cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλά και με υγεία
Αν και οι πελάτες έκλειναν το βαιμπερ μετά τα Αγιαννιου θα έβλεπες πόσο κατανοητοι είναι αυτοί.Από αύριο έως 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξω το viber,δεν γίνεται χρονιάρες μέρες να με πρήζουν με μηνύματα,ελπίζω να γίνομαι κατανοητή
Μεσολογγίτικο το κρατάειΧρόνια πολλά με υγεία Αγγελική και ας το κρατάς Μανιάτικο αν και δεν είσαι από την Μάνη !!!! Καλή χρονιά !!!
Καλά να περάσεις αυτές τις μέρες!Το ξέρω παιδιά οτι μου ζητήσατε το Σαββατοκύριακο ραντεβού,αλλά δεν γινόταν,δυστυχώς ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είμαι διαθέσιμη,να ξέρετε τον Δεκέμβριο περιορισμένες μέρες για ραντεβού,μετά την Παρασκευή,Δευτέρα και Τρίτη 22-23 του μηνός,και 24-7 Ιανουαρίου εκτός Αθηνών θα βρίσκομαι(όχι μονο στα μέρη μου,αλλά και σε άλλα μέρη) Δεν πειράζει,απλά οσους δεν βολεψε αυτόν τον μήνα,κλείστε απο 8 Ιανουαρίου και μετά. Δεν τελείωσαν οι μέρες
Οχι ρε , με το ζόρι δεν θεμε λέμε.Nτάξει ρε παιδιά μια στιγμη να γράψω ένα καλή χρονια την Πρωτοχρονιά, λιγα λεπτά θα είναι αυτό. Αλλά τέλος για το 2025 τα ραντεβού,και τα μηνύματα στο viber δεν θα τα δω απο αύριο έως 7 του μηνός
Νταξει ενα καλη χρονιά εδω στο νημα δεν κοστίζει τίποταΟχι ρε , με το ζόρι δεν θεμε λέμε.
Καλές γιορτές Αγγελική καλά να περάσεις και καλή χρονιά!!!Νταξει ενα καλη χρονιά εδω στο νημα δεν κοστίζει τίποτα
Και εσύ να έχεις υγεία και όλα τα καλάΚαλες γιορτες Αγγελικη κ να περασεις οσο ποιο ομορφα μπορεις!!!
Και εσυ,καλές γιορτές με υγείαΚαλές γιορτές Αγγελική καλά να περάσεις και καλή χρονιά!!!
Μη σε ζορίζουμεΝταξει ενα καλη χρονιά εδω στο νημα δεν κοστίζει τίποτα
Υπονοεις την έξοδο του Μεσολογγίου ;; Αγγελική έτσι και ο Κούλης ήξερε τις δυνατότητες που έχεις θα σε έστελνε στα ΜΠΛΌΚΑ των ΑΓΡΟΤΏΝ για Στοργή και προδερμ !!!!Κοίτα μπορούμε και προκαταβολικά να τα πούμε τώρα ευτυχισμένο το νέο έτος
Οχι δεν θα βρεθούμε,θέλω να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου,καλές γιορτέςΚαλά να περάσεις αυτές τις μέρες!
Καλή χρόνια με υγεία κι ελπίζω τη νέα χρονιά να καταφέρουμε να βρεθούμε
Πώς επισης να γινει ραντεβου; Για ανέτρεξε στα προηγουμενα μηνυματα που είχαμε ανταλλάξει εδω στο νήμα μουΚαλά να περάσεις αυτές τις μέρες!
Καλή χρόνια με υγεία κι ελπίζω τη νέα χρονιά να καταφέρουμε να βρεθούμε
Είναι μέρες αγάπης αυτές που έρχονταιΠώς επισης να γινει ραντεβου; Για ανέτρεξε στα προηγουμενα μηνυματα που είχαμε ανταλλάξει εδω στο νήμα μου
Ναι,κρίμα μετά απο χρόνια σχέσης να μην ξαναπροσπαθήσουμεΕίναι μέρες αγάπης αυτές που έρχονταιμπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία στη ..σχεση σας
![]()
Δωσε μια ευκαιρια βρε άκαρδη γυναικαΝαι,κρίμα μετά απο χρόνια σχέσης να μην ξαναπροσπαθήσουμε,τοσα που περασαμε μαζι να τα πετάξω ετσι;;;
![]()