι σωστα..
Είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε αυτήν την συζήτηση στο νήμα της Αγγελικής !Σε μενα;;;
Σιγά ,μιλήστε ελεύθερα,δεν παρεξηγώ εγώ,πείτε ότι θέλετεΕίναι μεγάλο λάθος να κάνουμε αυτήν την συζήτηση στο νήμα της Αγγελικής !
Η συμπεριφόρα σου το τελευταίο διάστημα στο δικό μου νήμα ήταν απαράδεκτη !
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο !
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !
Βρε φίλε, ήμαρτον .Σε μενα;;;
Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο νήμα μου !Σιγά ,μιλήστε ελεύθερα,δεν παρεξηγώ εγώ,πείτε ότι θέλετε

Εσενα ποιος σ μιλησε;; δικηγορος της εισαι;Βρε φίλε, ήμαρτον .
Σου είπε δεν θέλει . Πάρτο απόφαση....
Δεν μου μίλησε κανείς, αλλά νομίζω οτι μπορώ να πω οτι βαρέθηκα να σε διαβάζω για το συγκεκριμένο block.Εσενα ποιος σ μιλησε;; δικηγορος της εισαι;
Μην με διαβαζεις..δν ειναι δικο σου το θεμα να κανεις τον αγαπητικο..Δεν μου μίλησε κανείς, αλλά νομίζω οτι μπορώ να πω οτι βαρέθηκα να σε διαβάζω για το συγκεκριμένο block.